Şimdi Ara

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.606
Cevap
264
Favori
189.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv]

Arkadaşlar Transparent clock & weather uygulamasını yazan vatandaş ile kontak kurarak uygulamayı türkçeleştirdim. O da türkçeleşmiş APK dosyasını play store'a atmadan önce bana verdi. sorunsuz çalışan üst versiyon. sıfırdan kurabileceğiniz gibi üstüne de kurabilirsiniz. zaten cihaz yeni versiyon diye tanıyor hemen.
    Bence en iyi hava durumu uygulaması. istediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz. 10larca çeşit widget yapabiliyorsunuz.
    Türkçe versiyonu daha play store'da çıkmadan aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. (Ekran görüntüsü kendi note2'me aittir)
    Zaten ücretsiz olduğu için link paylaşıyorum:
    Burada APK

• quote:

Orijinalden alıntı: secospacos

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv]

Arkadaşlar Transparent clock & weather uygulamasını yazan vatandaş ile kontak kurarak uygulamayı türkçeleştirdim. O da türkçeleşmiş APK dosyasını play store'a atmadan önce bana verdi. sorunsuz çalışan üst versiyon. sıfırdan kurabileceğiniz gibi üstüne de kurabilirsiniz. zaten cihaz yeni versiyon diye tanıyor hemen.
    Bence en iyi hava durumu uygulaması. istediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz. 10larca çeşit widget yapabiliyorsunuz.
    Türkçe versiyonu daha play store'da çıkmadan aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. (Ekran görüntüsü kendi note2'me aittir)
    Burada APK

Ellerinize sağlık. Paylaşan ve emeği geçenlere teşekkürler. Güzel bir widgetmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: mucahid01

quote:

Burada APK

Ellerinize sağlık. Paylaşan ve emeği geçenlere teşekkürler. Güzel bir widgetmiş.

note 2 forumundaki arkadaşlar da cok beğendi. en güzel özelliği istediğin gibi kişiselleştirmen. mutlaka deneyip ekran görüntüsü koyun =)
    Bu arada türkçe'yi seçmeyi unutmayın =)

• Arkadaşlar android cihazlarınızdan tam verim almak ve cihazınızı bir nebzede olsa rahatlatmak istiyorsanız buradaki konuda anlatılanları mutlaka uygulayınız. Saygılarımla..

ANDROID GÜVENLİ MOD
    http://forum.donanimhaber.com/m_70055658/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70055658
  • quote:

Burada APK

hocam bende go launcher var widgeti ayarlayamadım nasıl yapıcam acaba ?

• Upload.ed.net sitesinden dosya indirmek için web tarayıcı arıyorum arkadaşlar, hangi tarayıcıyla bunu yapabilirim ?
    veya bilgisayardaki gibi internet download manager tarzı bir program lazım , indirmeye başlarken hangi programla indireceğimi sorsun.

Böyle birşey oluyormu yoksa ben hayalmi kuruyorum

uploaded den birşey indiremiyorum çıldıracağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drzeke

quote:

Burada APK

hocam bende go launcher var widgeti ayarlayamadım nasıl yapıcam acaba ?

launcher'larla ilgili bir bilgim yok üzgünüm

• quote:

launcher'larla ilgili bir bilgim yok üzgünüm

sağol hocam kurcalarken buldum :D her seferinde açtığım yerde kocaman widget yazıyomuş yeni gördüm :D
  • Çok güzel bir derleme olmuş elinize sağlık...
  • Kesinlikle bağımlılık yapıyor...

Beach Buggy Blitz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensatanistdegilim -- 7 Ocak 2013; 21:58:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

Kesinlikle bağımlılık yapıyor...

Beach Buggy Blitz

Öneriniz için teşekkürler. Listemize eklenmiştir..

• Emeğine sağlık favorilerime ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: skindiver

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Merhaba arkadaşlar..google apps içinde bukunan news and weather uygulamasının apk sı var mı sizlerde? Markette bulamadım.ayrı link de rastlamadım hiç..ics ve auroradakini arıyorum...

Gapps içerisinden apk dosyasını bulup çıkartabilirsiniz. Belki kütüphane dosyaları falan da vardır bu yüzden işe yararmı bilmem ama denemenizde fayda var.

Gapps olarak ayrı ayrı bir link bulsam çıkartacam da rastlamadım öyle bi linke işte..

İstediğiniz link olsun.
    http://goo.im/gapps

Eyvallah chatin..jb olanlardan indiricez heralde jellybean olarak note 2 ye?

Bir de bunu kurunca haberler ve hava durumu dışındakileri rahatlıkla silebilir miyiz?

4.x.x olması durmuna göre uygun gapps'i indireceksiniz. Ama bunu telefona yüklemeyeceksiniz. İndirdiğiniz zip dosyasının içinde system\app klasörü içinden hava durumu uygulamasının apk dosyasını dışarı çıkaracaksınız.
    Bundann sonra 2 alternatif kalıyor.
    1. Alternatif bu dosyayı telefona atıp üstüne tıklayarak yüklemek.
    Bazı uygulamalar bu yöntemle yüklenemiyorlar. Hata verip yüklenmeden çıkıyorlar. Bu durumda 2. alternatif devreye girecek.
    2. Alternatif telefonunuz root edilmişken bu apk dosyasını \system\app içerisine atıp izinlerini de diğer apk'ların izinlerile aynı yapıyorsunuz.

Ama yinede olur mu olmaz mı birşey diyemem. Çünkü gapps genelde AOSP romlar için çıkarılıyor ve sadece onlarda çalışabiliyor.

• Acaba bu "Six Guns" oyununu galaxy s3 cihazına yükleyip oynayan varmı? Benim ekranımda bu şekilde gözüküyor. Bir çözüm bulamadam. Sebebi neyse. Onun haricinde her türlü oyunu sorunsuz oynatıyor.

• Oyuncular burada olduğu için buradan da sormak istiyorum. Galaxy S3 kullanıyorum:

Modern Combat 4 veya NOVA 3'ü apk ile yükleyip deneyen oldu mu acaba ? Ben denedim oyunlar oynanabilir durumda ama kasılmalar oluyor. Netteki videolara baktığımda çok çok akıcı şekilde oynuyor millet.

Acaba korsan oyun olduğu için mi böyle yapıyor ? Bu konuda bilgisi olanlar söylerse gerçekten çok memnun olurum, eğer kasmayacaksa parasını verip alayım şunları. Fakat sorunun kesin olarak bundan kaynaklandığına emin olmalıyım.
  • Hocam emeğine sağlık çok güzel, zahmetli bir çalışma yapmışsın.

Bende naçizane bir kaç tavsiyede bulunayım

1- Hill Climb Racing : Favori oyunum
    2- Whatsapp : ücretsiz sms, resim, konum gönderme vs.
    3- Tango : Ücretsiz görüntülü konuşma vs.
    4- Viber : ücretsiz telefon görüşmesi, sms vs.
    5- 100 doors 2013 : güzel gıcık eden bir oyun
    6- 3G watchdog : kotalı internet kullananlar için en iyi kota takip programı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Oyuncular burada olduğu için buradan da sormak istiyorum. Galaxy S3 kullanıyorum:

Modern Combat 4 veya NOVA 3'ü apk ile yükleyip deneyen oldu mu acaba ? Ben denedim oyunlar oynanabilir durumda ama kasılmalar oluyor. Netteki videolara baktığımda çok çok akıcı şekilde oynuyor millet.

Acaba korsan oyun olduğu için mi böyle yapıyor ? Bu konuda bilgisi olanlar söylerse gerçekten çok memnun olurum, eğer kasmayacaksa parasını verip alayım şunları. Fakat sorunun kesin olarak bundan kaynaklandığına emin olmalıyım.

Bence 2 oyun içinde şuan s3 minide tam anlamıyla oynamak biraz sıkıntı olabilir. sistemi kasıyor ve donup atmalar yapıyor. belki s3 mini için bir versiyon yayımlayabilir veya biraz daha kaliteden ödün verip yayımlayabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: th3boss

Hocam emeğine sağlık çok güzel, zahmetli bir çalışma yapmışsın.

Bende naçizane bir kaç tavsiyede bulunayım

1- Hill Climb Racing : Favori oyunum
    2- Whatsapp : ücretsiz sms, resim, konum gönderme vs.
    3- Tango : Ücretsiz görüntülü konuşma vs.
    4- Viber : ücretsiz telefon görüşmesi, sms vs.
    5- 100 doors 2013 : güzel gıcık eden bir oyun
    6- 3G watchdog : kotalı internet kullananlar için en iyi kota takip programı

Teşekkürler.. Önerileriniz listeye eklenmiştir..

• navigasyon programı önerebilecek olan var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drzeke

navigasyon programı önerebilecek olan var mı acaba ?

Paylaştığımız liste arasında mevcut. Lütfen tekrar kontrol ediniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.