Şimdi Ara

Android pişmanlıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 sene iphone 4 kullandıktan sonra yetti beni kısıtladığın deyip apple'a yallahı çekip s4 alan ve 3 ay sonra iphone 5 e geri dönen biri olarak hak verdiğim önerme. 2.000 tl veriyorsun telefon kasılıyor kitleniyor rehbere yarım saatte giriyor. o sekiz çekirdek ne b*ka yarıyor anlamadım. uygulamaları teknolojisi nfcler sbeam lar video durdurmalar hiç biri android'in ucuzluğunu engelleyemiyor. tıkanıyor lan resmen ötesi var mı? ios ta şarkı türkü atmak zor veri transferi zor her şey zor ama yağ gibi kayıyor sistem. android market başk bir sıkıntı güzel uygulamalar ücretsiz olmakla beraber sürekli karıların içini gösteren kamera türevi uygulamalar ve onlara yalancı göstermedi diye yorum yapanlar. google dan geliştirici hesabı alan markete damlıyor

2.000 liraya telefon alıyorsun, iphone 3gs kadar performans görmüyorsun. iphone 3gs kadar performans görmek için, gününün 14 saatini bu telefona bilmem ne upgrade'i yapıp rom bilmem nesi yapmakla harcaman gerekiyor. bir de son müthişlikleri falan takip edeceksin tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganja77 -- 14 Eylül 2013; 20:58:18 >

• eksisozlukten entry copy paste yapmisinz iyi guzel de buyuk ekranli telefon kullandiktan sonra istesem de donemem iphoneye oyuncak gibi geliyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jporta

eksisozlukten entry copy paste yapmisinz iyi guzel de buyuk ekranli telefon kullandiktan sonra istesem de donemem iphoneye oyuncak gibi geliyor bana

oradakinide ben yazdım

4 inç çok rahat yetiyor
  • S4 alıp android'e bok adam adamın hali
  • Bizde öyle sorunların hiçbirisi yok belli ki telefondan.Teknosa da koymuşlar kullanılsın diye Galaxy s4 gerçekten de kasıyordu telefon.Bende ise (Xperia Z) asla öyle sorunlar olmadı.Ayrıca o 8 çekirdeğin hepsi birden çalışmıyor sadece yarısı ARM-Cortex A15 yani yüksek performanslı.
  • yav he he diyesim geliyor ama 1-2 şey yazayım.
    Bakın 8 çekirdek olayı tamamen pazarlama stratejisidir.Iphone'dan androide geçecekseniz ve kasmama istiyorsanız nexus alacaksınız.Anlamıyorum ben galaxy nexus,one x,galaxy s2,s3 mini kullandım ve orjinal romla kullandım bende nasıl kasmadı bu cihazlar çok merak ediyorum.Hani desen android bilgim muazzam seviyede ki değil.yani s3 mini ile s2 kasmıyorsa s4ü nasıl kastırmayı başarıyorsunuz açıkçası ben şaşırıyorum.
  • nexus kullanmiyorsan android cok kotu diyemezsin. android bir isletim sistemidir ve saf android sadece nexuslarda vardir. senin yazdigin sorunlar samsungun androidi kendine adapte etmeye calismasiyla ve ekstra ozellik koymaya calismasiyla (sbeam vs) ilgili sorunlar. samsung s4 pismanliktir diyebilirsin ama androide haksizlik yapiyorsun. android ozgurluktur...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS’dan Androide Geçmek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nexus 4 al bir de öyle konuş. 2000tl verip samsunga öptürüyorsunuz kendinizi sonra da ağlıyorsunuz

• Dual-Core MTK6577T işlemcili telefonumda ne kasma ne donma var Android 4.1.2
  • Bu tümörü tedavi etmek işe yaramaz direk kesip atacaksın

Arkdaşım beğenmemiş olabilirsin bu onu kötü yapmazki.Sen dikkate alınması gereken biri değilsin.3GS dediğin telefon ekranı yana yatırınca renk değiştiren iğrenç bir ekrana sahip.
    Yanlış telefon seçiminin acısını androidden çıkarmaya çalışan biri olarak görüyorum.

• Her şey tamam da 3gs performansını yakalamak için 14 saat ne yapıyorsunuz ? Touchwiz yüzünden öyle malesef.Ios candır bu arada.

• samsung alipta androide sovenlere birde 500 liralik telefon alip sovenler... sozum size
    almayin arkadasim almayin tamam. adam 200 liralik iphoneyle 500 liralik android telefonu karsilastiriyor diyoki android cok igrenc kasio... samsung desen 1000 tane sensor koymus yok gozu takip ediyor isigi takip ediyor yju takip ediyor bilmemne doldurmus dunyanin sacma sapan uygulamasini da e tabi kasar. iphoneye koysan samsungdaki sacma gereksiz uygulamalari sensorleri telefon kafasini kaldiramaz

• ben hTc yi severim note 2 kullanıyorum s4 ude gordum dedikleriniz abarti bence .eger sadece alo demek icin bi tel arayisim olsaydi iphone olurdu bu

• Yaw he he .

350 TL LIK CIHAZDA BİLE KASMA YAŞAMIYORUM SİZ NEYİN KASMASINI YAŞIYORSUNUZ

REHBERE GİRİŞ VİDEO TESTİ BİLE ÇEKMİŞTİM BİR İOS FAN BOYU İÇİN
  • Allahını seven şunun üzerine iphone döksünde sussun. S4 kasıyomuş ya bi git kullanmayı bilmiyosan S4 ne yapsın. Bende S4 var şu ana kadar sadece ilk aldığımda kamera resetleme sorunu vardı oda güncelleme ile sorun giderildi. Kasma vb hiç birşey yaşamadım.
  • Benim anlamadiğim tek nokta var bu cihaz tek bendemi sorunsuz calısıyo acaba ios stabildi gercekten ama suanki android cihazlarin cogu bu sorunu asti ve bence apple cağin gerisinde kalmaya bile basladi apple suc atmiyorum i5 ve ipod touch 5 kullandım ipodu hala severek kullanıyorum ama karsılastırınca bile aralarında bı farkın oldugunu sanmıyorum nedense 3 senelik galaxy giomu bile arada kullanırım bu donma sorununu hic görmedim bence büyütülüyo kendi cihazlarini büyütmekten baska biseyde diyil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: jporta

samsung alipta androide sovenlere birde 500 liralik telefon alip sovenler... sozum size
    almayin arkadasim almayin tamam. adam 200 liralik iphoneyle 500 liralik android telefonu karsilastiriyor diyoki android cok igrenc kasio... samsung desen 1000 tane sensor koymus yok gozu takip ediyor isigi takip ediyor yju takip ediyor bilmemne doldurmus dunyanin sacma sapan uygulamasini da e tabi kasar. iphoneye koysan samsungdaki sacma gereksiz uygulamalari sensorleri telefon kafasini kaldiramaz

600lük discovery aldim ve androidi seviyorum olur mu

• olmaz tabikide ama bu ifanlara bedava dagitsalar discoveryi illa birsey bulup aglasirlar

• Daha önce Ace kullandım. Evet bazen gereksiz kasmalari vardı. Bunu 256 mb ram e bağladım. Sonrasında samsung ailesinde buna benzer durumlari gördüm. Samsungdan sogudum ama bu demek değildir ki android çok kötü olsun. İphone 3 gs kullandım o da sorunluydu her guncellemeden sonra pil ve performansı hep geriledi su an htc kullanıyorum maşallah yağ gibi her şey. Sonyde de her sey yağ gibi. Ayrıca android demek özgürlük demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tümör

2 sene iphone 4 kullandıktan sonra yetti beni kısıtladığın deyip apple'a yallahı çekip s4 alan ve 3 ay sonra iphone 5 e geri dönen biri olarak hak verdiğim önerme. 2.000 tl veriyorsun telefon kasılıyor kitleniyor rehbere yarım saatte giriyor. o sekiz çekirdek ne b*ka yarıyor anlamadım. uygulamaları teknolojisi nfcler sbeam lar video durdurmalar hiç biri android'in ucuzluğunu engelleyemiyor. tıkanıyor lan resmen ötesi var mı? ios ta şarkı türkü atmak zor veri transferi zor her şey zor ama yağ gibi kayıyor sistem. android market başk bir sıkıntı güzel uygulamalar ücretsiz olmakla beraber sürekli karıların içini gösteren kamera türevi uygulamalar ve onlara yalancı göstermedi diye yorum yapanlar. google dan geliştirici hesabı alan markete damlıyor

2.000 liraya telefon alıyorsun, iphone 3gs kadar performans görmüyorsun. iphone 3gs kadar performans görmek için, gününün 14 saatini bu telefona bilmem ne upgrade'i yapıp rom bilmem nesi yapmakla harcaman gerekiyor. bir de son müthişlikleri falan takip edeceksin tabi.

Benim s3 de yag gibi akiyor

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.