Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1070. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.718
Cevap
552
Favori
1.814.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10681069107010711072
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ugoos am 6 pro tam size gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tşk. ler hocam öylede 32 inç te ekran 1366×768 yani 720p fiyatıv 2000 tl yani 720p mi kaldı artık ekran görüntüsü iyi değildir diye düşünüyorum bilemedim sizce? yoksa mantık iyi mibox tv nin içinde ama şu 720p olayını aşamadım
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Öneri için teşekkürler. Youtube inceleme videolarını izleyeceğim.

Edit: Bu cihazı incelemiştim şimdi hatırladım. Bu videonun 7.50 dakikasında Netflix 540P gösteriyor dediği için elemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasarum -- 11 Aralık 2020; 2:1:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasarum

Öneri için teşekkürler. Youtube inceleme videolarını izleyeceğim.

Edit: Bu cihazı incelemiştim şimdi hatırladım. Bu videonun 7.50 dakikasında Netflix 540P gösteriyor dediği için elemiştim.

Bu cihaz ugoos am6 plus cift isletim sistemlidir. Kendi orjinal romundan ayri olarak turkce destekli Android tv li Sasvlad romda kurabilirsiniz. Corelec sisteminde netflix 1080p olarak calismaktadir. Ben bu cihazi sasvlad rom olarak kullaniyorum. Kendi orjinal romunu 1 hafta kullandim. Android tvli ve corelecli surumu daha cok seviyorum.

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Hmm. Yaklaşık 4 yıldır HTC10 telefonumda ROM kurup silmeden geçen ayım yoktu ve çok keyifliydi. Telefonu değiştirdim “artık bir süre ROM işine ara verdim” diyordum ama galiba ara kısa sürecek. 😊 Bu konuda takip edebileceğim kaynak olarak nereyi önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasarum

Hmm. Yaklaşık 4 yıldır HTC10 telefonumda ROM kurup silmeden geçen ayım yoktu ve çok keyifliydi. Telefonu değiştirdim “artık bir süre ROM işine ara verdim” diyordum ama galiba ara kısa sürecek. 😊 Bu konuda takip edebileceğim kaynak olarak nereyi önerirsiniz?

En iyi kaynak ruslarin telegram gruplari, burada sasvlad in kendisine bizzat ingilizce sorabilirsin cevap verir.

https://t.me/AtvSasvladDonate

Bu alttakide ugos kullanicilari klubu 3600 uyeli

Ugoos X2/X3/AM6 Chat - official

https://t.me/ugoos_chat

Buda nasil rom atacagini gosyeriyor. Cihaz bios pilinden kaynakli heralde rom atarken vs sorun yaratmiyor. Diger cihazlar cok cabuk brick vs oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 11 Aralık 2020; 17:18:50 >

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Bunlar yeterli olur sanırım. Teşekkürler.
    2. yazdığın yok hiçbiyerde 😔
    hocam ürün yayından kaldırılmıştır diyor sanırım eski linki tekrar paylaştınız
  • verudanomer V kullanıcısına yanıt

evet urun tukenmis

diğer yerlerdede satışı yok onun dışında mi box s tavsiye ediyormusunuz şuan için en f/p olarak en iyi seçenek o görünüyor sadec bazı yerlerde ısınma ve hafıza ile ilgili problem olabileceğini duymuştum seçim olarak mantıklı olurmu ?
  • GuGuuuK kullanıcısına yanıt

Sayın @GuGuuuK üstadım, öncelikle bazı sıkıntılar sebebiyle gecikmeli olarak yanıt verdiğim için özürlerimi, sonralıkla da yardımınız için teşekkürlerimi sunuyorum; zira gösterdiğiniz yöntemle sorunu çözdüm   Bu mesajlaşmamız vesilesiyle, Android TV Box sahibi olup da KODI üzerinde Netflix kullanmak isteyenlerin üyelik bilgileriyle giriş yapamama sorununa dair Authentication Key hazırlığı için kolay yöntemi özetleyeyim.

• Herhangi bir bilgisayarda (ben Windows yüklü PC ile yaptım) NFAuthentication.key dosyasını hazırlayın (GuGuuuK üstadın bu mesaja verdiği cevaptaki açıklamalarla gayet basit şekilde yapılıyor).
    • Oluşturduğunuz NFAuthentication.key dosyasını TV Box'a kopyalayın.
    • https://pimylifeup.com/kodi-netflix// linkindeki açıklamaların alt taraflarında yer alan "Using the Authentication Key to Login to Netflix on Kodi" bölümünü bulun ve buradaki yönergeleri uygulayın.
    • İşlemi tamamladıktan sonra TV Box'taki NFAuthentication.key dosyasını silin ve KODI'yi tekrar başlatın.

Not: Netflix'in başlamasında gecikme sorunu yaşarsanız aynı linkte yer alan "Dealing with the Addon Signals Call Timeout Error" açıklamasındaki yönergeleri uygulamanız faydalı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 13 Aralık 2020; 1:28:33 >

• profesyoneller yardım şöyle bir sorum var şimdi tv miz diyelim ki 1080p peki android box 1080 p izlememize izin veriyormu yani android box ı hdöi üzerinden tv ye bağlıyoruz internetten yayın android box a gelip ordan tv ye aktarılmıyormu dolayısıyla android box ında teknolojisi 1080 p işleme aktarıma uygun olmasımı gerekiyor mesela çok satan mibox tv im 1080 p oda 1080 p olarak aktarıyormu görüntüyü bilgi için tşk.ler
  • verudanomer V kullanıcısına yanıt

Ben sahsen hk 1 android box 4/64 gb olanindan kullaniyorum her seyiyle guzel film dizi amacli aldim hafzasina muzik attim ,mi box u bilemem ben hafiza ve ram i az diye elemistim.

• hollyland62 H kullanıcısına yanıt

Tv niz hangi ozellikte ise onu destekler,4k olmayan bir tv de 4k video o tv nin maximum cozunurlugunde acilir 1080p yada 720p gibi,onemli olan tv deki cozunurluk ve ona uyumlu android box

• Merhabalar, evde aileyle kullanmak için çok komplike olmayan bir tv box bakıyorum, internete bağlanıp film izlemek ve netflix önceliğimiz.

Çok popüler diye Xiaomi Mi Box S düşünüyorum ama anladığım kadarıyla Android 9.0 güncellemesi ile bir takım sorunlar var başlığını okuduğum kadarıyla. 700 TL gibi bir bütçem var.

Arayüz kolaylığı, 1080P de kasmaması ve içeriğe ulaşmak önceliğim.

Kendim için bugüne kadar torrentle indirip altyazı ayarlayan biriyim.

Açıkcası piyasada bu kadar model varken, bir şey almadan önce size tanışmak istedim. Bu hafta almayı planlıyorum

• Abyss kullanıcısına yanıt
    Netflix önceliğim diyorsanız mibox s yada amazon fire stick olur zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos66

Netflix önceliğim diyorsanız mibox s yada amazon fire stick olur zaten

Evet kendi evime değil aile evine aldığım için, öncelik netflix ve internetten bir şeyler izlemek açıkcası. Fire stick'i amazon satmadığı pek yanaşmadım ama Mi Box S'i direkt amazon satıyor o yüzden herhalde tercihim bu yönden olacak.

• Abyss kullanıcısına yanıt

hk 1 android box 4/64 gb 700 tl isinizi guzel gorur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 13 Aralık 2020; 19:38:1 >
  • Arkadaşlar merhaba, konuyla ilgili çoğu mesajı okudum fakat aradığım ürünü maalesef ki tam olarak bulamadım. Aradığım özelikleri içeriğe yazdım. Bütçem maalesef ki çok yüksek değil. Bütçe: 300-350 TL

Temel özellikler:

• 1080P TV'de hiç çözünürlük ve görüntü kaybı olmadan
    Netflix, Youtube, KODI, IPTV izletsin.
    • İzlerken cihaz ısındı, dondu, resetlendi, Wifi kaybetti vb sorunu yaşatmasın.

Önerlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ek olarak Mi TV Stick hakkındaki yorumlarınızı da merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clint0n -- 13 Aralık 2020; 22:12:39 >
  • 
Sayfa: önceki 10681069107010711072
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.