artık yetmediğini düşündüğüm galaxy s2 telefonumun yerine yeni bir android cihaz almak istiyorum. Ancak boyut olarak taşımakta zorlanmayacağım bir telefon istiyorum. samsung modelleri ile ilgilenmiyorum, çünkü galaxy s2 den sonra çıkan s3 ve s4 ün hem boyutları gereksiz derecede büyük, hem de malzeme kaliteleri çok düşük. güncel olmaları sebebiyle 2 gb ram barındıran cihazlara bakıyorum. nexus 4, lg optimus g, htc one ve xperia z var. bunun yanında rami 1 gb seviyesinde olan bunun dışında güçlü olan htc one x+ modeli var. hem güncelleme alma konusunda sorun yaşatmayacak hemde boyut ve kullanım olarak beni üzmeyecek hangi telefonu önerirsiniz. aslında htc one modeli çok hoşuma gitti ancak o kadar param yok. fiyat olarak en uygun lg optimus g ve nexus 4 var gibi gözüküyor. ancak hafızasının az olması sebebiyle de nexus 4 taraftarı değilim pek. optimus g alırsam pişman olur muyum, yazılım konusunda sorun yaşar mıyım? şu an garantili olarak 1299 tl ye mevcut n11.com da.
nexus 4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
nexus 4 ün hafızası 16 gb ve artırılamıyor. ayrıca kamera performansı da iyi değil gibi geldi bana. o yüzden biraz soğuk bakıyorum.