|
Android telefonlar daha hızlı çalışacak: Google, Android çekirdeğini optimize ediyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Benim Samsung S23 Fe'de Android 16 güncellemesi almasına rağmen Android 12 kernel no 5.10 sürümünde . Adamlar kerneli güncellemeyi zerre sevmiyorlar. Cihaz Android 13 ile çıktı ama Kernel Android 12'den kalma.
Neyseki Android 17 ile Kerneli en azından 5.15 ve üzeri yapmak zorundalar.
_____________________________ -
benim telefon mümkün değil daha hızlı çalışamaz
benim a54 android güvenlik yaması düzeyi
5 şubat 2026
kernel sürümü
5.15.180 android 13
-
one ui sürümüquote:
Orijinalden alıntı: courage1184
benim a54 android güvenlik yaması düzeyi
5 şubat 2026
kernel sürümü
5.15.180 android 13
8.0
android sürümü
16
-
Geçti artık, muhtemelen bir sonraki telefonum Amerikan işi Android olmaz herhalde; Huawei denemeyi düşünüyorum.
-
Abi android açık kaynak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yardımlaşan ve paylaşan bir topluluk umut verir. -
Çalışıyorsa elleme mantığı ile işlemcinin çıktığı yıldaki kernel ile devam ediyor.
Direk makine kodunda çalışacak işletim sistemi yazalım demiyorlarda derleyiciye QoS ekliyorlar. Aradaki katmanı kaldırın yazılım, direk donanıma hükmetsin iOS gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Son gelen bazı haberlerden sonra açık kaynak olma özelliğini yitirecek gibi duruyor.
-
Güncel telefonlarda windows çalıştıracak kadar güçlü donanım var. Ne oluyorda sistem kaynakları yetmiyor bu androide. Bunların planlı eskitme konusundaki oyunlarının sonu gelmez. Çekirdeği hızlandırır kabuğunu yaşlandırır. Bizim 10 yıl önceki cihazlar çöp oldu hep.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Benim Samsung S23 Fe'de Android 16 güncellemesi almasına rağmen Android 12 kernel no 5.10 sürümünde . Adamlar kerneli güncellemeyi zerre sevmiyorlar. Cihaz Android 13 ile çıktı ama Kernel Android 12'den kalma. Neyseki Android 17 ile Kerneli en azından 5.15 ve üzeri yapmak zorundalar. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt