Şimdi Ara

Android'ten WP'ye geçmenin ızdırabı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Porthos_

Dostum kesinlikle gecme derim. Bende cok dusunmustum bi ara telefonlarin tasarimi felan hosuma gidiyordu. Ancak icin icinde nokia kalitesizligi var bir kere.
    Ayrica android daha buyuk bir sistem wp ye gore. Wp 10 kac yildir gelecek. Wp alip guncellleme beklemek yerine cok guzel android telefonlar bulabilirsin.

Amacim fanboyluk yapmak degil iki sisteminde artilari eksileri var ama bana kalirsa android daha agir basiyor. Suan lg g2 kullaniyorum ve su ana kadar hic rahatsiz edecek bir sekilde kasma olmadi. Yani sirf kasmayacak diye wp alacaksan alma derim

Windows 10 Ekimde duyuruldu 21 Ocak'ta resmen yayınlandı...Kaç yıl olmuş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: YazıYorum

quote:

Orijinalden alıntı: darkmonstar35

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

Bakın ben de cahil değilim zaten biliyorum seçebileceğimi falan. Ama bildirim konusunda sıkıntı var sistemde. Tek bende değil, yerli ve yabancı forumlarda insanlar defalarca yazdı bahsetti bu konuda. Aynı şekilde kardeşimde 520 var onda da bildirim sıkıntılı. Yani yalan söyliycek değilim ya da diğer insanlar. Sonuçta para döküyoruz bu telefona biz. Ben bu telefonu 1200 e aldım ilk çıktığında ve bana faydasını göremiyorum hiç. Sizde sıkıntı yoktur eyvallah ona lafım yok ama bende var ve bunu alacak olan arkadaşa ilettim.
    Ayrıca mail konusu bi zahmet zamanında gelsin microsoft sonuçta. Ama onuda 30 dakika da bir güncelliyor maalesef. Sen yenilemedikçe yeni gelen maili göremiyorsun. Çok sıkıntı değil o sadece belirtmek istedim.
    Bir de şunu söylemek istiyorum. Neden sistemi eleştiren her mesaja karşı bi karşılık verme ihtiyacı oluyor lumia kullananlarda anlamıyorum. Tek sizin için değil lakin bu ve takip ettiğim pek çok forumda, ne zaman bir eleştiri olsa direk karşıt bir mesaj yazılıyor hemen. Bu telefon hiç mi eleştirilmycek anlamıyorum. Sizde sorun olmayabilir ne güzel umarım hiç yaşamazsınız da lakin bende olan sorunları ve kendi fikirlerimi söylemek gayet normal bir durum.
    En basitinden, sistemin kendi içinde bile bize bildirin kısmı varken insanların forum ortamında eleştiri karşıtlığı çok saçma geliyor biraz.
    Söylediğim gibi, sizin özelinizde değil son yazdıklarım genel bir durum var bu konuda ve can sıkıcı bana göre. Yanlış anlazsınız umarım. İyi forumlar.

Ben sistemin eleştirilmesine karşı değilim bende olmuyor ki sorun,geldiğinde senkronize et diyorum mailleri tak geliyor,sonra Facebook'tan sürekli grupta paylaşıldı bilmemne bildirimleri geliyor hatta sinir oluyorum,beğenenleri de bildiriyor.Hatta doğum günleri de geliyor.(Kendi doğum gunum geldi bugün o ayrı mesele )Kısacası bende kronik sorunlar yok ilginç ama yok

mutulu yıllar

Teşekkürler

Doğum günün kutlu olsun hocam bu arada. ve son bir şey, Çin'de değil de Avrupa ya da Amerika'da (Güney, kuzey farketmez) üretilmiş nokiaları nasıl bulabilirim? Şu an bulsam fiyatına dahi bakmadan direkt sipariş vereceğim. Çin'de üretileni kalitesiz olur diye değil (o kadar cahil değilim :)) farklı bir nedenden ötürü istemiyorum. 1320 kesinlikle aklıma yattı. Ama Çin menşeili olmayanını nasıl bulacağım onu bilmiyorum.

İMEİ'nin klonlanmasından korkuyorsunuz sanırım.Merak etmeyin öyle bir şey olursahttps://www.klonislem.com/clon-privacy-form.php?ODA4NzkyODgyNTUyNDM2OThjOGIwYzMuNjY3NzM0NzI= buradan halledebiliyorsunuz,Microsoft bu konuda destek veriyor

Teknik bir sebepten ötürü değil hocam, şahsi bir nedenden ötürü.

Anladım teknik bir sebep olursa haber verin,bu konudan sonra da ilk defa Windows Phone alacaklar için rehber hazırlayacağım,forumda gerçekten çok tartışma var ve çoğu da macera aramayın şeklinde başlıyor,büyük olasılıkla telefonu aldıktan sonra Windows 10 konusunda takılacaksınız,Windows 10 dışında her konu var

Sizi bilgilendirebildiysem ne mutlu...Uygulama konusunu araştırdınız mı peki en çok hangi uygulamaları kullanıyorsunuz,bunlar mağazada var mı?Şimdi çok istediğiniz bir uygulama vardır mağazada yoksa vicdan azabı duyarım

Hocam benim için ön koşul okumak. Ekranı parlak ve netmiş, hem de 6 inç. Bunun haricinde internet hızı da gayet akıcıymış, bu da ikinci önemli koşul.

Uygulama olarak whatsapp'tan başka kullandığım bir şey yok. O da varmış.

Kamerası üzdü beni ancak 5 MP nokia kamera, 8MP bazı kameralardan daha iyiymiş.

Batarya iyi.

Rom düşük ancak SD karta hemen hemen tüm uygulamalar kurulabildiği için sıkıntı yok.

Oyun oynarım ancak delisi değilim. Mevcut oyunlar bana yeter.

Sonuç olarak 1320 bana göre kararımı verdim, ancak Asya menşeili olmayan bulabilir miyim bilmiyorum... Z ultra almıştım ben bir-iki hafta önce. Teşhir ürünü gibi geldi bana ancak aslında sorun ettiğim o değildi. made in China'yı görünce değişim istemedim.

Herkes okusun diye alıntıladım,istekler bunlar.Bu çerçevede yorum atın

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    +1
    android'ten wp'ye geçmenin tek mantıklı sebebi telefonu telefon için kullanmak olabilir bence

||AMD Ryzen 5 7600 @ Corsair H100i Elite Capellix XT Liquid CPU Cooler ||Asus Dual GeForce RTX 4070 OC Edition 12GB GDDR6X||Corsair Vengeance RGB 32gb (2x16) 6000Mhz DDR5 CL30||Msi B650 Tomahawk||Corsair icue 4000X Rgb Mid-Tower ATX Smart Case||LG C3 Oled Evo 48inc||Samsung 980 Pro 2tb Nvme M.2 ssd||Corsair Rm750x 750 Watt 80 Plus Gold Psu|| Corsair K70 Rgb MK2 Cherry MX Gaming Mechanical Keyboard||Corsair M55 Rgb Pro Gaming Mouse||Corsair Void Elite Rgb Gaming Headset with 7.1 Surround Sound|| Fanatec CSL DD 8nm Clubsport Steering Wheel Bmw M3 GT2 V2||Sony Playstation 5 Slim||Samsung Q600C Soundbar||Windows 11 Pro
  • Arkadaslar tüm yorumlar icin tesekkurler. Konu zaten amacina ulasti. Ben 1320 almaya karar verdim ancak made in china yazisini gormek İstemiyorum. Bu konuda yardımcı olunursa mutlu olurum. Avrupa ya da amerika(k-g farketmez) uretimi arıyorum. Bunun haricinde bir yardima ihtiyacim yok bu konuda.

Hey allahım ya.hayır kullanmasak bol keseden sallayanlara nasıl da kanıcaz iyi mi? Snapchat swarm youtube retrica yandex mail trafi keep ppsspp...dediğim gibi bunlar saadece wp de olmayan uygulamalar.Bir de olup ta Android veya iostaki gibi çalışamayanlar var...
    Windowphone olarak alınası tek telefon bence 1020 dir.o da kamerasından ötürü.hala amiral gemi olan Android ve ios cihazlarıyla arasında dağlar kadar fark var.6+ inch olarak htc one Max önerebilirim.

Arkadaslar tüm yorumlar icin tesekkurler. Konu zaten amacina ulasti. Ben 1320 almaya karar verdim ancak made in china yazisini gormek İstemiyorum. Bu konuda yardımcı olunursa mutlu olurum. Avrupa ya da amerika(k-g farketmez) uretimi arıyorum. Bunun haricinde bir yardima ihtiyacim yok bu konuda.

Bulamazsın.

Orijinalden alıntı: Scourgeofgod28

Uygulama eksikliği yok mu?
    Hey allahım ya.hayır kullanmasak bol keseden sallayanlara nasıl da kanıcaz iyi mi? Snapchat swarm youtube retrica yandex mail trafi keep ppsspp...dediğim gibi bunlar saadece wp de olmayan uygulamalar.Bir de olup ta Android veya iostaki gibi çalışamayanlar var...
    Windowphone olarak alınası tek telefon bence 1020 dir.o da kamerasından ötürü.hala amiral gemi olan Android ve ios cihazlarıyla arasında dağlar kadar fark var.6+ inch olarak htc one Max önerebilirim.

Satışı yok ulkede. Ayrıca yüksek sar degeri var.

ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
  • telefonunuzdan lahmacun yapmasını beklemiyorsanız kesinlikle alınır, yaklasık 1 yıl önce HTC 8X aldım tabi kampanya dolayısıyla(sağolsun insanlar WP yi beğenmedide stoğu etirmek için 600lira civarında bi rakama aldım). Ara yüzü olsun(Live tile) stabilliği olsun sahane, ama dediğim gibi telefondan cok fazla beklentiniz varsa uygulama açısından sizi tatmin etmeyebilir. donanım açısından da cok memnunum kendi telefonum için konusmak gerekirse, ön kamerası zaten sahane telefon piyasaya cıkalı 3-4 yıl geçmesine ragmen rahatlıkla işimi görüyor. Müzik dinlemek için Beats Audionun dahili amfisi mevcut, arka kamera zaten iyi, varda var işte. konuyu saptırdım kusura bakmayın.

Uygulama eksiğini ben sadece igaranti olmamasından dolayı hissediyorum, adamlara mail attım 1 yıl oldu daha yapacaklar.. diğer banka uygulamaları mevcut özellikle akbank'ın mobil uygulamasını kullanan arkadasım cok memnun.

Android'in Windows phonedan daha büyük oldugunu iddaa edenlere gülüyorum, adamların tek sorunu uygulama geliştiren firma/kişi sayısı kısıtlı, windows gibi bir yazılım devi asla geri planda kalmaz, w10'un cıkısıyla birlikte yazılım geliştiricilere global program yazabilmelerini mümkün kılamayı hedefliyorlar. ayrıca geliştiricilere daha fazla pazar payı verip teşvik edecekler.

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Whatsapp dışında problemliler var mı?Birde programın tamamı karta yüklenebiliyor mu yoksa bir kısmı mı?

1520 ve 1320 gibi 6 inçlik lumialar çok şık ve almayı planlıyorum. (Tabi başka 5,7+ inç modeli var mı bilmiyorum,varsa önerebilirsiniz)

Yıllardır android kullanıyorum. Samsung, Huawei kullandım. Son aldığım Sony'yi ise mağazanın teşhir ürünü satmış olabileceğine istinaden geri yolladım.

Velhasıl, androidten WP'ye geçtikten sonra mağazada sıkıntı yaşar mıyım? WP 10 sürümü nedir ve her lumia telefona gelecek midir?

Bu sorularımı yanıtlarsanız çok mutlu olurum.

Hocam sana sahsi tecrubemi anlatayim, 3gden beri tum iphonelari kullandim arada bir s3 s4 deneyimlerim olmustu kisa sureli ama memnun kalmayip iphone a dondum yine.ancak ios arayuzunden siklmistim tamam guzel stabildi ama cok tekduze gelmeye baslamisti macera olsun diye bende 5simi satip wpye gectim.lumia 925 le.gayet stabil geldi renkli eglenceli geldi hatta android ios karisimi bir isletim sistemi ikisininde guzel ozellikleri alinmis gibi dusundum.

Bir sure kullandim 5 6 ay kadar fakat sonra bir cok kisitlama ozellikle ki uygulama arayuzleri ve uygulama eksikleriyle ilgili sikintilar farkettim.o modern ios ve android arayuzlerinden eser yok uygulamalarda sikintinin bini bir para.ben wp 10la inanmiyorumki duzelsin hersey. wp arayuzu benim hosuma gitmiati canli ve farkli gelmisti ama bir sure sonra uygulama mevzusu cok can sikiyor.hersey en son wpye ya geliyor yada gelmiyor.

Sonra ne mi yaptim,aldim bir note 3 andoridin en guzel en stabil calisan cihazlarindan biri arti sifir sarj problemi. her turlu uygulama var sikinti cok cok az.muzik aticam slayt aticam pdf acicam derdin yok torrentine kadar elinin altinda.bundan sonra note serisiyle devam.

Size kisisel onerimde su sekilde bence uygun yollu bir wp cihaz alin l920 l925 gbi 500 600 tlye rahat bulunuyor.bir sure kullanin 3 4 ay kadar. Uygulamalar konusu caninizi sikmazsa ust modele gecersiniz yok sikarsa satip cihazi donersiniz androide

• WP,Microsoft,Xbox CANDIR,gerisi heyecandır NOKTA

Beğenmeyen robot alsın elma alsın burda işiniz YOK.

quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Maddi durumunuz iyiyse macera için wp ye geçebilir, bizim gibi her gün güncelleme kontrol edebilirsiniz. Mağaza konusunda ziyade demirbaş uygulamaların eksikliklerini bilmeden wp ye kalıcı geçmeyin.

Hocam fantazi olarak geçmem.

Geniş ekran olmazsa olmazım. Çünkü kitap okuyacağım ve 6 inç olsun istiyorum. Alacak android yok şu an 6 inç. Asus yok memlekette, başka da 6 inç kalmıyor zaten. Lenovo'nun var içime sinmedi o da.

Ne alayım artık şaşırdım kaldım.

http://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-t2-ultra/
    6" ayrıca xperia kalitesini de gözardı etmemek gerek

• quote:

quote:

Maddi durumunuz iyiyse macera için wp ye geçebilir, bizim gibi her gün güncelleme kontrol edebilirsiniz. Mağaza konusunda ziyade demirbaş uygulamaların eksikliklerini bilmeden wp ye kalıcı geçmeyin.

Geniş ekran olmazsa olmazım. Çünkü kitap okuyacağım ve 6 inç olsun istiyorum. Alacak android yok şu an 6 inç. Asus yok memlekette, başka da 6 inç kalmıyor zaten. Lenovo'nun var içime sinmedi o da.

Xperia z ultra var. 6.44" ekran boyutu ve önümüzdeki hafta lollipop güncellemesi bekleniyor.

1100 lira civarına bu telefonu alabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackSea99 -- 8 Nisan 2015; 18:33:36 >

• Z ultra kamerası leş...bilginize.5 ay kadar kullandım dayanamadım Lumia 1520 ye geçtim.şimdi xperia z2 ile devamm :)

quote:

6 inç nexus 6 var gayet iyi bir telefon. WP pek önermem telefon güzel olmasına güzel ama 1-2 aya sıkıyor ve uygulama kapasitesi çok düşük.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreavi

quote:

quote:

6 inç nexus 6 var gayet iyi bir telefon. WP pek önermem telefon güzel olmasına güzel ama 1-2 aya sıkıyor ve uygulama kapasitesi çok düşük.

Satışı ülkemizde yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuyu0kazici

quote:

Orijinalden alıntı: Archimert

quote:

Orijinalden alıntı: kuyu0kazici

yüzlerce uygulama yükle arka planda çalışır durumda bırak sonra aynı anda işlemciyi zorlayan uygulama aç ısınmadan işlemci yamulunca suçlu android olur... tabi oldu...

Yav he o kadar root rom olaylarına girip arkaplanda çalışan uygulamalarını kapatmayı bilmiyorum niye hem para verip hem google a kendimi izleteyim ki adam öyle bir veri topluyor ki whatsapp diyaloglarına göre bile girdiğinde sitelerde reklam çıkartıyor sen buna eyvallah diyorsan kullan ne diyim daha hani ios i savunsan tamam diyeceğim mini retina kullanıyorum bir kere olsun teklemedi gerçekten güzel çalışıyor ona hiçbir laf edemiyorum hiçbir sıkıntısı yok şu inceltme uğruna pili ufaltmaktan vazgeçemediği hiç düşünmeden iphone alacağım ama yapmıyor işte

rootla her şeyi kaldırabilirsin istersen derlemesini öğrenir google uygulaması olmadan android derlersin... olay tamamen sende biter google ms yada apple gibi izlemez kayıt etmez... sen androidi kullanmayı beceremiyorsan bunda ne android nede google suçlu olmaz... whatsapp denen uygulama seni izliyor reklam şirketlerinebilgilerini satıyor ve bunu bir kere kurup açmanla yapıyor... hala kullanacak mısın?

Teknolojiden, bilişimden anlamayan apple fanboy kafasındaki insanlar android kullanıyorlar sonra da androide laf ediyorlar. Kullandıkları telefonun aslında bir linux pc olduğunun farkında değiller yok kullanım kolaylığı yok stabilite diye şikayetçi oluyorlar. Gerçi o sorunlar da çözüleli çok oldu ama
    Anlatmaya çalışma anlamazlar. Iphone kullananı da android kullananı da, wp kullananı da telefonu konuşup chat yapmaktan başka bir şeye kullanmıyor. Bırak bildiklerini yapsınlar.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.