Şimdi Ara

Android Telefon mu ?Tablet PC mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim hiç telefonum yok.Telefon alma amacım bu.Çünkü telefon artık bir ihtiyaç haline geldi.Çağımızın gerekleri gibi bir şey.Fakat aldığımda iyisini alıp internette rahatça dolaşıp rahatça oyun oynayabileceğim bir şey istiyorum.Fakat Htc One dahil çoğu telefonda kasmalar falan oluyormuş.Bu durum moralimi bozdu.Ve Tablet Pc almayı düşündüm.Fakat emin değilim.Sizce hangisini alırsam daha mantıklı olur

Not:Tablet Pc alırsam Samsung Ativ 500T ve eğer telefon alırsam Htc One M7 alırım.

• Samsungun pc ve tablet karasimi bi aleti vardi hem android hem w8 yukluydu ikisi arasinda gecis yapabiliyosun istedigin gibi ama pahali baya. Paran varsa ondan al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Samsungun pc ve tablet karasimi bi aleti vardi hem android hem w8 yukluydu ikisi arasinda gecis yapabiliyosun istedigin gibi ama pahali baya. Paran varsa ondan al

Maalesef o kadar param yok.Olsaydı gider Sony Vaio Duo 11 alırdım hiç düşünmeden.
  • Hocam appleın tabletleri güzel onlardan düşünebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DefendYourSeLf

Hocam appleın tabletleri güzel onlardan düşünebilirsin

Düşünmüyorum hocam.Klayveleri yok.W8 değiller.
  • Taşıması sorun değilse tablet.

Çok arada kalırsan note3 bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Taşıması sorun değilse tablet.

Çok arada kalırsan note3 bekle

Hocam Note 3'ü belki alırdım fakat Note 2 5,5 İnch olduğundan dolayı alacağımı sanmıyorum

Tableti taşıması sorun değil.Sadece bulması sorun.Yurt dışından getirtmeyi düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    Linux mu Android mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.