ugoos am 6 pro tam size gore < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Öneri için teşekkürler. Youtube inceleme videolarını izleyeceğim. Edit: Bu cihazı incelemiştim şimdi hatırladım. Bu videonun 7.50 dakikasında Netflix 540P gösteriyor dediği için elemiştim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasarum -- 11 Aralık 2020; 2:1:53 > |
Bu cihaz ugoos am6 plus cift isletim sistemlidir. Kendi orjinal romundan ayri olarak turkce destekli Android tv li Sasvlad romda kurabilirsiniz. Corelec sisteminde netflix 1080p olarak calismaktadir. Ben bu cihazi sasvlad rom olarak kullaniyorum. Kendi orjinal romunu 1 hafta kullandim. Android tvli ve corelecli surumu daha cok seviyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En iyi kaynak ruslarin telegram gruplari, burada sasvlad in kendisine bizzat ingilizce sorabilirsin cevap verir. Bu alttakide ugos kullanicilari klubu 3600 uyeli Ugoos X2/X3/AM6 Chat - official Buda nasil rom atacagini gosyeriyor. Cihaz bios pilinden kaynakli heralde rom atarken vs sorun yaratmiyor. Diger cihazlar cok cabuk brick vs oluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 11 Aralık 2020; 17:18:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
evet urun tukenmis < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sayın @GuGuuuK üstadım, öncelikle bazı sıkıntılar sebebiyle gecikmeli olarak yanıt verdiğim için özürlerimi, sonralıkla da yardımınız için teşekkürlerimi sunuyorum; zira gösterdiğiniz yöntemle sorunu çözdüm
Not: Netflix'in başlamasında gecikme sorunu yaşarsanız aynı linkte yer alan "Dealing with the Addon Signals Call Timeout Error" açıklamasındaki yönergeleri uygulamanız faydalı olacaktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 13 Aralık 2020; 1:28:33 > |
Ben sahsen hk 1 android box 4/64 gb olanindan kullaniyorum her seyiyle guzel film dizi amacli aldim hafzasina muzik attim ,mi box u bilemem ben hafiza ve ram i az diye elemistim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tv niz hangi ozellikte ise onu destekler,4k olmayan bir tv de 4k video o tv nin maximum cozunurlugunde acilir 1080p yada 720p gibi,onemli olan tv deki cozunurluk ve ona uyumlu android box < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar, evde aileyle kullanmak için çok komplike olmayan bir tv box bakıyorum, internete bağlanıp film izlemek ve netflix önceliğimiz. Çok popüler diye Xiaomi Mi Box S düşünüyorum ama anladığım kadarıyla Android 9.0 güncellemesi ile bir takım sorunlar var başlığını okuduğum kadarıyla. 700 TL gibi bir bütçem var. Arayüz kolaylığı, 1080P de kasmaması ve içeriğe ulaşmak önceliğim. Kendim için bugüne kadar torrentle indirip altyazı ayarlayan biriyim. Açıkcası piyasada bu kadar model varken, bir şey almadan önce size tanışmak istedim. Bu hafta almayı planlıyorum |
Evet kendi evime değil aile evine aldığım için, öncelik netflix ve internetten bir şeyler izlemek açıkcası. Fire stick'i amazon satmadığı pek yanaşmadım ama Mi Box S'i direkt amazon satıyor o yüzden herhalde tercihim bu yönden olacak. |
hk 1 android box 4/64 gb 700 tl isinizi guzel gorur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 13 Aralık 2020; 19:38:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clint0n -- 13 Aralık 2020; 22:12:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |