yardımın için çok saol sefaMseven kardesim bi bakıcam bu arada ümraniye civarında olup olmadığını bilen varsa yardımlarını bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: antking
quote:
Orijinalden alıntı: gfbekir
quote:
quote:
bu 9mmyi indiriyorum ama lisans hatası veriyorum bunu nasıl sıfırlayabilirim birde hızlı çekim kamera programı mevcut mu
soru mu yeniliyorum
sifirlamak derken tamamen silmek mi
lisans geçersiz diyor komple siliyorum tekrar yüklüyorum gene lisans geçersiz diyor onu çözemedim
dosyalarimdan da silip tekrar deneyin. eger olmazsa ne yapilir bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
bu 9mmyi indiriyorum ama lisans hatası veriyorum bunu nasıl sıfırlayabilirim birde hızlı çekim kamera programı mevcut mu
soru mu yeniliyorum
sifirlamak derken tamamen silmek mi
lisans geçersiz diyor komple siliyorum tekrar yüklüyorum gene lisans geçersiz diyor onu çözemedim
dosyalarimdan da silip tekrar deneyin. eger olmazsa ne yapilir bilmiyorum
ilgine teşekkürler
ya şu juide defender adam gib nasıl ayar çekçem ya bulaamdımçwifi saatleri nasıl ayarlıcam fialn bi sürü ayar özellği var ayarlICAM AMA yewrini bulamıyom
temple run varmı android için?
quote:
Orijinalden alıntı: fbsrkc06
Az sabredin gelecek gelecek Yapımcı firma portlama işinde şu aralar. Twitter ve Facebook'tan sayfalarına baskı yapıyor sayfayla irtibat kuranlar.Aceleye getirmesinlerde :) https://twitter.com/#!/TempleRun
quote:
Orijinalden alıntı: fbsrkc06
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum...
Guzel konu mesajim bulunsun, Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme