Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1045. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.776
Cevap
555
Favori
1.821.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10431044104510461047
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TolkiensPipe

Arkadaşlar Sunny 32 inch tv var, çok matah bir şey değil. Takilma olmadan Netflix, Amazon Prime, Youtube rahat oynatabilen, maclari rahat izleyebilecegim, internete rahat girebilecegim 400-500 tl civari bir android box var midir? Xiaomi tavsiye etti herkes ama ayni fiyata daha yuksek performansli bir kutu varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
    MiBox S olur. Bütçe biraz daha artarsa TiVo Stream 4K daha iyi bir seçim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

Mi stick de dsmart go uygulaması var mı? Performanslı çalışıyor mu?
    Google Play den ya da tarayıcı üzerinden apk olarak yüklenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acr

Arkadaşlar s922x li bir cihaz almak istiyorum. Ugos, x88king yada sizin tavsiye edeceğiniz bir cihaz varmıdır. Birde nereden almak daha mantıklı olur. Konuya biraz yabancıyım tavsiyeleriniz nedir?
    Bangood da vergi iade kampanyası var.

Beelink KING
    Ugoos AM6 ya da
    KING pro ya bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warhacker

Önümüzdeki hafta Xiaomi Mi Box S ve ethernet converter alıcam yayınları kablolu olarak izleyebilmek adına. Kullandığınız ve memnun olduğunuz IP TV hizmet sağlayıcılarını özel mesaj üzerinden paylaşabilir misiniz rica etsem.
    Özelden değil herkes faydalansın diye aleni paylaşıyoruz.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/145791736
  • Bu fiyat diliminde MiBox S in alternatifi yok.
  • Arkadaşlar sadece tv ve film izlemek için kullanacağım beni üzmeyecek fiyat performans olarak uygun bir cihaz öneriniz var mıdır?
    Televizyonum full hd, 4k özelliğine gerek yok cihazda.
    modemim bu cihazla arasında 1.5 metre falan olacak gerekirse yan yana bile koyabilirim cihazı kablolu olarak bağlayamasam bile.

x96 mini,mi stick,mi box s incelediklerim. Bütcemi zorlayarak box s alabilirim ama bir de ethernet aparatı falan almama gerek kalırmı acaba extradan?

dandik wireless mouse bağlanıyor muydu bunlara bir de ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 30 Eylül 2020; 4:59:38 >

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim ona da bakayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

G.bit fiber değil de 100 m.bit fiber olmalı. Bu ülkede 1000 g.bit fiber kullanıldığını hiç görmedim.

Burada belirleyici olan NETFLIX, bütçe ve kullanım şekli.

Tam sertifikalı bir cihaz istiyorsanız akış cihazlarına bakmak gerekiyor ve
    bu ürünler kısıtlı özelliklere sahip oluyor.

Bütçe uygun ise Nvdia Shields 2019 a bakın ya da daha düşük fiyatlı TiVo Stream 4K. ya

Tam sertifikalı bir cihaz olmasın derseniz;

s922X çipsetli Beelink KING lere ya da Ugoos AM6 lara

ya da daha düşük fiyatlı

s905X3 çipsetli Ugoos X3 e bakın.

Alıntıları Göster
    Evet yanlış yazmışım :) tavsiyelerin için teşekkürler Açıkçası çok aşırı bütçem yok ama kanal geçişleri yada web tarayıcısı yada algılaması vs hafif geç olsa bile çıldırıyorum ve hep kaç parayla alayım kaliteli olsun mantığım var.. Nvdia Shields 2019 herkes önermiş çok kafamı kurcaladı parasını hakediyormu diye

Teşekkür ederim hocam. Bu cihazda amazon prime ve netflix kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca ip tv de istiyorum. Kodi veya watcheddan kaliteli bir deneyim yaşayabilirmiyim? Yada hiç uğraşma paralı bir üyelik almı dersiniz? Netflix ve amazon sorun çıkartırmı? Ayrıca banggood hakkında pek olumlu izlenim edinemedim. Buna neden olan ilk sebep aslında yeni kullanıcıya %10 indirim veriyoruz demesi. Demesi diyorum çünkü öyle bişey yok. Yani ürünün 912 lira fiyatı var. Ama indirim kodunu tanımladığımda ürün birden 1040 liraya çıkıyor. Buda bir soru işaretine yol açtınebde. Sonra yorumlarıda okudum ki millet buna benzer şeylerden dert yanıp durmuş. AliExpresse görede daha pahalı. Aslında burada vergi büyük sorun. Vergi konusunda AliExpressten alsak gümrüğe takılmadan geçebilme ihtimali varmı? Yada sizin tavsiye edebileceğiniz başka bir site varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 1 Ekim 2020; 22:50:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında Amlogic S905x4'lü cihazlar boy göstermeye başlar. 1 ay sonrası için Mecool hazır diyorlar.

https://www.cnx-software.com/2020/09/30/mecool-km6-amlogic-s905x4-android-tv-box-plays-4k-av1-videos-supports-wifi-6/

hocam direk sorayım, 500 tl civarında en performanslı ürün hangisi? özellikle 4k filmleri xplayer gibi uygulamalardan en akıcı şekilde izlemek için lazım
    5 yıllık m8s bozuldu, kendi kendine reset atıp duruyor 120 liraya almıştık zamanında.

edit= geçmiş mesajlara baktım biraz, h96 x3 iyi gibi

Chigz Tech Reviewsyoutube
    H96 MAX X3 - Full Android TV Box 4K UHD - S905X3 / 4GB+128GB - Any Good?
    https://www.youtube.com/watch?v=451QR-WW4sQ&ab_channel=ChigzTechReviews

şu baya uygun

https://www.banggood.com/H96-Max-X3-Amlogic-S905X3-4GB-RAM-32GB-ROM-5G-WIFI-bluetooth-4_0-1000M-LAN-Android-Android-9_0-4K-8K-VP9-H_265-TV-Box-p-1617882.html?ID=533601&cur_warehouse=CN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 1 Ekim 2020; 22:50:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Normalde H96 lara sıcak bakmıyorum fakat burada marka değil model önemli.
    H96 max X3 alanlar memnun kaldı ve sorun bildiren olmadı.

bir m8s in kalitesinde değil. Performansı yüksek.

Isınma durumuna dikkat etmeli. AIDA 64 ten batarya ve SOC thermal değerlerini kontrol etmeli.
    Adaptör çok ısınıyorsa değiştirilmeli.

Fiyatı uygun, bilinen bir cihaz.

Banggood da 100 M LAN yeterli gelirse F3 air ve 1000 M LAN a sahip HK1 X3 te var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 2 Ekim 2020; 0:27:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamacti Jun

Arkadaşlar sadece tv ve film izlemek için kullanacağım beni üzmeyecek fiyat performans olarak uygun bir cihaz öneriniz var mıdır?
    Televizyonum full hd, 4k özelliğine gerek yok cihazda.https://www.epey.com/modem/tp-link-td-w9970v3.html
    modemim bu cihazla arasında 1.5 metre falan olacak gerekirse yan yana bile koyabilirim cihazı kablolu olarak bağlayamasam bile.

x96 mini,mi stick,mi box s incelediklerim. Bütcemi zorlayarak box s alabilirim ama bir de ethernet aparatı falan almama gerek kalırmı acaba extradan?

dandik wireless mouse bağlanıyor muydu bunlara bir de ?
    NETFLIX yüksek çözünürlük önemli ise MiBox S. Modem de dual bant gözükmüyor.
    2.4 Ghz de wıfı performansı zayıf oluyor. Ethernet dongle ile sorun çözülür.

Banggod da vergi iade kampanyasının bitip bitmediğine bakmak gerekir.
    NETFLIX önemli değil ise bu kutunun fiyatı uygun.
    https://www.banggood.com/HK1-X3-Amlogic-S905X3-4GB-RAM-64GB-ROM-1000M-LAN-5G-WIFI-bluetooth-4_0-4K-8K-Android-9_0-TV-Box-Support-Google-Assistant-p-1593642.html?rmmds=buy&ID=533601&cur_warehouse=CN

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Evet yanlış yazmışım :) tavsiyelerin için teşekkürler Açıkçası çok aşırı bütçem yok ama kanal geçişleri yada web tarayıcısı yada algılaması vs hafif geç olsa bile çıldırıyorum ve hep kaç parayla alayım kaliteli olsun mantığım var.. Nvdia Shields 2019 herkes önermiş çok kafamı kurcaladı parasını hakediyormu diye

Alıntıları Göster
    NETFLIX ya da prime video üyeliğiniz varsa TiVo Stream 4K üzerinde yoğunlaşmak mantıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acr

Teşekkür ederim hocam. Bu cihazda amazon prime ve netflix kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca ip tv de istiyorum. Kodi veya watcheddan kaliteli bir deneyim yaşayabilirmiyim? Yada hiç uğraşma paralı bir üyelik almı dersiniz? Netflix ve amazon sorun çıkartırmı? Ayrıca banggood hakkında pek olumlu izlenim edinemedim. Buna neden olan ilk sebep aslında yeni kullanıcıya %10 indirim veriyoruz demesi. Demesi diyorum çünkü öyle bişey yok. Yani ürünün 912 lira fiyatı var. Ama indirim kodunu tanımladığımda ürün birden 1040 liraya çıkıyor. Buda bir soru işaretine yol açtınebde. Sonra yorumlarıda okudum ki millet buna benzer şeylerden dert yanıp durmuş. AliExpresse görede daha pahalı. Aslında burada vergi büyük sorun. Vergi konusunda AliExpressten alsak gümrüğe takılmadan geçebilme ihtimali varmı? Yada sizin tavsiye edebileceğiniz başka bir site varmı?
    Yurtdışı alışverişlerinde risk herzaman var.
    Ağırlıklı olarak uzakdoğu alışverişleri Aliexpress ve Bangood üzerinden yapılıyor.
    Aliexpress tüketiciyi daha çok koruyor fakat yüksek vergi çıkma riski var.
    Bu durum dönem dönem değişiyor.

NETFLIX ve prime video için en uygunu TiVo Stream 4K. Amazon da satılıyor.

KODI ve WATCHED i bir denersiniz yeterli gelmez ise IP Server üyeliği düşünürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: GuGuuuK

Yakında Amlogic S905x4'lü cihazlar boy göstermeye başlar. 1 ay sonrası için Mecool hazır diyorlar.

https://www.cnx-software.com/2020/09/30/mecool-km6-amlogic-s905x4-android-tv-box-plays-4k-av1-videos-supports-wifi-6/

https://www.mecoolonline.com/collections/all/km6#MainContent
    Kaç aydan beri s905x4 lü cihazları piyasaya süremediler.
    Sanırım And. 10 sürümünü oturtmakta zorlanıyorlar.

H96 da s905 X4 çipsetli kutusunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Günlük kullanımda %15-%20 performans artışı bekleniyor. Fakat And. 10 bu oranı arttırabilir.

Video verimliliğini HEVC'den% 20 veya daha fazla artırabildiği ve H.265 veya VP9'a kıyasla% 30 daha fazla bant genişliği verimliliği sağladığı söylenen AV1 video kodekleri var. Şu anda AV1 teknolojisi, Netflix, Amazon Prime Video ve YouTube dahil birçok akış hizmetinin desteğine sahip.

X2 ve X3 uzantılı cihazlarda olduğu gibi MALI - G31 var. Vulkan 1.0 dan 1.1 e yükseliyor.

4K bant genişliği gereksinimlerini yaklaşık% 20 oranında azalttığı söyleniyor. Telifsiz AV1 açık kaynak kodeki entegre ediliyor. Andriod TV kutusu yeni bir özellik olarak WiFi 6 özelliğine sahip ve ayrıca HDR 10, HDR10 + ve Dolby Vision ile birlikte 4K Ultra HD çözünürlüğü destekliyor.

Burada merak ettiğim yapay zekanın ne kadar kullanılabileceği.

Limanyakan hocam bende vga monitör var tx6yi buna nasil baglayabilim internette bir suru kablo var hangi kabloyu almak gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: brabber

Limanyakan hocam bende vga monitör var tx6yi buna nasil baglayabilim internette bir suru kablo var hangi kabloyu almak gerek
    Ben bu ürünü kullanıyorum. 8-10 farklı cihaz ile denedim hiç sorun yaşamadım. ses çıkışı da var bu ihtiyaca göre bir artı.
    www.hepsiburada.com
    Dark Dijital HDMI to Analog VGA ve SES Aktif Dönüştürücüsü Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/dark-dijital-hdmi-to-analog-vga-ve-ses-aktif-donusturucusu-dk-hd-ahdmixvga-p-bs40084

teşekkürler, siz x96 mi öneriyorsunuz ? ama o da 4 gb , s905x3 'lu ama daha pahalı .

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    WIFI ile kullanılacak ise A95X F3 modellerinden biri.

Ethernet ile kullanılacak ise

X96 max+
    H96 max X3
    HK1 X3
    HK1

Bir yerde görmüştüm. Üreticisi farklı olabilir.
    X96 max+ da 1000 MLAN ve 2T2R MIMO özellikli G.bit WIFI vardı.

Diğer yandan X96 max air larda kronik wifi sorunu yaşanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 10431044104510461047
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.