Şimdi Ara

Android Oyun ve Uygulama Paylaşım Platformu(Sürekli Güncel)[Ana Başlık] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
75
Favori
137.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BuYaZ

quote:

Orijinalden alıntı: BuYaZ

quote:

Orijinalden alıntı: kratos06

iyi günler acaba,
    msytique 3 obitus
    welcome to hell (3d)
    quake 1-2-3
    assasins creed oyunlarını paylaşabilirmisiniz....

teşekkürler....

gelince bakarım.

Mystique Ch3: Obitus

paylaştım telefondan zor buldum sizin için hadi son 4 gün kaldı tatilin bitmesine

cok saol hocam denedim mystique obitus t20 gayet iyi çalışıyor zaten ufak boyutlu güzel paylaşımlarının devamını beklioruz....

bide bişi sorcam t20'de dead space çalışırmı??? (kotalı olduğum için nokta atışı yapmam gerek her oyunu inirip deneyemiorum)

• merhaba dostum emeğine sağlık çok güzel paylaşımlar..

sana bir sorum olacak eternity warriors oyununu indirdim .oyunun apk sını kurduktan sonra SD ye de cihazın kendi hafızasına da ayrı ayrı atıp denememe rağmen oyunu çalıştıramadım . Nasıl yaparız yardımcı olur musun ?
  • Arkadaşlar bir oyun vardı incelemesini görmüştüm hatta haftanın en iyi android oyunlarında şimdi yaklaşık 15 bölüm izledim ama yok izle izle sıkıldım artık.Oyunda ödevlerimizi kurtarmaya çalışıyoruz kağıt atıyorduk sanırım birşeyleri deviriyorduk fakat ödevlerimizi düşürmememiz gerekiyordu adını bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Arkadaşlar bir oyun vardı incelemesini görmüştüm hatta haftanın en iyi android oyunlarında şimdi yaklaşık 15 bölüm izledim ama yok izle izle sıkıldım artık.Oyunda ödevlerimizi kurtarmaya çalışıyoruz kağıt atıyorduk sanırım birşeyleri deviriyorduk fakat ödevlerimizi düşürmememiz gerekiyordu adını bilen var mı?

A Monster Ate My Homework.

Haftanın En İyi Android Oyunlar - 23
  • Evet o oyun teşekkürler
  • vay be ne guzel paylasimlar var boyle
  • paylaşımlar için eline sağlık ve teşekür ederim. gerçekten kaliteli ve güzel paylaşım olmuş. bir sorum olacaktı. paylaştığın bütün oyunları nerdeyse indirdim ve de çalıştırdım. bir tek Sacred Odyssey: Rise of Ayden HD adlı oyunu çalıştırmadım. yazdığın yöntemi harfiyen yaptım, oyunuda kurdum.fakat yeni oyun aç dediğimde karanlık bir ekran çıkıyor. ekranda yön tuşu var bazı simgeler var fakat sadece siyah veya karanlık bir ekran var.yön tuşlarıyla sağa sola hareket ettim ama değişen birşey olmadı.oyunun seslerinde de bir sıkıntı yok gibi.konuşmaları rahatlıkla duyabiliyorum.ama gel gör ki ekran karanlık. bu normal bir durummudur? oyunun o bölümüylemi ilgili birşey mi acaba? herkesde aynı sorun ortaya çıkıyormu? paylaşımlarım devamını bekliyoruz. tekrar tşkrler

• Süper Paylaşım Süper Oyunlar Eline SDağlık Dostum
  • Arkadaşlar şöyle bir program arıyorum

-sms+çağrı engelleyecek
    -istersem rehberde olmayan tüm numaraların sms yada çağrılarını engelleyecek
    -ücretsiz olacak

Markete bakamadım wifi olmadığından marketten indiremiyorum.İstediklerimi tam istediğim gibi yapan norton security var fakat beta sürümüymüş 22 gün lisansı var.
  • Güzel konu
  • .
  • Arkadaşkar tom clancy's rainbow six shadow vanguard' in çalışan apk ve herne olursa olsun bulan biri yazabilir mi buraya?
  • BuYaZ gel artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak d

BuYaZ gel artık

cidden hocam gel artık yaaa sayfa sensiz bomboş oluyo
  • arkadaşlar forum donanımhaberin android uygulaması yapılacak mı? herhangi biriniz böyle bir uygulamanın yapılıp yapılmadığına dair bilgi sahibi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 737747777

arkadaşlar forum donanımhaberin android uygulaması yapılacak mı? herhangi biriniz böyle bir uygulamanın yapılıp yapılmadığına dair bilgi sahibi mi?

Mobil surum var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

arkadaşlar forum donanımhaberin android uygulaması yapılacak mı? herhangi biriniz böyle bir uygulamanın yapılıp yapılmadığına dair bilgi sahibi mi?

Mobil surum var.

android markette bulamadım da.
    programı nereden indirebilirim acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

Mobil surum var.

android markette bulamadım da.
    programı nereden indirebilirim acaba?

uygulama degilli adres hocam. mobile.donanimhaber.com
  • quote:

Forumun uygulaması var konusu da şurada :
    DH Android Uygulaması
  • Paylaşımlar için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.