Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1067. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.835
Cevap
558
Favori
1.838.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10651066106710681069
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bayguru

Sayın limanyakan üstad verdiğin bilgiler için öncelikle çok teşekkür ederim şahsım ve forum adına ..

Geçen haftalarda h616 cipsetli 4gb ram li techstorm marka tvbox u herkese tavsiye ederim çok stabil ve hızlı bir cihaz .s905x3 yazıyor kitapçığında bile ilginç bir şekilde bilgi karmaşası mevcut .

Cihazda kodi güncel versiyon yüklü geldi .

Bu cihazda Netflix 1080p mümkün olurmu ?

Teşekkürler iyi forumlar ..

Edit :Ek olarak h616 kullanan arkadaşların deneyimlerini de merak ediyorum konuyu okuyan var ise ..

Üstteki bir mesaja da yazmıştım.

KODI ile ya da LibreElec kurulunca tablet arayüzünde oluyor.

KODI ye kurun.

• muratflash kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler, Hd olsun isterim ama beinconnect üyeliğim var maçlarıda izleyebileceğim bir kutu tercihim
  • ahmets_61 kullanıcısına yanıt

Daha önce de sormuştum ama daha pahalı daha kaliteli ürünler bu tarz klavye alıp sorunsuz kullanan var mı ?

Şuanda bu tarz fiziksel bir klavye-mouse yerine Android box remote programı kullanıyorum ama bazen sıkıcı olabiliyor şuan fiyatlar gayet uygun ondan değerlendirmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epivep -- 2 Aralık 2020; 12:41:7 >

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Üstteki bir mesaja da yazmıştım.

KODI ile ya da LibreElec kurulunca tablet arayüzünde oluyor.

KODI ye kurun.

Alıntıları Göster

Hocam birşey sorabilir miyim?

Dreamstar A4 almaya karar vermiştim.Geçmiş mesajlarınızda grafik birimi olarak MAli-T820MP3 olduğunu yazmışsınız.İnceleme videolarında hangi grafik birimi olduğunu göremedim ama epeyde Mali G31 yazıyor.Mali T820 olduğuna emin misiniz acaba?

• İyi akşamlar arkadaşlar. Bende Samsung 40es8000 uydu alıcılı smart tv var. 5 seneyi geçtiği için you tube desteğini çekti. Smart tv de birşeyler yapmak beredeyse imkansız hale geldi. Android tv değil. Bu televizyona Transpeed Android 10.0 Bluetooth TV kutusu Google Voice Assistant 6K 3D Wifi 2.4G & 5.8G 4GB RAM 64G oyun mağazası çok hızlı BoxTop kutusu alsam nasıl olur sizce olur mu? Aliexpresste 44 dolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu cihaz allwinner çipsetli.

Çipset ve GPU arasında uyum önemli fakat yazılımda çok önemli.

Allwinner çipsetli bazı ürünlerde bu üçlü arasındaki uyumsuzluktan dolayı

rahatsız edeci bir şekilde kare atlama sorunu yaşandı.

Bütçe uymuyorsa da 2 Gb. olsun s905X3 çipsetli bir cihaz olsun.

Orijinalden alıntı: 09kezman09

Hocam birşey sorabilir miyim?

Dreamstar A4 almaya karar vermiştim.Geçmiş mesajlarınızda grafik birimi olarak MAli-T820MP3 olduğunu yazmışsınız.İnceleme videolarında hangi grafik birimi olduğunu göremedim ama epeyde Mali G31 yazıyor.Mali T820 olduğuna emin misiniz acaba?

Alıntıları Göster

Ben Dreamstar A4 ün Mali T820 GPU lu olduğunu yazmadım.

Uydu satan dükkanların ürün açıklamasında aynı ürün için MALI-G31, Mali T 820 ya da MALI 450 GPU yu

kopyala yapıştır yaptıklarını belirttim. Bu durum da şüphe uyandırıyor.

Dream A4 te MALI G-31 olmalı.

Yukardaki bir mesajda 3 cihazın EPEY.com daki karşılaştırmasını verdim.

Alpsmart birçok özellikte ağır basıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: webmaster6181

https://www.trendyol.com/tum--urunler?q=mini%20klavye&siralama=6&qt=mini%20klavye&st=mini%20klavye

Daha önce de sormuştum ama daha pahalı daha kaliteli ürünler bu tarz klavye alıp sorunsuz kullanan var mı ?

Şuanda bu tarz fiziksel bir klavye-mouse yerine Android box remote programı kullanıyorum ama bazen sıkıcı olabiliyor şuan fiyatlar gayet uygun ondan değerlendirmek istiyorum.

Bu mini klavyeleri üreten birçok firma var.

Hangisinin ne kadar süre bozulmadan kullanılabileceği belli değil.

Mouse pad leri çok hassas, tepkimesi hızlı.

Kaliteli olanı almalı.

Demem o ki bozulma riskleri çok yüksek.

• ahmets_61 kullanıcısına yanıt
    Aradigin cihaz miboxs
  • _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Ben Dreamstar A4 ün Mali T820 GPU lu olduğunu yazmadım.

Uydu satan dükkanların ürün açıklamasında aynı ürün için MALI-G31, Mali T 820 ya da MALI 450 GPU yu

kopyala yapıştır yaptıklarını belirttim. Bu durum da şüphe uyandırıyor.

Dream A4 te MALI G-31 olmalı.

Yukardaki bir mesajda 3 cihazın EPEY.com daki karşılaştırmasını verdim.

Alpsmart birçok özellikte ağır basıyor.

Alıntıları Göster

Sonraki mesajlarınızıda okudum hocam evet Mali G31 varmış.Alpsmart AS565x3 almıştım ama aldığımın ilk günü hdmi soket yerinde problem çıkınca iade ettim.Dreamstar deniyeyim diyorum.Donanımsal olarak Dreamstar A4 ile Hiremconun s905x3 lü cihazları arasında bir fark göremedim.Yazılımda Dreamstar nasıl denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09kezman09 -- 27 Kasım 2020; 22:46:54 >

• Ne alacağımı şaşırdım.

En az hd kalite görüntü verecek şekilde;

Maç izleyebileceğim,

İnternet sitelerinden ya da kendi uygulamalarından film izleyebileceğim,

Netflix desteği olan,

Mümkünse uydu alıcılı (şimdilik şart değil),

Bana sıkıntı çıkartmayacak bir tv box arıyorum.

Her sitede Xiaomi 4K ve Mi tv stick çıkıyor önüme. İkisinden birini alıp geçsem mi bilemedim. İkisinin arasında ne fark var onuda anlamadım görüntü kalitesi dışında.

Steam: igneli7
    Psn: igneli
  • igneli kullanıcısına yanıt
    Netflix desteği istiyorsanız zaten mi serisi yada fire stick gibi lisanslı cihazlardan almanız lazım, aynı anda uydu desteği olan cihazların çoğu tam randıman vermeyebilir
  • Arkadaşlar mi stick aldim fakat aptoide uygulamasini yukleyemiyorum usb girisi olmadigi için.
    Bilen birisi nasil yuklendigini anlatabilir mi acaba?
  • atabeyyy A kullanıcısına yanıt
    Sent to my TV programı aracılığıyla yüklenebiliyormuş.

Dün ben birkaç ftp programı denemiştim. Hangisi olduğunu hatırlamıyorum, çünkü taşınma nedeniyle bugün söktüm. Mi'nin içindeki playstora ftp Server diye yazıp aratın, çıkan sonuçlardan iki üç tane yükleyin. Ftp Server kurun. Ftp Server bağlantısı sağlanınca size telefondan browser aracılığıyla bağlanmanız için bi link verecek. O şekilde apk dosyasını kolaylıkla gönderip kurabiliyorsunuz mi'ye.
  • Arkadaşlar merhaba,

Mi Box S ile Goldmaster Netta 2 Android Box 'ı karşılaştıracak olursak hangisi daha iyi?

Bu iki cihazıda kullanma amacımız youtube ve netflix izlemek. Goldmaster 'ın arayüzü Mi 'ye göre daha kötü geldi. Netflix 'in sanırım eski sürümü yüklü olduğu için Mi 'ye göre farklı menü ile karşılaştım.

İlerleyen zamanlarda kaliteli soundbar almayı da düşünüyorum. Bu sebeple mi box ses çıkışı olarak yetersiz mi kalacak?

• 
Sayfa: önceki 10651066106710681069
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.