Şimdi Ara

Android pişmanlıktır (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok daha uygun fiyata android cihaz bulamasaydım, iphone un sar değeri o kadar yüksek olmasaydı, bataryası o kadar çabuk tükenmeseydi, ekranı o kadar küçük olmasaydı, veri aktarımı o kadar çetrefilli olmasaydı bende iphone alırdım stabilitesinden dolayı. Tercih meselesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

Çok daha uygun fiyata android cihaz bulamasaydım, iphone un sar değeri o kadar yüksek olmasaydı, bataryası o kadar çabuk tükenmeseydi, ekranı o kadar küçük olmasaydı, veri aktarımı o kadar çetrefilli olmasaydı bende iphone alırdım stabilitesinden dolayı. Tercih meselesi

ısınmasıda cabası

• quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

quote:

Orijinalden alıntı: sabreden derviş

Beyler eğri oturalim doğru konuşalım onun için ben şimdi eğri oturdum;
    atıyorum
    3gb ram+8çekirdek 2.5ghz cpu+20mp kamera+1gb gpu+
    5.5 inç ultra süper gorilla glass ekran+5mb ön kamera+3000mah batarya+yerde yatmaz suya batmaz yüzer, problem çözer+kaşını gözünü takip eder hareketlerinden mânâ çıkarır, espri yaparsın güler+ ...+...+android = 2400tl
    öbür tarafa gelelim
    2gb ram+2ghz tek cpu+ 512mb gpu ses yok pil yok geniş ekran yok + ios = 2200tl
    hangi yazılım daha değerli?
    topragi bol olsun steve jobs abimizin hakkını yemeyelim.
    uzun lafin kısası birinde donanım para diğerinde yazılım.

Nerden bulup hortlatıyorsunuz bu konuları şaşıp kalıyorum

Google dan. ayıptır söylemesi android telefon almayı düşünüyorum bi yazayim bakayım millet nelerinden yakınıyor android telefonların diyerek google a "android pişmanlıktır" yazdım dh forum çıktı
    zaten eski üyeyım yorumları okuyunca cevap yazmak istedim kusura bakmayin
    :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ya arkadaşlar siz kasma ile donmayı karıştırıyorsunuz heralde androidler donmayabilir ama gerçekten kasıyor bnde s4 vardı telefonun taksiti bitmeden 6 ayda sattım resmen kasıyor abicim androidler kasıyor kimse uydurmasın 300 tllikte kasıyor görürsünüz note 4 de kasıcak birkaç ay sonra kimse kendini kandırmasın
  • Android kullanmak demek nexustur saf kullancaksın sen android değil touchwizi kullanmışın

• Lg g2 6 7 ay sonra kasıcak diyen arkadaş gelsin kaç ay olmuş göstereyim u8800 kullandım s3 kullandım ama g2 ayrı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.