|
Android Tv Box için tavsiye. (1071. sayfa)

-
-
bu mi box a sd card yada usb takılarak hafıza sorunu aşılabiliyormu -
hocam hk1 box 64 gb hafiza var ayrica harddisk ve microsd de destekliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar merhaba herkese.
Vestel yarı akıllı televizyonum var.
Netflix ve Youtube uygulamaları televizyonumda mevcut.
Amazon Prime izleyemiyorum maalesef uygulaması olmadığı için televizyonda.
Ara sıra basit oyunlar oynayabileceğim;
Amazon prime kaliteli olarak izleyebileceğim,
Iptv ve stremio tarzı programları da sorunsuz kullanabileceğim ve ısınma problemi olmayan bir android tv box önerebilir misiniz?
Yurtdışından almayı düşünmüyorum.
Maksat bir an önce elime sorunsuz geçsin ve kullanmaya başlayayım istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoyuT -- 14 Aralık 2020; 12:16:59 >_____________________________ Her seçiş bir vazgeçiştir... -
Aradigin miboxs
Minik kucuk muhtesem kutu -
quote:
Orijinalden alıntı: gelecek3535hocam hk1 box 64 gb hafiza var ayrica harddisk ve microsd de destekliyor
hk1 dediğiniz şu cihaz değil mi ? ben de xiaomi mi box ve a95x f3 air arasında kaldım. bunların arasında kalan cihazlarda mutlaka bir sorun var gibi, ya wifi sorunu, ya ısınma, ya sıfırlanma, ya bluetooth vs... xiaomi mi box çok stabil görünüyor, o yüzden beğendim, ama 2 gb ram biraz grafikli oyunlarda yetmez gibi. a95x'de bir sorun okumadım şimdiye kadar. kararsız kaldım. hk1 x3'te de grafikli oyunlarda ısınma sorunu oluyor diye okudum.
aslında hdmi çıkışlı bir android tablet alıp, tv'nin yanına koymak en mantıklısı gibi geldi. sonuçta android tablet, oyun, netflix vs hepsini kaldırır. gamepad vs de bağlanır bluetooth ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerryyyy -- 15 Aralık 2020; 23:42:7 >_____________________________
-
Evet gorseldeki cihaz,bende isinma olmuyor youtube videolarinda da var,
quote:
Orijinalden alıntı: jerryyyyhk1 dediğiniz şu cihaz değil mi ? ben de xiaomi mi box ve a95x f3 air arasında kaldım. bunların arasında kalan cihazlarda mutlaka bir sorun var gibi, ya wifi sorunu, ya ısınma, ya sıfırlanma, ya bluetooth vs... xiaomi mi box çok stabil görünüyor, o yüzden beğendim, ama 2 gb ram biraz grafikli oyunlarda yetmez gibi. a95x'de bir sorun okumadım şimdiye kadar. kararsız kaldım. hk1 x3'te de grafikli oyunlarda ısınma sorunu oluyor diye okudum.
aslında hdmi çıkışlı bir android tablet alıp, tv'nin yanına koymak en mantıklısı gibi geldi. sonuçta android tablet, oyun, netflix vs hepsini kaldırır. gamepad vs de bağlanır bluetooth ile
Alıntıları GösterNetflix hata veriyor yansitmalarda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kanunlar Örümcek Ağına Benzer, Büyük Sinekler Delip Geçer, Küçük Sinekler takılıp Kalır.
-
Yeni cikan cihazlarla netflix konusunda mi box larin vs pabucu dama atildi. Yeni lisansli bu cihazda guzele benziyir uzerinde usb lan cikislari sd kart girisleri vs var. Netflix google lisansli
TRY 619.39 31%OFF | Ematic 4K Ultra HD Android TV kutusu con Chromecast entegrado + Netflix akıllı TV kutusu Android 9.0 Set-top kutusu Youtube medya oyuncu
https://tr.aliexpress.com/item/1005001526284333.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=20007154907&tt=MG&aff_platform=default&sk=_mLJ343L&aff_trace_key=a624fbd8174c4277b8e5bc7724e26088-1608137623449-08901-_mLJ343L&shareId=20007154907&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=049d0c1ba2cc40bd9a3ff41cc1426688
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kanunlar Örümcek Ağına Benzer, Büyük Sinekler Delip Geçer, Küçük Sinekler takılıp Kalır.
-
iki tane f3 air var.
birinin kullanımında en ufak bir sorun yaşamıyorum
ancak diğeri niyeyse haftada bir on günde bir kumandanın takılı olduğu usbyi kitliyor. usb değiştir, bekle, değiştir böyle canı isteyip açılana kadar uğraşıyorum. neden olabilir bu durum?
_____________________________ çok olmadığımız kesinçok olan tarafta değilizçok olan tarafta olmayacağız -
quote:
Orijinalden alıntı: hkhkhkurun yenı ıstanbula geldı ,ben gumruk vergısı korumalı almıstım vergı cıkarsa ıade edecekler .
hocam vergi çıktı mı, çıktı ise ne kadar ödediniz?
_____________________________ -
Merhaba, iyi akşamlar arkadaşlar benim tv box önerisine ihtiyacım var ayrılacak bütçe konusunda sıkıntım yok kullanim amacım takılmadan donmadan seri olarak gezinebileyim film/dizi, ders çalışabileyim oyun oynamak istemiyorum aklimda nvidia vardi fakat sırf koldan dolayi gereksiz ücreti artıyor işime yaramayacak yazık ne tavsiye edersiniz ne tavsiye edersiniz acaba
Merhaba arkadaşlar. Elimde Beelink GT King cihaz var. Netflix sebebiyle Nvidia aldığımdan satacağım. Maliyetine vereceğim cihazı. Hiç kullanılmadı tamamen sıfır. Sadece çalışıp çalışmadğını kontrol ettim. İlgilenenler PM ile ulaşabilir.
_____________________________ -
Selamın aleyküm abiler sizin değerli bilgilerinize ihtiyacım var.. gt king pro aklımda var bide sonra dan ugoos am6 plus gördüm fakat bunda air kumanda ve sesli komut yok , gt king pro almakla acaba ugoos almadığıma pişman olurmuyum
Beelink gt king -
teşekkür ederim tavsiyen için tavsiye nedenini cok kisa öğrenebilir miykm
Cihazin sıfırını goremedim ben :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-102AA0015 -- 19 Aralık 2020; 5:56:57 >
400 450 arası miboxs alabilirsin.
İsini fazlasıyla gorur
Kullanıyorum. Memnunum
Yalnız modemın ac mı ac dılse cıhazla
Modem yakın olucak 2.4 ghz de sorun cıkarır -
Arkadaşlar ip tv için wifi den en hızlı sonuç verecel tv box arıyorum evde wireless var ve arasıra tv den ip tvbtakılıyor bunun için em iyi cihaz ne çnerirsiniz netdlix falan önemli değil wifiden sorunsuz maç izlemek istiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: siegen
Arkadaşlar ip tv için wifi den en hızlı sonuç verecel tv box arıyorum evde wireless var ve arasıra tv den ip tvbtakılıyor bunun için em iyi cihaz ne çnerirsiniz netdlix falan önemli değil wifiden sorunsuz maç izlemek istiyorumNetflix önemli değilse s905x3 chipsetli herhangi bir ürün olur.Wifi çekim gücü fena değil.
Tavsiyem Hiremco Nitro s2+
Bugün aldım ürünü.Wifi çekimi kuvvetli.35 mbit hızı 1 kalın duvar odadan 33 mbit civarı veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09kezman09 -- 19 Aralık 2020; 22:18:17 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X