Şimdi Ara

Android pişmanlıktır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
2
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kıytırık explorer bile günlük kullanımda yeterliyken, s4 nasıl böyle yapıyor alla alla
  • Yillarca iphone kullandim. En sonunda biktim dedim ve htc one x aldim telefonun hakkini vermek lazim ama nedir o android marketin hali ya tam rezillik kepazelik telefonun romu guncellemesi yok tus kildi fln filan cok teferruatli her seyin bi ince ayari var ama iste zevkler ve renkler tartisilmaz gittim blackberry aldim bu android dende beter cikti ama simdi tekrar iphone yine iphone diyorum baska da bisi demiyorum. Suda bi gercekmis telefonlar ikiye ayrilir iphone ve digerleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilekliivanilya

Yaw he he .

350 TL LIK CIHAZDA BİLE KASMA YAŞAMIYORUM SİZ NEYİN KASMASINI YAŞIYORSUNUZ

REHBERE GİRİŞ VİDEO TESTİ BİLE ÇEKMİŞTİM BİR İOS FAN BOYU İÇİN

350 tl lik android kasmıyorsa kullanmıyorsunuzdur herhalde ya da sadece arama yapıyorsunuzdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tümör

2 sene iphone 4 kullandıktan sonra yetti beni kısıtladığın deyip apple'a yallahı çekip s4 alan ve 3 ay sonra iphone 5 e geri dönen biri olarak hak verdiğim önerme. 2.000 tl veriyorsun telefon kasılıyor kitleniyor rehbere yarım saatte giriyor. o sekiz çekirdek ne b*ka yarıyor anlamadım. uygulamaları teknolojisi nfcler sbeam lar video durdurmalar hiç biri android'in ucuzluğunu engelleyemiyor. tıkanıyor lan resmen ötesi var mı? ios ta şarkı türkü atmak zor veri transferi zor her şey zor ama yağ gibi kayıyor sistem. android market başk bir sıkıntı güzel uygulamalar ücretsiz olmakla beraber sürekli karıların içini gösteren kamera türevi uygulamalar ve onlara yalancı göstermedi diye yorum yapanlar. google dan geliştirici hesabı alan markete damlıyor

2.000 liraya telefon alıyorsun, iphone 3gs kadar performans görmüyorsun. iphone 3gs kadar performans görmek için, gününün 14 saatini bu telefona bilmem ne upgrade'i yapıp rom bilmem nesi yapmakla harcaman gerekiyor. bir de son müthişlikleri falan takip edeceksin tabi.

Sen bi Xiaomi Mi3 kullan Miui v5 ile göreyim ben bu laflarını senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: exelance1996

Allahını seven şunun üzerine iphone döksünde sussun. S4 kasıyomuş ya bi git kullanmayı bilmiyosan S4 ne yapsın. Bende S4 var şu ana kadar sadece ilk aldığımda kamera resetleme sorunu vardı oda güncelleme ile sorun giderildi. Kasma vb hiç birşey yaşamadım.

kullanmayı bilmiyorsan derken ne demek istiyorsunuz ben de arkadaşımdan rica edip kullandıp s4 ü kasıyordu gerçekten siz benden farklı olarak nasıl kullanırsınız mesela s4ü
  • quote:

Orijinalden alıntı: jemsbir

Yillarca iphone kullandim. En sonunda biktim dedim ve htc one x aldim telefonun hakkini vermek lazim ama nedir o android marketin hali ya tam rezillik kepazelik telefonun romu guncellemesi yok tus kildi fln filan cok teferruatli her seyin bi ince ayari var ama iste zevkler ve renkler tartisilmaz gittim blackberry aldim bu android dende beter cikti ama simdi tekrar iphone yine iphone diyorum baska da bisi demiyorum. Suda bi gercekmis telefonlar ikiye ayrilir iphone ve digerleri

Kişiden kişiye değişir. Benim için Android Telefonlar ve diğerleri.

• İphone da geri tusu neden yok .?

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Yillarca iphone kullandim. En sonunda biktim dedim ve htc one x aldim telefonun hakkini vermek lazim ama nedir o android marketin hali ya tam rezillik kepazelik telefonun romu guncellemesi yok tus kildi fln filan cok teferruatli her seyin bi ince ayari var ama iste zevkler ve renkler tartisilmaz gittim blackberry aldim bu android dende beter cikti ama simdi tekrar iphone yine iphone diyorum baska da bisi demiyorum. Suda bi gercekmis telefonlar ikiye ayrilir iphone ve digerleri

Vaaaayyyy

Edit:Dostum androidi kullanmayi bilecen sisteme yuk olan şeyleri mesela tw5 i kaldir arkada uygulama çalistirma google temizliği yap bak telefon nasil yağ gibi akiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 15 Eylül 2013; 1:50:09 >

• samsunga para verip androidi kötülüyo adama bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak9z

samsunga para verip androidi kötülüyo adama bak

Aynen bu iZORTÇULAR boyle hepsi ellerine n4 alsin biraz zor b*k atar androide

• Ya iphone de bir şey yapılmıyor ki tamam samsungu sen beğenme ama iphone de öle mükemmel bir cihaz değil ki hava atmak için al sen onu bi ona yarar.

• z diyip geçiyorum z de android baya stabil nide org rom buna bi root bi costom room atsam ne olur düşünemiyom ve yapcmda ilerki zamanda

• Kullanmayı bilmiyor sallıyor ben Huawei u8850 kullanıyorum ve hic kasma yok ram ı iyi organize et yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Napalim iphone alip oyuncak telefonmu kullanalim

• hakıkaten kırk yılın basında 1-2 sanıye takılıyor cok nadıren de olsa.. olsun ben memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -İndependence-

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Vaaaayyyy

Edit:Dostum androidi kullanmayi bilecen sisteme yuk olan şeyleri mesela tw5 i kaldir arkada uygulama çalistirma google temizliği yap bak telefon nasil yağ gibi akiyor

İste dedigim olay bu cok teferruatli ve birisinin cidden android markete el atmasi lazim. Her yorumda kesin bi vurus olayi var cok ilginc :))

• Abi iyi de Iphone da yok " tw5 i kaldir arkada uygulama çalistirma google temizliği yap bak telefon nasil yağ gibi akiyor" gibi bin türlü zahmete girmeden yağ gibi akıyor. Aradaki fark da buradan doğuyor zaten. Hiç bir şey yapmana gerek yok. İki sisteminde birbirine olan üstünlükleri var tabiki. Birisi daha özgürken diğeri daha stabil.

Not: Her iki sisteme de sahibim. İkisinden de vazgeçemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbet

Abi iyi de Iphone da yok " tw5 i kaldir arkada uygulama çalistirma google temizliği yap bak telefon nasil yağ gibi akiyor" gibi bin türlü zahmete girmeden yağ gibi akıyor. Aradaki fark da buradan doğuyor zaten. Hiç bir şey yapmana gerek yok. İki sisteminde birbirine olan üstünlükleri var tabiki. Birisi daha özgürken diğeri daha stabil.

Not: Her iki sisteme de sahibim. İkisinden de vazgeçemiyorum.

Ya birader bırakın bunları şimdi ya. Android bin çakar Apple nedir ya ne rom atabiliyorsunuz ne tema değiştirebiliyorsunuz 8 megapixel kamerayla devam. Biriniz Miui v5 ile Xiaomi Mi3 kullanın da stabilite ve kalite neymiş görün o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

S4 alıp android'e bok adam adamın hali

• üst düzey androidleri kastırmayı başaranlar ne yapıyor merak ediyorum. one x var hiç öyle kastıgı falan yok. rom atmak vs 14 saatimi almıyor. temel bilgisayar bilgisi olan adam için 5 dakikalık iş, bilmeyen için başta karışık gelebilir o kadar. mutlaka birbirlerine göre avantaj ve dezavantajları vardır ama ben şimdiye kadar hiç pişman olmadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.