Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1021. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: zagor_tenay34 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.790
Cevap
557
Favori
1.824.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10191020102110221023
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benzer ürünü normal usb girişli olanını mi box s kullanıcıları kullanıyor ama internet paylaşımı için android telefonda çalışır mı bilmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agronur17 kullanıcısına yanıt
    telefonun şarj kablosun x96 air in usb sine taktım. telefondan da usb tetring i actim internetti usb den kullanmak için olmadı maalesef. acaba bu ethernet ne derece olur bilemiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cep telefonların usb type çıkışlarından internet verisi çıkacağını zannetmiyorum arkadaşlar, şarj ve depolama sinyali okk ama internet çıkışı için ethernet görevi vereceğini sanmam
  • dionysos66 kullanıcısına yanıt
    sarj kablosu ile vermiyor. merak ettiğim Type-C to ethernet ile verirmi acaba. elinde olup ta deneyen çıkarsa öğrenmiş oluruz. ona göre bir tane sipariş vereceğim.

• Arkadaslar sizlere nacizane tavsiyemdir. Cinden cihaz alacaksaniz ugoos markali cihazlar almanizi kesinlikle oneririm. Neden derseniz 1. Yazilim guncellemesi 2. Malzeme kalitesi, nerdeyse her ay guncelleme veriyorlar bu cihazlarinin arkasinda olduklarini gosteriyor. Ayrica sorulariniza maillerinize hemen yanit veriyorlar. Bu yuzden ayni tornadan cikmis ucuz 80-90 derecede calisan cihazlardan uzak durun. Tamam islemciler ayni olabilir s905 yada s922 ama cihaz sadece bu birimden olusmuyor. Ciihazin hafizasi rami wifi aparati hdmi cikislari bluetoothu kasasi vs bunlarda cok onemli, transpeed vs gibi markalar ne yazikki donanimda yerlerde kalitesizlik daha elinize aldiginizda hissediliyor.Kimi arkadaslar sorun cikmadi buzamana kadar desede cogunluk olarak bu cihazlarin merdiven alti tabirli cihazlar oldugunu soyleyebiliriz. Ugos disindada minix beelink vsde iyi markalar ancak yazilim destegi konusunda ugoosdan gerideler. Bu nedenle yeni cihaz alacaklarin alabiliyorlarsa ugoos marka almalarini oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 19 Ağustos 2020; 2:27:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bu görüntü titremesi için çözünürlük,renk düşürme ve hdmi kablosu değiştirme gibi yöntemler uyguladım ama görüntü hala titreme yapıyor akıcı değil.var mıdır bu sorunu çözebilcek?

• gragos21 G kullanıcısına yanıt
    Ben bu sorunu sadece bir dönem iptvde yaşıyordum.
    Sizde de öyle sanırsam.
    Hdmi Cec ayarlarına girin kapatın açık olanı.
    Düzelir belki düzelmezse aklımda hiç bir şey yok başka...

• Dert Sahibi kullanıcısına yanıt
    onu da denedim sonuç hala aynı hocam teşekkür ederim yine de:)
  • merhaba,
    örnek:av üzerinden 1-tv hdmi 2-android box olduğunu varsayarsak,
    bazı durumlarda tv açıkken avdan box a geçiş yapıldığında olabiliyor,
    çoklu usb, çoklu hdmi ürünleri kaliteli değilse o da yapabiliyor.
  • gragos21 G kullanıcısına yanıt
    Display ayarlar bölümünde 1080p 60hz 1080p 50hz diye ayarlar var, 50 ise 60 yapın 60 ise 50 yapın.

4K destekliyse hem ekran hem tvbox onu 4kya çevirin ayarlarda var ise. Benimki fullhd o yüzden 1080p60hz olarak kullanıyorun

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimyz

sarj kablosu ile vermiyor. merak ettiğim Type-C to ethernet ile verirmi acaba. elinde olup ta deneyen çıkarsa öğrenmiş oluruz. ona göre bir tane sipariş vereceğim.
    Type-C ye LAN adaptör bağlanabiliyor.

urun.n11.com
    Type C 3.1 Gigabit 1000 Mbps RJ45 Ethernet Çevirici Lan Adaptörü Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/kablo/type-c-31-gigabit-1000-mbps-rj45-ethernet-cevirici-lan-adaptoru-P321012755

Cihazda OTG portu var ise, OTG kablo kullanılıpta ethernet bağlantısı sağlanabilir.

• Yeterince ilgi görmedi sanırım;

Sertifikalı, DOLBY ATMOS lu, DOLBY VISION lu akış cihazı isteyenler için çok cazip.
    Bu özellikleriyle F/P ürünü denilebilir.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/145059163
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Yeterince ilgi görmedi sanırım;

Sertifikalı, DOLBY ATMOS lu, DOLBY VISION lu akış cihazı isteyenler için çok cazip.
    Bu özellikleriyle F/P ürünü denilebilir.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/145059163
    50 dolarlik cihaza 40 dolara yakin vergi konulmasi soru isareti yaratti heralde tabi birde suan mibox 4klarda 380lere vs satilinca cogu kisi mi stick 4k nin fiyatini bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 20 Ağustos 2020; 2:29:38 >
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    limanyakan hocam linkteki satıcıya mesaj attım olmaz dedi. telefondan cihaza çıkış sağlanmaz dedi. bende dun gece cihazın içini açtım. wifi anteninin lehimlerine baktım bir sıkıntı gözükmüyor. kırmızı ile işaretledigim yer anten ve lehim yerleri. diyorumki lehim yerlerine lehim attirsam sıkıntı orada ise duzelir mi acaba. birde anten kablosunun malzemesi ne acaba o kablodan eksra bi lehim atsam belki daha kuvvetli wifi olur düzelir se tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimyz -- 20 Ağustos 2020; 7:27:36 >

• ibrahimyz İ kullanıcısına yanıt
    Hocam tam takip edemedim ama siz coreelec ile cihazda wifi çekimi var mı kontrol ettiniz mi? Coreelec şu anda en iyi ve en geniş wifi driverlarına sahip. Orada çalışmıyorsa donanım arızası vardır. Çalışıyorsa custom rom denemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agronur17 kullanıcısına yanıt
    coreelec işini tam bilmediğim için deneyemedim hocam. normal img dosyasını yukleyebiliyorum pc den

• Şu anda en uygun Android kutusu "A95X F3" isimli cihaz gibi gözüküyor. AliExpress'ten 40-50 dolara temin edilebilir. Amlogic S905X3 gibi yeni nesil bir donanıma sahip. 4 GB bellek ve 64 GB depolama fazlasıyla yeterli. Android 9.0 yüklü. Cihaz 10 üzerinden 8.9 puan almış.

Cihazda Dolby Atmos ve DTS HD ses desteği, gigabit ethernet yok. Kaliteli bir sinema ses sistemi yoksa ve 100 megabitin üzerinde uçuk bir internet bağlantısı yoksa, bunlar problem oluşturmaz. Çekirdekleri (DTS core/AC3 embedded) üzerinden duyulacaktır Atmos ve DTS HD sesler.

Bunun bir tık üstü olan Amlogic S905X4'lü kutularda AV1 kodlaması çözülebilecek. H96 isimli markanın S905X4'lü ve Android 10 yüklü kutusu çok yakında satışta olacak.

Şu anda AliExpress'te satışta olan Android 10 yüklü, H96 marka kutularda "Rockchip RK3318" var. Rockchip RK3318 çipi üzerindeki grafik işlemcisinin mimarisi de Mali-450 olduğu için, uzak durulmasında fayda var. Mali-450'nın 4K konusunda yetersiz performans verdiği, büyük beklentileri karşılayamadığı malum.

Android 10 yüklü kutularda rastlanan bir diğer SoC modeli "Allwinner H616". Mikroişlemci mimarileri ARM Cortex-A53 ve ARM Mali-G31 şeklinde. Bu da onu Amlogic S905X2 ile özdeş yapıyor.

Android 10 yüklü kutu arayanlar, Amlogic S905X4 olmasına çok önem versin. AV1 desteğinin oluşu, bilhassa Netflix konusunda önünüzü tamamen açacak, cihazı çok uzun vadeli kullanıma sokacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

50 dolarlik cihaza 40 dolara yakin vergi konulmasi soru isareti yaratti heralde tabi birde suan mibox 4klarda 380lere vs satilinca cogu kisi mi stick 4k nin fiyatini bekliyor.

Alıntıları Göster
    Çinden de cihaz alınsa aynı oranda vergi çıkıyor. Hatta daha yüksek vergilerin uygulandığını da gördük.
    En azından bu ürünün vergisi standart olur.

TiVo Stream 4K nın Mi stick 4K ya göre üstün özellikleri var ve
    Mi Stick 4K nın TR satış fiyatı TiVo Stream 4K dan daha düşük olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimyz

limanyakan hocam linkteki satıcıya mesaj attım olmaz dedi. telefondan cihaza çıkış sağlanmaz dedi. bende dun gece cihazın içini açtım. wifi anteninin lehimlerine baktım bir sıkıntı gözükmüyor. kırmızı ile işaretledigim yer anten ve lehim yerleri. diyorumki lehim yerlerine lehim attirsam sıkıntı orada ise duzelir mi acaba. birde anten kablosunun malzemesi ne acaba o kablodan eksra bi lehim atsam belki daha kuvvetli wifi olur düzelir se tabi
    Yazılımdan iyi anlayan bir kişi driver yazıp android içerisine gömer ise olur.
    Tabletlerdeki sürümlerde bu driverler var . OTG kablo ile tabletlere ethernet bağlanabiliyor.

Lehimlenen yerler zayıflamış olabilir. Lehimi kuvvetlendirmek sorunu çözebilir.
    Önce elektrik akımı var mı diye multimetre ile bakmakta fayda var.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    anladım hocam. önce lehim işine bakayım ben. yazılım işi biraz zor. bu cihazı fazla kullanan yok sanırım. o yüzden yazılım yazıp içine gömme işi epeyce zor

• 
Sayfa: önceki 10191020102110221023
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.