Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1042. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.757
Cevap
554
Favori
1.819.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10401041104210431044
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srknzr

selam tivonun typc girişi usb3 mü yoksa 3.1 birde kaç gb kadar destekliyor bilen varmı elimde linkini verdiğim ürünler var fakat çoklayıcıya 64 gb usb 3.1 flash ı typc den takınca görmüyor, kitleniyor, bazende kapanıyor açılmaya çalışıyor açılmıyor, kodiden filmleri açtığımda yuklemiyor donuyor yada kodi den atıyor.
    yanına 16 gb usb 2 flash takınca daha onu görüyor içindekileri daha rahat açıyor. es dosya yöneticisi usb 3.1 görüyor içeriğini açmıyor. direk baglayınca coklayıcı olmadan açıyor.sitesinde usb 2.0 ve usb c denilmiş sürüm yok. bunları bence dikkate alın ya çoklaycı seçiyor yada başka bişey. ben nedenini anlamadım elimdeki ürünlerin linki aşagıda.
    bu arada 3tb harici usb 3.0 diski görüyor, kapasite bilgisi açısından onuda usb 2.0 çoklayıcı ile

https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B07G55R9ST/ref=yo_ii_img?ie=UTF8&psc=1

https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B01EZ0X3L8/ref=ox_sc_saved_image_6?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1&th=

https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B07CSS7JNC/ref=yo_ii_img?ie=UTF8&psc=1

https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B07SDQJTZX/ref=yo_ii_img?ie=UTF8&psc=1
    benim tahmin ettiğim gibiymiş sorun typc nin 3.0 veya 3.1 i desteklemesinden kaynaklanıyor.
    "TiVo Stream 4K'nizdeki USB-C bağlantı noktası USB 2.0 standardını destekler. Aşağıdaki liste, TiVo Stream 4K'nizin yeteneklerini artırabilecek bazı çevre birimleri ve bileşenleri içerir.

USB-C flash sürücüler gibi depolama sürücüleri
    Oyun denetleyicileri ve diğer çevre birimleri
    Kablolu klavyeler ve fare
    Kablolu bir Ethernet ağına bağlanmak için Ethernet adaptörleri

Klavye ve fare gibi USB-A konektörlü bir cihazınız varsa ve bunları TiVo Stream 4K'nıza bağlamak istiyorsanız, bir USB-A - USB-C adaptörü kullanabilirsiniz.

link:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• srknzr S kullanıcısına yanıt
    s905x2 ile s905y2 çipset arasında sadece ethernet farkı var ve X2 uzantılı olan modellerde USB 3.0 var.
    Çipset USB 3.0 ı destekliyor demek ki cihazdaki type-C portu 3.0 ı desteklemiyor.

TiVo beklentilerinizi karşılamıyor ise Nvdia Shields 2019 u inceleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

Üstadım değerli vaktinizden ayırıp detaylı açıkladığınız için çok teşekkür ederim. Yalnız TiVo'yu araştırayım dedim hiç bir yerde satışını göremedim. Amerikadan getirtenler 50$ makineye 36$ da vergisine ödemişler. O da bugünün koşullarında 650TL gibi bir fiyata tekabül ediyor. Aradaki farkı dediğiniz özellikler için veririm ancak maalesef nereden alabileceğimi bulamadım
    Yurtdışı amazon sitelerine bakın. Amerika ya da Almanya da bir tanıdık varsa hesaplı alınabilir.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143838797

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    evet hocam malesf desteklemiyor. az önce bi yazı daha okudum hafıza artırmak için bile typc de sıkıntı oluyormuş micro usb ye otg bağlayarak daha sğlıklı sonıç aldığı yazılmış
    ya benim tek sıkıntım hdden hd sesleri almak bugün tekrar coreelec ile denicem ama busefer usb 2 çoklayıcı ve usb 2 flash ile. oyun falan oynamam bu cihazda.hafıza ilede işim yok.alcak olan arkadaşların bilgisi olsun diye yazıyorum.
    benim size sormak istediğim. coreelece giriş için; uygulama üstünden recovry moda girmek için root izni istiyor. cihazı rootlarsam netflix ve primevideoya girerken sıkıntı çıkarmı

üstad bence sizde bi araştırında bi eksillik yoksa konun başındaki ürünün bilgilerini yazdığınız açıklama bölümüne typc nin usb2.0 destekledediği bilgisini yazarsanız, ii olur . çünkü typc yi görünce sizde ve bende olduğu gibi insanın aklına usb3.0 yada 3.1 geliyor. ki beni encok heycanlandıran özelliklerinden biri idi

Video kalite ölçüm olayını bulamadım ama gayet güzel ve net seyrdebiliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GuGuuuK kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ya problem oymuş çözüldü sayende sağolasın

• prozium77 P kullanıcısına yanıt
    Birçok film,dizi ve canlı kanalların olduğu uygulamalar varken tarayıcı üzerinden film seyretmek cazip olmasa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos66

Video kalite ölçüm olayını bulamadım ama gayet güzel ve net seyrdebiliyorum
    HD ye yakın bir çözünürlük varsa yeterli olur.
    King için afaki bir yorum yapabilirim.

Elimde hem Odroid C4 (s905x3 4gb ddr4) var, hem Odroid N2 (s922x 4gb ddr4) var

King de s922x 4gb ddr4 olduğu için çok yakın güçteler.

s905x3 4gb ddr4'lü cihazlar gerçekten çok iyi ne verirsen yapar bir cihaz tartışmasız ama bunların yanında s922x 4gb ddr4'lü cihazlar bu dünyadan değil adeta.
    Ben cihaz alacak olsam her defasında 30dolar fazla veririm s922x 4gb ddr4'lü cihazlar alırım. Uzun yıllar üzmez kesinlikle.
    Video performansları diğer cihazlarla mukayese edilemez. Nvidiaları bir ayırıyorum ama onlarla başabaş gider (bu benim kanım) :)
  • GuGuuuK kullanıcısına yanıt
    doların 4.90 olduğu ve ekstra geçirmece vergilerin dayatılmadığı zamanlarda olsa, 30 dolar hiç komazdı adama hocam. şimdi 200 küsur yapıyor 30 dolar. ne hale gelmişiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 26 Eylül 2020; 0:54:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    King ile prime videoyu hd ye yakın değil 55 inch samsung tv de direk hd seyrediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 25 dolarlık x3'lerde pekala iş görür, biraz cihazı tanımaya çalışırsak ve küçük kurcalamalarla stabil çalışır.

Maddi durumu elveren kişilereydi bu önerim.
    Kendi adıma , mesela 2010 model 1080p tv ile idare ediyorum, alacaksam 55inç almam, min 65inç hayal ediyorum :) Bu yüzden 42inç TV ye devam. Çok ta mutluyum TV'im ile :)

Demek istediğim Aradaki farkı ödemeye gücünüz varsa 30dolar değil 50dolar fazla vermeye değer benim nazarımda.
    Ha ikisi de aynı işi yapıyor mu yapıyor pekala, ama güçlü olan %20-40 yorularak yapıyor o işleri ve çok daha stabil olarak yapıyor, bu da aleti kullanmayı daha eğlenceli hale getiriyor.
  • ibrahimyz İ kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum Geek bench yaptım skorları çok düşük geldi acaba benim ki sahte mi case4u dan aldım ama cihaz geekc Bench te single core 133 4 core 430 filan çıktı, birde eski android boxumda ekranın altında indiğimde home geri tuşu filan çıkardı bunda hiç öyle bişey yok

Bı kaç paltform yükledim ama yinede siteye gidip arasindan imdbsine konusunda filan bakıp seçmek daha hoşuma gidiyor platformların çoğu derme çatma en düzgün ücretsiz platform seyirturk gibi geldi bana ...

• quote:

evet hocam malesf desteklemiyor. az önce bi yazı daha okudum hafıza artırmak için bile typc de sıkıntı oluyormuş micro usb ye otg bağlayarak daha sğlıklı sonıç aldığı yazılmış
    ya benim tek sıkıntım hdden hd sesleri almak bugün tekrar coreelec ile denicem ama busefer usb 2 çoklayıcı ve usb 2 flash ile. oyun falan oynamam bu cihazda.hafıza ilede işim yok.alcak olan arkadaşların bilgisi olsun diye yazıyorum.
    benim size sormak istediğim. coreelece giriş için; uygulama üstünden recovry moda girmek için root izni istiyor. cihazı rootlarsam netflix ve primevideoya girerken sıkıntı çıkarmı
    Kilitli önyükleyici ve özel anahtar eksikliğinden dolayı root mümkün değil.
    Zaten bazı bölümleri de hiç karıştırmamak iyi olur.
    Bunlar stream cihazları olduğundan kısıtlama var.

TiVo için , Apple Tv ve Fire Tv Cube ı saymazsak donanım olarak Nvdia dan sonra gelen 2. cihaz diyebiliriz.
    Fire Tv Cube ler pek tutulmadı. Apple Tv lerde de USB portu hiç yok.

O zaman USB portlarını bir kenara bırakıp, Apple Tv lerde yapıldığı gibi Infuse ve PLEX üzerinden HDD içeriklerini
    oynatın.

• quote:

üstad bence sizde bi araştırında bi eksillik yoksa konun başındaki ürünün bilgilerini yazdığınız açıklama bölümüne typc nin usb2.0 destekledediği bilgisini yazarsanız, ii olur . çünkü typc yi görünce sizde ve bende olduğu gibi insanın aklına usb3.0 yada 3.1 geliyor. ki beni encok heycanlandıran özelliklerinden biri idi
    Bu heryerde olmayan bir bilgi. Normalde Type C yi yeni nesil ve çok fonksiyonlu bir çevre birimi olarak biliyorduk.
    Deneyerek ve araştırarak TiVo nun 3.0 ve 3.1 i desteklemediğini öğrendik.

TiVo Stream 4K topiğinin ilk mesajına bu bilgiyi ekleyeceğim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuGuuuK

King için afaki bir yorum yapabilirim.

Elimde hem Odroid C4 (s905x3 4gb ddr4) var, hem Odroid N2 (s922x 4gb ddr4) var

King de s922x 4gb ddr4 olduğu için çok yakın güçteler.

s905x3 4gb ddr4'lü cihazlar gerçekten çok iyi ne verirsen yapar bir cihaz tartışmasız ama bunların yanında s922x 4gb ddr4'lü cihazlar bu dünyadan değil adeta.
    Ben cihaz alacak olsam her defasında 30dolar fazla veririm s922x 4gb ddr4'lü cihazlar alırım. Uzun yıllar üzmez kesinlikle.
    Video performansları diğer cihazlarla mukayese edilemez. Nvidiaları bir ayırıyorum ama onlarla başabaş gider (bu benim kanım) :)
    Odroid leri takip eden, almak isteyenler vardı.
    Ses seda çıkmadı.
    Bu tek kart bilgisayarları daha ayrıntılı bir şekilde işleyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuGuuuK

25 dolarlık x3'lerde pekala iş görür, biraz cihazı tanımaya çalışırsak ve küçük kurcalamalarla stabil çalışır.

Maddi durumu elveren kişilereydi bu önerim.
    Kendi adıma , mesela 2010 model 1080p tv ile idare ediyorum, alacaksam 55inç almam, min 65inç hayal ediyorum :) Bu yüzden 42inç TV ye devam. Çok ta mutluyum TV'im ile :)

Demek istediğim Aradaki farkı ödemeye gücünüz varsa 30dolar değil 50dolar fazla vermeye değer benim nazarımda.
    Ha ikisi de aynı işi yapıyor mu yapıyor pekala, ama güçlü olan %20-40 yorularak yapıyor o işleri ve çok daha stabil olarak yapıyor, bu da aleti kullanmayı daha eğlenceli hale getiriyor.
    65inç panel yerine Xgimi h2 ya da h3 daha iyi gitmez mi? Fiyatları daha uygun.
    Böyle aletler varken akıllı tv özelliği için para vermeye değmez.

Ugoos AM6 ve KING ler için bence de 30 değil 50 dolar fark vermeye değer.
    Aşırı yığılma olan ya da gücü zayıf düşen server lardan bu güçlü çipsetler daha iyi yayın alabiliyorlar.
    Ayrıca bu kutular enaz 5-6 yıl kullanılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: dionysos66

King ile prime videoyu hd ye yakın değil 55 inch samsung tv de direk hd seyrediyorum
    F3 duruyor mu onda da prime video hd mi.
  • 
Sayfa: önceki 10401041104210431044
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.