Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1043. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (8 Mobil) - 8 Masaüstü8 Mobil
5 sn
27.770
Cevap
555
Favori
1.821.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10411042104310441045
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: prozium77

Bı kaç paltform yükledim ama yinede siteye gidip arasindan imdbsine konusunda filan bakıp seçmek daha hoşuma gidiyor platformların çoğu derme çatma en düzgün ücretsiz platform seyirturk gibi geldi bana ...
    WATCHED gibisi yok. Tek geçerim.
    8 nm de üretilen çipsete sahip telefonumda çok performanslı çalışıyor.
    Kanal geçişleri uydu yayınından daha hızlı ve içerikler çok çabuk açılıyor.
    Zamanla tv boxlar da bu nanometre de üretilecekler.
  • miki üstad döndü. Zamanı elverdiği ölçüde foruma destek vermeye devam edecek.
    Projeksiyonlar konusunda epey bir deneyim kazandı.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    coreelc kurdum eski bi usb 2 hub ve usb2 flash ile 35 mb/s okuma hızı var daha stabil çalışıyor usb 3 belleklere göre hddeden filmleri rahatca oynattı tivonun artılarını hdd den film açma performansını ve uygun fiyatını göz önüne aldığımda hdd den film açcağım zaman zaten haftada 3 yada 4 kez olur reset ile başlatma kabul edilebir geldi
    birde typc den güç verip micro usbden de usb flash açtım yani iki girişde hem güç hemde flash falan destekliyor ama uzun vadede sıkıntı olurmu bilmem. coreelec olmada tivo dolby truehd atmos ve dts x sesleri desteklemiyor
    Ses Kod Çözme
    MEPG, AAC, HE-ACC, OGG, OGA, FLAC, ALAC, Ape, M4A, RM, MPEG-1 katman 1/2, MPEG-2 Katman II, Dolby Digital / Digital Plus, Dolby Atmos, DTS, WMA , WMA Pro (WMV isteğe bağlı)
    burdaki açıklamadaki dolby atmos sadece dolby digital plus üstünden verilen atmoslar için olmalı. bunlarda netflix ,primevideo gibi platformların kullandığı atmos tarzı. diger dolby truehd atmosları dtsx formatındaki sesleri coreelecsiz desteklemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mithat KILIÇ, ilk çıktığında KM1 incelemesi yapmıştı ve
    test pattern de NETFLIX i 1080p almıştı. 7.24 dk. da.

Mecool KM1 kullanıpta NETFLIX i 1080p izleyen varmı,
    denediyse prime video da renklerde bozulma var mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 26 Eylül 2020; 2:29:1 >

Projeksiyonlarla aram iyi değil,
    Etrafımda çok kaliteli aletler kullanan arkadaşlarım var ama sevemedim. Madvr ile çok deli bir görüntü veriyor sistem hakkını teslim edeyim. Ama bana göre değil.
    1998 den beri PC Tv'ye takılı Monitör olarak ta kullanıyorum bir nevi.
    Perde benim kullanım alışkanlığıma uymuyor.

Odroid almak isteyenler bana bir şekilde ulaşıyor, nacizane tavsiyelerimi iletiyorum.
    Bileşenleri alt-alta toplarsan Box'lara göre 5-10 dolar daha pahalı olmaları ve SBC olduklarından biraz kafaarının karışması yüzünden karasız kalıyorlar. Kimseyi de ikna etmek istemiyorum, sonra ihale bana kalmasın :)

Aslında Boxlardan bir farkı yok, Android yüklü eMMC ile alırsan fişe tak çalıştır.
    odroidlerin en büyük avantajı yazlım eskidi derdi yok. örneğin Odorid N2 rahat 5-10 sene kullanılır, hem çipset olarak güçlü hem yazılım olarak bitmeyen bir desteği var. Sürekli güncelleniyor.

Nvidia-ARM alış-verişinden sonra, ARM yöneticileri tepki olarak Linux Mali sürücülerinin kaynak kodlarını açtılar. Panfrost gurbuna destek veriyorlar. Bunun anlamı bir kaç aya Android'e yakın GPU hızlandırmalı Linux sistemlerimiz olacak. Yani windows 10 daki gibi Browserden istediğin videoyu izleyeceksin takılmadan yırtılma olmadan.

Ayrıca evde eğitim için bir kaç tane Odroid C4 aldım, yiğenlere kurdum. Android üzerinden kullanıyorlar çok ta memnunlar, notbook almaktan hesaplı ve belki uygun fiyatlı bir çok notbooktan daha güçlü. Tek sorun webcam her webcam çalışmıyor android'te. Çinden bir webcam aldım istanbula geldi vergisi çıktı hafta içi elimde olur, şayet çalışırsa ki çalışacağını düşünüyorum. Her çocuğa gayet uygun fiyatlı eğitim PC si yapmış olacağım. Gelişmeleri buradan da paylaşırım. Biliyorum bir çok Ailenin böyle bir şeye ihtiyacı var. Ve benden bunun haberini bekleyen bir çok aile var. Umarım düşündüğüm gibi olur.

• Londra merkezli 5 milyarıncı kişisiniz ya da 1 milyonuncu tıklayıcısınız diye Tv ya da Ihone 11 kazandınız diye
    25 TL yerine 25 Euro alan dolandırıcı oyun siteleri var.

Bunlara tıklamayın, abone falan olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 26 Eylül 2020; 2:51:18 >
  • Odroid N2'yi daha çok Ubuntu OS ile kullanıyorum, genelde müzik dinliyorum ve bir şeyler okuyorum. Yada maç izlerken bir şeyler okuyorum, maç sesi kısık müzik açık.

Android kullanmıyorum desem yalan olmaz, birileri yardım istiyor genelde. Android ile yaptığım testler ile yardım amaçlı kullanıyorum.

CoreElec film ve dizi izlemek için yine sık kullandığım OS.

Kullanım deneyimimi video ile paylaşayım. Daha iyi fikir verir.
    https://drive.google.com/file/d/1IynLdsiV_p-A8nmK8VS0-qcvAn0WvmPF/view?usp=sharing
    bu hangi cihaz hocam, cinden mi getirtiliyor, ben t95 almayi dusunuyorum alinir mi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Takibine hayranım üstad , A95X F3 ü 450 TL ye sattım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

65inç panel yerine Xgimi h2 ya da h3 daha iyi gitmez mi? Fiyatları daha uygun.
    Böyle aletler varken akıllı tv özelliği için para vermeye değmez.

Ugoos AM6 ve KING ler için bence de 30 değil 50 dolar fark vermeye değer.
    Aşırı yığılma olan ya da gücü zayıf düşen server lardan bu güçlü çipsetler daha iyi yayın alabiliyorlar.
    Ayrıca bu kutular enaz 5-6 yıl kullanılır.

Alıntıları Göster
    hocam
    h1, h2, h3 (şuan aktif olarak kullanıyorum) kullanmış biri olarak
    içlerindeki android çok kullanışlı değil dışarıdan bir box la desteklemek gerekiyor.
    ben tv de olsa projeksiyonda olsa içerisinde akıllı özellikler dışarıdan bağlayacağımız boxın yerini tutmaz düşüncesinde olanlardanım. genelde oyüzden dışarıdan cihaz alıp bağlarım hepsine.

ayrıca h1, h2 ve h3 etaylı inceleme ve karşılaştırma videomuzuda tekrar paylaşayım. cihazları merak edenler için.

• GtKing ya da MeCool KM1 almayı düşünüyorum. Aklıma takılan bir kaç şey var. Cevaplarsanız sevinirim.

MeCool km1 veya GT King.de netflix 1080p izlenir mi?
    GTKing'de chrome cast özelliği özelliği var mı? Bayağı aradım ama sonuç elde edemedim.

Şimdiden teşekkürler.
  • tipitip43 T kullanıcısına yanıt
    180p netflix çok az sayılı markalarda var onun dışında hiç birinde yok mecoolda kesin yok
    Magisk üzerinden root hide denedim yine de olmadı maalesef.Çinli tv box larda bu sorunları aşmak çok zor oluyor sırf Netflix ve Amazon prime için lisansa sahip mi tv stick almayı düşünüyorum artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tipitip43 T kullanıcısına yanıt
    Sorduğun için gt king dede seyredemezsin, konu başlarına bakarsan netflix lisansı olmayan hiçbir cihazda 1080 alamazsın, mibox,free stick haricinde

• Peki GT.de chromecast var mı? MeCool.da var bildiğim kadarı ile.
  • Arkadaşlar projeksiyon + perde + ip tv ve vodafone 1000mpbs fiber ile kadromu tamamladığımı sanıyordum aklıma tv box eksik olduğu geldi ne tavsiye edersn benim için tek kriter android olmalı çünkü ip tv malum.
  • Parasını veririm diyorsan beelink gt king tavsiye ederim hakkını veriyor, daha ucuz bişey derseniz A95X F3 olabilir . Denendi :)

• chromecast dan sorduğunuz tam olarak nedir?

• Merhaba, Limanyakan üstad,

1-ATV rom mu? SAF android mi? 1.sayfada okudum
    herşeyi(hemen hemen) yükleme serbestliği olan android box bakayım diyorum.
    özellikle bangood vergi konusunda bir kampanyası var bahsettiğiniz gibi, Yüzde Yüz Türkiye için diyor.
    2-Bangood dan gelen ürün ptt ile gelirse kutu üzerinde oluyor vergi yazısı bu durumda bangood a vergi iadesi için nasıl bir belge sunuluyor?
    3- hk1 X3 4+32
    hk1 4+32
    h96 maxx3 4+32
    A 95 MAXX3 4+32 100 lan soru işareti
    X99 Maxplus 4+32
    gibi seçenekler var, bunlar ya da öneriniz olursa bangood üzerinden bir vergi iadeli şansımı deneyim.
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BILGILI -- 26 Eylül 2020; 22:31:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos66

chromecast dan sorduğunuz tam olarak nedir?
    Telefon veya tableti televizyona yansıtmak.
  • 
Sayfa: önceki 10411042104310441045
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.