Şimdi Ara

Android'ten WP'ye geçmenin ızdırabı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence 640XL bekleyin 6" ile 5.7" arasında büyük bir fark yok kamera olarak da yanlış bilmiyorsam ön 5 mp geniş açılı arka 13 mp Carl Zeiss lensli. 1320 ile bir karşılaştırın isterseniz glance falan var mı bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmonstar35 -- 7 Nisan 2015; 23:40:23 >
  • Gec kardesım gec dusunmeden gec donma sorunlarından bıktıysan gec sarj olayından kasılmalardan gereksız uygulamalardan bıktıysan gec yıllarca androıd kullandım moto g son cıhazımdı esımde suan lumıa 630 aldım uygun fıyatı tasarımı ıcın cok cok memnunum sadece mıx radyo ıcın bıle deger harıka bı uygulama ben aradıgım her uygulamayı buldum markette surekli guncelleme gelıyo uygulama ıcın wp 10 lumılar alıcak.eksıklerıde elbet var sosyal aglar kırpılmıs gıbı :)

Orijinalden alıntı: YazıYorum

quote:

Orijinalden alıntı: darkmonstar35

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

Bakın ben de cahil değilim zaten biliyorum seçebileceğimi falan. Ama bildirim konusunda sıkıntı var sistemde. Tek bende değil, yerli ve yabancı forumlarda insanlar defalarca yazdı bahsetti bu konuda. Aynı şekilde kardeşimde 520 var onda da bildirim sıkıntılı. Yani yalan söyliycek değilim ya da diğer insanlar. Sonuçta para döküyoruz bu telefona biz. Ben bu telefonu 1200 e aldım ilk çıktığında ve bana faydasını göremiyorum hiç. Sizde sıkıntı yoktur eyvallah ona lafım yok ama bende var ve bunu alacak olan arkadaşa ilettim.
    Ayrıca mail konusu bi zahmet zamanında gelsin microsoft sonuçta. Ama onuda 30 dakika da bir güncelliyor maalesef. Sen yenilemedikçe yeni gelen maili göremiyorsun. Çok sıkıntı değil o sadece belirtmek istedim.
    Bir de şunu söylemek istiyorum. Neden sistemi eleştiren her mesaja karşı bi karşılık verme ihtiyacı oluyor lumia kullananlarda anlamıyorum. Tek sizin için değil lakin bu ve takip ettiğim pek çok forumda, ne zaman bir eleştiri olsa direk karşıt bir mesaj yazılıyor hemen. Bu telefon hiç mi eleştirilmycek anlamıyorum. Sizde sorun olmayabilir ne güzel umarım hiç yaşamazsınız da lakin bende olan sorunları ve kendi fikirlerimi söylemek gayet normal bir durum.
    En basitinden, sistemin kendi içinde bile bize bildirin kısmı varken insanların forum ortamında eleştiri karşıtlığı çok saçma geliyor biraz.
    Söylediğim gibi, sizin özelinizde değil son yazdıklarım genel bir durum var bu konuda ve can sıkıcı bana göre. Yanlış anlazsınız umarım. İyi forumlar.

Ben sistemin eleştirilmesine karşı değilim bende olmuyor ki sorun,geldiğinde senkronize et diyorum mailleri tak geliyor,sonra Facebook'tan sürekli grupta paylaşıldı bilmemne bildirimleri geliyor hatta sinir oluyorum,beğenenleri de bildiriyor.Hatta doğum günleri de geliyor.(Kendi doğum gunum geldi bugün o ayrı mesele )Kısacası bende kronik sorunlar yok ilginç ama yok

mutulu yıllar

Teşekkürler

Doğum günün kutlu olsun hocam bu arada. ve son bir şey, Çin'de değil de Avrupa ya da Amerika'da (Güney, kuzey farketmez) üretilmiş nokiaları nasıl bulabilirim? Şu an bulsam fiyatına dahi bakmadan direkt sipariş vereceğim. Çin'de üretileni kalitesiz olur diye değil (o kadar cahil değilim :)) farklı bir nedenden ötürü istemiyorum. 1320 kesinlikle aklıma yattı. Ama Çin menşeili olmayanını nasıl bulacağım onu bilmiyorum.

İMEİ'nin klonlanmasından korkuyorsunuz sanırım.Merak etmeyin öyle bir şey olursahttps://www.klonislem.com/clon-privacy-form.php?ODA4NzkyODgyNTUyNDM2OThjOGIwYzMuNjY3NzM0NzI= buradan halledebiliyorsunuz,Microsoft bu konuda destek veriyor

Teknik bir sebepten ötürü değil hocam, şahsi bir nedenden ötürü.

Anladım teknik bir sebep olursa haber verin,bu konudan sonra da ilk defa Windows Phone alacaklar için rehber hazırlayacağım,forumda gerçekten çok tartışma var ve çoğu da macera aramayın şeklinde başlıyor,büyük olasılıkla telefonu aldıktan sonra Windows 10 konusunda takılacaksınız,Windows 10 dışında her konu var

Sizi bilgilendirebildiysem ne mutlu...Uygulama konusunu araştırdınız mı peki en çok hangi uygulamaları kullanıyorsunuz,bunlar mağazada var mı?Şimdi çok istediğiniz bir uygulama vardır mağazada yoksa vicdan azabı duyarım

Hocam benim için ön koşul okumak. Ekranı parlak ve netmiş, hem de 6 inç. Bunun haricinde internet hızı da gayet akıcıymış, bu da ikinci önemli koşul.

Uygulama olarak whatsapp'tan başka kullandığım bir şey yok. O da varmış.

Kamerası üzdü beni ancak 5 MP nokia kamera, 8MP bazı kameralardan daha iyiymiş.

Batarya iyi.

Rom düşük ancak SD karta hemen hemen tüm uygulamalar kurulabildiği için sıkıntı yok.

Oyun oynarım ancak delisi değilim. Mevcut oyunlar bana yeter.

Sonuç olarak 1320 bana göre kararımı verdim, ancak Asya menşeili olmayan bulabilir miyim bilmiyorum... Z ultra almıştım ben bir-iki hafta önce. Teşhir ürünü gibi geldi bana ancak aslında sorun ettiğim o değildi. made in China'yı görünce değişim istemedim.

Anladım o zaman kesinlikle macera aramıyorsunuz,bir araştırayım bakalım belki bulabiliriz

• Brightstar Nokia Resmi Dağıtıcısı imiş bu arada

Brightstar Nokia Resmi Dağıtıcısı imiş bu arada

Evet onu görmüştüm

quote:

Brightstar Nokia Resmi Dağıtıcısı imiş bu arada

Evet onu görmüştüm

İnanır mısınız hiç bir sitede menşei yazmıyor,ben hp den almıştım orada yazıyordu eskiden o da kaldırmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Archimert

quote:

Orijinalden alıntı: kuyu0kazici

android ara yüz zamanla şişmez uydurma... SAMSUNG kullanıp android kullanıyorum sanma SAMSUNG androide ekleme yapıp bozuyor... sorun touchwiz...

Note 2 den önce Sony xperia arc s ve Turkcell T10 kullandım yani huaweinin bir modeli hepsi de şişme yaptı sonrasına hepsine ne formatlar ne cm sürümleri ne lite sürümler kurdum ancak zamanla yine şişti yani kullandım ki biliyorum boş beleş sallamadım öyle uydurma falan nedir yani bu kadar kötü tecrübeden sonra da tekrar android almayı hiç istemiyorum kimseye de önermem iPad olmasa büyük ihtimal iphone 6 almayi düşünürdüm onda da pil sorunu var

İkiside çöp cihazlar zaten.

• ben wp ye geçecek olsam kesinlikle sarı bir lumia 1020 alırım hala açık ara en kaliteli kameraya sahip cep telefonu kendisi
    | Gigabyte B450m s2h | Ryzen 5 3600 | Sapphire RX 5500XT 8GB | Kioxia M2 SSD 500GB | XPG DDR4 3000mhz 2*8 16GB | Sandisk SSD Plus 120GB | Sharkoon Furious | 500W | AOC 24G2U 144hz | Logitech G400- F710 - S220 | Apple iPhone 13 128GB | LG 43UH610V 4K HDR |
  • Hocam ben wp kullaniyorum. Sakin ha Boyle bir hata yapma. WP pismanliktir. Mobildeyim bilgisayara gecince editlerim.

• Kamera ve tasarım anlamında Lumia 1520 beni çok etkilediğinden Lumia 1520 ye geçmiştim.2 hafta zor dayandım.şuan yine Android kullanıyorum.evet çok stabil ve şık bir cihaz ama pek çok şeyden yoksun.internet deneyimi gerçekten çok kötü.güncel oyun ve uygulamaların çoğu yok.varsa bile Android veya ios daki gibi işlevsel,güncel değiller.androidde ücretsiz bazı uygulamalar wp de ücretli.
    Bu hataya düşmeyin derim.

||Ryzen 5 3600X || MSI B450 Gaming Plus Max || 2x Corsair Vengeance 8gb 3000mhz || Gigabyte Geforce RTX 2070 Super || Xpg SX6000 Pro 1TB || Sandisk SSD Plus 480GB || James Donkey JD240 || Corsair RM750 80+ Gold ||
    Corsair Carbide Spec-05 || MSI MAG 241CR || Logitech G413 || Razer Deathadder Chroma || AKG K7XX Massdrop ||
  • IOS alamıyorsan WP kullanacaksın. Benim felsefem bu...

-Whatsapp mağaza linki:http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/whatsapp/218a0ebb-1585-4c7e-a9ec-054cf4569a79

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzgurCyhn -- 8 Nisan 2015; 7:36:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ayrica android daha buyuk bir sistem wp ye gore. Wp 10 kac yildir gelecek. Wp alip guncellleme beklemek yerine cok guzel android telefonlar bulabilirsin.

Amacim fanboyluk yapmak degil iki sisteminde artilari eksileri var ama bana kalirsa android daha agir basiyor. Suan lg g2 kullaniyorum ve su ana kadar hic rahatsiz edecek bir sekilde kasma olmadi. Yani sirf kasmayacak diye wp alacaksan alma derim

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: Archimert

quote:

Orijinalden alıntı: kuyu0kazici

android ara yüz zamanla şişmez uydurma... SAMSUNG kullanıp android kullanıyorum sanma SAMSUNG androide ekleme yapıp bozuyor... sorun touchwiz...

Note 2 den önce Sony xperia arc s ve Turkcell T10 kullandım yani huaweinin bir modeli hepsi de şişme yaptı sonrasına hepsine ne formatlar ne cm sürümleri ne lite sürümler kurdum ancak zamanla yine şişti yani kullandım ki biliyorum boş beleş sallamadım öyle uydurma falan nedir yani bu kadar kötü tecrübeden sonra da tekrar android almayı hiç istemiyorum kimseye de önermem iPad olmasa büyük ihtimal iphone 6 almayi düşünürdüm onda da pil sorunu var

İkiside çöp cihazlar zaten.

O dönem muadilleri de aynı halttı merak etme android 2.x in olduğu sıra zaten 512 Ram üzeri çift çekirdek üzeri cihaz yoktu güçlü gpular bile yeni yeni yaygınlaşıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeker Hapı -- 8 Nisan 2015; 8:16:23 >

• Hocam arkadaşlar yine ne istediğinizi anlamamışlar,yine uygulama eksik vb argümanlarla gelmişler konu iyice gitti

Arkadaşım beni etiketlemeyin tamam mı gönderilerinize anladınız mı? @kuyu0kazici

Çoooook paran varsa iphone al. Yoksa Stabil olması, gram donmaması gibi özellikleri nedeniyle kesinlikle WP.

WP'de mağaza sorunu bence %40. Geri kalan bütün uygulamalar vs. var.

Windows 10 ile bu sorunların hepsi kalkacak ortada. Ağustos-Eylül gibi.
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar." Ali Kemal Denizci / Trabzonspor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.