Üstteki bir mesaja da yazmıştım. KODI ile ya da LibreElec kurulunca tablet arayüzünde oluyor. KODI ye kurun. |
|
|
|
https://www.trendyol.com/tum--urunler?q=mini%20klavye&siralama=6&qt=mini%20klavye&st=mini%20klavye Daha önce de sormuştum ama daha pahalı daha kaliteli ürünler bu tarz klavye alıp sorunsuz kullanan var mı ? Şuanda bu tarz fiziksel bir klavye-mouse yerine Android box remote programı kullanıyorum ama bazen sıkıcı olabiliyor şuan fiyatlar gayet uygun ondan değerlendirmek istiyorum. |
SATILDI < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epivep -- 2 Aralık 2020; 12:41:7 > |
Hocam birşey sorabilir miyim? Dreamstar A4 almaya karar vermiştim.Geçmiş mesajlarınızda grafik birimi olarak MAli-T820MP3 olduğunu yazmışsınız.İnceleme videolarında hangi grafik birimi olduğunu göremedim ama epeyde Mali G31 yazıyor.Mali T820 olduğuna emin misiniz acaba? |
|
Bu cihaz allwinner çipsetli. Çipset ve GPU arasında uyum önemli fakat yazılımda çok önemli. Allwinner çipsetli bazı ürünlerde bu üçlü arasındaki uyumsuzluktan dolayı rahatsız edeci bir şekilde kare atlama sorunu yaşandı. Bütçe uymuyorsa da 2 Gb. olsun s905X3 çipsetli bir cihaz olsun. |
Ben Dreamstar A4 ün Mali T820 GPU lu olduğunu yazmadım. Uydu satan dükkanların ürün açıklamasında aynı ürün için MALI-G31, Mali T 820 ya da MALI 450 GPU yu kopyala yapıştır yaptıklarını belirttim. Bu durum da şüphe uyandırıyor. Dream A4 te MALI G-31 olmalı. Yukardaki bir mesajda 3 cihazın EPEY.com daki karşılaştırmasını verdim. Alpsmart birçok özellikte ağır basıyor. |
Bu mini klavyeleri üreten birçok firma var. Hangisinin ne kadar süre bozulmadan kullanılabileceği belli değil. Mouse pad leri çok hassas, tepkimesi hızlı. Kaliteli olanı almalı. Demem o ki bozulma riskleri çok yüksek. |
Sonraki mesajlarınızıda okudum hocam evet Mali G31 varmış.Alpsmart AS565x3 almıştım ama aldığımın ilk günü hdmi soket yerinde problem çıkınca iade ettim.Dreamstar deniyeyim diyorum.Donanımsal olarak Dreamstar A4 ile Hiremconun s905x3 lü cihazları arasında bir fark göremedim.Yazılımda Dreamstar nasıl denemek lazım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09kezman09 -- 27 Kasım 2020; 22:46:54 > |
Ne alacağımı şaşırdım. En az hd kalite görüntü verecek şekilde; Maç izleyebileceğim, İnternet sitelerinden ya da kendi uygulamalarından film izleyebileceğim, Netflix desteği olan, Mümkünse uydu alıcılı (şimdilik şart değil), Bana sıkıntı çıkartmayacak bir tv box arıyorum. Her sitede Xiaomi 4K ve Mi tv stick çıkıyor önüme. İkisinden birini alıp geçsem mi bilemedim. İkisinin arasında ne fark var onuda anlamadım görüntü kalitesi dışında. |
|
Arkadaşlar merhaba, Mi Box S ile Goldmaster Netta 2 Android Box 'ı karşılaştıracak olursak hangisi daha iyi? Bu iki cihazıda kullanma amacımız youtube ve netflix izlemek. Goldmaster 'ın arayüzü Mi 'ye göre daha kötü geldi. Netflix 'in sanırım eski sürümü yüklü olduğu için Mi 'ye göre farklı menü ile karşılaştım. İlerleyen zamanlarda kaliteli soundbar almayı da düşünüyorum. Bu sebeple mi box ses çıkışı olarak yetersiz mi kalacak? |