Ben Genelde Gameloft oyunlarına :karşıyımdır neden dersen Oynarken Hiç Zevk Almıyorum Ama Küçük Boyutlu Zevkli örn: Angry Birds gibi Oyunlardan çok zevk Alıyorum Telefonda Çok Yer Kaplıyor GemeLoft oyubları
Ben Genelde Gameloft oyunlarına :karşıyımdır neden dersen Oynarken Hiç Zevk Almıyorum Ama Küçük Boyutlu Zevkli örn: Angry Birds gibi Oyunlardan çok zevk Alıyorum Telefonda Çok Yer Kaplıyor GemeLoft oyubları
Buyaz oyun paylaş hadi :D
Namaza Gidiyorum Gelince3 Oyun Daha
Yeni 3 Oyun Daha İyi Eğlenceler
quote:
Orijinalden alıntı: AndroiD29
quote:
Orijinalden alıntı: Scofield1
Bunlar galaxy gıoda calısır dımı ona gore t20 dusunmde
Kadesım galaxy gıo bunları kaldırırmı bırı kaldırmaz dedıde sorım dedım t20 alıcaktım gıo daha ıyı dıye vazgectım.Calısırmı ona gore baska telefon bakıcam.Butce 500 tl:) lıselıyız napalm
Bak sana samimi soyliyim bende ideos x5 brother in arms i 0 kasma oynuyorum telefonumda.Bizim telefonun grafik islemcisi giodan kat ve kat ustun.Bizde adreno 205 gpu var ve bu gecen sene cikan qualcomm telefonlarinda mevcut.Yani bu gpu desire hd ve htc serisinde kullaniliyor.Gioda kasmadan sadece angry birds oynanir ve benzerleri.