|
Android Tv Box için tavsiye. (1069. sayfa)

-
-
Bu mesajınız vesilesiyle, hem size hem de konuyu takip edenlere şöyle bir sorum var:
Bu videoya ve linkteki açıklamalara bakarak X96 Max+ cihazımdaki (Android 9 yüklü) KODI'ye (versiyon 18.x) Netflix kurdum. Buraya kadar sorun çıkmadı lakin Netflix kullanıcı bilgilerimle giriş yapamayınca linkteki açıklamada yer alan "Log in problems and Authentication Key method"una yöneldim. Burada verilen Github linkine tıklayıp oradaki açıklamalara bakınca tıkandım kaldım; zira orada "For Windows" ve "For Linux and MacOS" seçenekleri vardı; yani Android için bir çözüm göremedim (Android'in Linux tabanlı bir sistem olduğunu biliyorum ama buradaki açıklamalar Linux'a özel görünüyor). İnternette yaptığım araştırmalarda da bir çözüm bulamadım. Dolayısıyla bu soruna dair bir çözüm veya link alabilmek ricasındayım.
_____________________________ Kanıtın yokluğu, yokluğun kanıtı değildir.
-
Windows, Linux veya MacOs da, key dosyası üretmeniz gerekiyor. ürettiğiniz şifre dosyasını android'de ulaşabileceğiniz bir yere kopyalayıp, key methodu seçtiğinizde bu key dosyasını tanıtacaksınız. Ayrıca key dosyasını üretirken 3 yada 4 rakamlı bir şifre göreceksiniz bu şifreyi de bir yere not edin. Key dosyasını tanıtmak için bu şifre gerekli.
Ben Linux ile yaptığım için diğer OS'larda nasıl yapılır hakim değilim. Ama Linux için yardım isterseniz yardım ederim.
_____________________________ -
İlginiz için teşekkür ederim
Anladığım kadarıyla bu Key dosyası bir script (yani komutlar silsilesi içeren bir metin dosyası). Eğer böyleyse bu dosyası doğru şekilde Windows'taki bir metin editöründe hazırlayıp TV Box'a kopyaladıktan sonra KODI üstünde gerekli işlemleri yapmak (Limanyakan üstadın verdiği linkteki açıklamalara göre) sorunu çözebilir mi? (Android'in Linux tabanlı bir sistem olması gerekçesiyle ve komutların da aynı olması ihtimalini hesaba katarak "Acaba olur mu?" şeklinde soruyorum).
Bu sorunu bu konu altında çözebilmek, benim gibi Android TV Box'taki KODI üstünde Netflix kullanmak isteyenlere veya isteyecek olanlara da fayda sağlayacaktır düşüncesindeyim.
_____________________________ Kanıtın yokluğu, yokluğun kanıtı değildir. -
Evet bir script,
Aslında yönergeleri takip ederseniz çok basit bir işlem.
"FAuthentication.key dosyası ve PIN nasıl alınır?
Bu dosyayı oluşturmak ve PIN kodunu almak için aşağıdaki yazılımlardan birini kullanmanız gerekir.
Bu dosyayı, hangi işletim sistemini kullanırsanız kullanın, herhangi bir Kişisel Bilgisayardan oluşturabilirsiniz .
Oluşturulan dosya, Netflix eklentisinin yüklü olduğu her tür cihazda / sistemde oturum açmak için kullanılabilir.
Windows için [genişletmek için tıklayın]
ÖN KOŞUL : Chrome tarayıcısı yüklü
TALİMATLAR : Zip dosyasını indirin ve klasörü çıkartın, ardından yazılımı çalıştırın ve ekrandaki talimatları izleyin. Dosyayı oluşturduktan sonra, "Kimlik Doğrulama anahtarı" ile girişi seçerek Netflix eklentisiyle açmanız gerekir. Oturum açtıktan sonra Kimlik Doğrulama anahtarı dosyasını silmeyi unutmayın.
İNDİR : NFAuthenticationKey_Windows.zip (Google hatalı bir şekilde kötü amaçlı yazılım olarak bildirimde bulunabilir, devam et düğmesine basın ve yoksayabilir)"
https://github.com/CastagnaIT/plugin.video.netflix/wiki/Login-with-Authentication-key
Kodi'de sadece key dosyasını kullanacaksınız. Hangi işletim sistemi pek önemli değil. herhangi birinde key dosyası oluştura bilirsiniz. Ve oldukça kolay bir işlem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 5 Aralık 2020; 21:14:37 >_____________________________
-
Ustad gecen ay mi nin tv ler satildi tr de
30 ekimde 65 inc 4k mi nin tv sini aldim
Tv de icinde mibox var cromecast var
Ayriyeten miboxa gerek kalmiyor kapis.kapis
Satildi baya kaliteli tv
Boyle bi tv alirsan zaten tv nin icinde mibox var
Tek kumanda hem tv hem box
Su anda tv lerde stok yok ama gelicekmis
N.11 ve gg de ayni satici satiyor -
Tv box tavsiyesine ihtiyacım var arkadaşlar, önceliğim yüksek boyutlu bluray kalitesinde mkv formatında x264, x265 codecli dizi/filmleri kasmadan donmadan oynatabilecek sd card yada usb bellek takabileceğim aynı zamanda fiyatıda uygun olan bir tv box arıyorum oyunla falan işim yok netflix, amazon prime gibi servisler içinde televizyonumda uygulamaları mevcut aynı zamanda sahip olduğum oyun konsolunda da netflix ve amazon prime'ı yüksek çözünürlükte izleyebiliyorum, fakat televizyonum da ve oyun konsolum da doğru düzgün bir player olmadığı için indirmiş olduğum dizi/filmleri izleyemiyorum bu yüzden tv box ihtiyacı doğdu önerilerinize açığım.
_____________________________ -
Merhabalar, ilk defa android box alacağım. Bazı modeller belirledim. sizce hangisini almalıyım? Şimdiden teşekkürler.
1. Tanix Tx6
2. Tanix Tx6s
3. X96 Mate
4. X96 Air
5. X96 Max+
6. Docooler H9 X3
7. Vontar X3
8. H96 Max X3 -
Android box tavsiyem sudur ;
1. Nvidia shild box en iyisi 3000 tl
2. ugoos am6 pro 1000 tl civari (2. en iyi)
3. hk 1 4/32 gb ,600 tl
4. mi box 4k 450 tl
5.300/400 tl olan modeller
fiyat dustukce kalite azaliyor
4 gb ram en az 32 gb hafiza ve islemci iyi olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu listede meshur herkesin alip kullandigi
Bendedahil miboxs yok -
vallahi çok kararsızım üstat mi box mi alsam tanix falan mı alsam bilemiyorum -
Netflix,amazon gibi yayınlar çok önemliyse mi serisi olabilir, değilse diğer cihazlar dan herhangi biri -
Youtub netfliks primevideo icinse miboxs
Lisansli olmasi 4k oynatmasi
Televizyonun 4k ise yine miboxs -
mi box s in hafızası yetiyor mu? donma takılma vs. oluyor mu? -
Ram 2gb rom 8gb romu 16 32 gb lik flasla
Arttiriliyor islemci kuvvetli oldugundan
Sorun yaratmiyor -
teşekkür ederim üstat yarın alacağım inşallah -
@gelecek3535 Ben sadece yüksek kalitedeki x264 ve x265 codecli mkv videoları kasmadan oynatabilecek bir tv box arıyorum oyun ile bir işim yok zaten oyun konsolum var netflix, amazon prime gibi streaming servisler içinde sahip olduğum oyun konsolunda uygulamaları mevcut yüksek çözünürlükte netflix, amazon prime videoları izleyebiliyorum kaldı ki aynı zamanda mi tv stick sahibiyim, ama ne yazık ki oyun konsollarında düzgün bir video player desteği yok donanımsal olarak fazlasıyla yeterli olmalarına rağmen uygulama desteği olmadığı için tv box arıyorum .
Nvidia shield gibi aletlere ihtiyacım yok, günümüzde giriş seviyesi android telefonlar bile mkv videoları takılmadan oynatabiliyor ancak Tv box konusunda çok bilgim yok çünkü işlemciler telefonlarda görmediğimiz daha önce adını duymadığımız işlemciler bu yüzden işimi görecek uygun fiyatlı bir tv box tavsiyesi istiyorum.
@Limanyakan hocam belirttiğim kullanım senaryosu için sizin tavsiyeniz nedir? birkaç sayfa konuyu okudum ve "Techstorm X96 Mate" işimi görür gibi geliyor siz ne dersiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 9 Aralık 2020; 2:58:53 >_____________________________
-
Hocam bende aynı cihazdan aldım 10 gün önce,memnunum,Alwinner H6 işlemcili Tanix Tx6 almıstım @Limanyak hocamın dediği gibi kare atlamalar olduğunu görüp 15 gün dolmadan hemen iade ettim arastirdim bütçeme uygun bir cihaz bunu gördüm Alwinner'ın son işlemcisi H616 işlemcili , ben memnunum şuana kadar ,fiyatina göre baya iyi,Tanix Tx6 yaninda učak gibi kalıyor (Bundan önceki cihazım Tanix Tx3 max'tı üç yıl kullanmıştım çok memnun kalmıştım omdan.direk Tanix yönelmiştim fiyatida çok uygunda gerćkten)dediginiz bilgilerde S905X3 işemci yazmasi biraz arastirdim bu cihaz iki işlemcilide çikiyormuş S905X3 daha pahalı olarak tabiki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi -
Konuyla ilgili mesajları geriye dönük olarak okudum ancak pek emin olamadım. Aradığım özelikleri öncelik sırasına göre ve iki bölüm olarak yazdım. Elbette bu bir bütçe meselesi ancak her zaman en pahalı çözüm bile tüm özellikleri karşılamayabiliyor sanırım.
Temel özellikler:
- 1080P TV'de hiç çözünürlük ve görüntü kaybı olmadan
- Netflix, Youtube, KODI, Bein Connect, IPTV izlenecek
- İzlerken cihaz ısındı, dondu, resetlendi, Wifi kaybetti vb sorunu yaşatmayacak
- Kaliteli ses çıkışı olan
- Gereğinde BT kulaklık ile bağlanabileceğim
Diğer özellikler:
- İleriki zamanlarda bir uygulama kurmak istediğimde "desteklemiyor" demeyecek
- Evdeki 2 adet IOS ve 1 adet Android telefonun sorunsuz bağlanıp, ekran aktarımı yapacağı
- Ethernet giriş olması tercih ancak, yaklaşık 10mt ötedeki modemin verdiği Wifi sinyaline sorunsuz bağlanabilse de olur.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasarum -- 10 Aralık 2020; 19:40:47 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X