Şimdi Ara

Android os pil tüketimi hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu forum içerisinde arattm ama bulamadım ve yeni konu açma gereği duydum.

Samsung Galaxy S 2.3.3 gingerbread sürümünde telefona sahibim. Telefon bekleme konumundayken şarjı çok hızlı bir şekilde bitiyor, örneğin gece yatarken full olan şarj sabah kalktığımda yüzde 20 lere inmiş oluyor ve bu kadar şarj yiyenin ne olduğuna baktığımda android os yüzde 90 oranıyla karşılaşıyorum. Donanımsal sorun olmadığını, yazılımsal sorun olduğunu düşünerek servise verme girişiminde bulunmuyorum. Bu tür sorunla karşılaşan ve çaresini bulan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı durum benimde başıma geldi çözümü çok basit şarjı bitir tel kapansın teli açma Şarja tak %100 olanakadar teli açma. %100 olduktan sora teli aç tel açıkken %100 olanakadar devam et sora şarjdan çek . olmassa 2.3.6 yükle aynı dediklerimi yap
    Android os %6 yı geçmemesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 8 Ağustos 2012; 17:07:43 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_42104387/mpage_1/key_/tm.htm sorunlarınızı lütfen anakonuya yazın bende tesadüfen gördüm cevap verdim yoksa büyük ihtimalle cevapsız kalacaktı ama anakonuya yazarsanız muhakkak cevap bulursunuz
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.