Şimdi Ara

Android Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaaslar öncelikle merhaba deneyimleri olan arkdaşlardan bi kaç öneri almak istiyorum aylardır araştırıyorum bakmadığım yer kalmadı ama her geçen gün kafam daha da karışıyor ufak bir ilçede oturuyorum buradaki telefoncular malum sayısı az ve ellerindeki ürünler de sınırlı sayıda iyi telefonlardan sadece bi kaçını getirebiliyorlar anca

sadece benim için olmazsa olmaz bi kaç özellikli bi telefon arıyorum fakat kafamı o kadar karıştırdılar ki ben bile ne istediğimi bilmeyip nokianın klasik bi telefonunu almaya karar vermekten korkuyorum artık :)

istediğim olmazsa olmaz özellikler

1. Operatör üzerinden 3G görüntülü konuşma öyle Skype vb programlarla değil ama
    2. android ve mümkünse ics ye güncellenebilir olması
    3. minimum 3,5" ekran kapasitif ve multitouch desteklemeli
    4. sağlam bi kamera olmasada kesinlikle led flash

bütcem ise 1000 lira civarında önerilerinizi bu fiyata dikkate alarak verirseniz sevinirim

birde en başa görüntülü konuşma yazdım farkındaysanız internetteki birçok sitede mesela sony ericson xperia arc s için görüntülü konuşma var yazarken bazı sitelerde yok die gördüm internet üzerinden alacağım için inceleme fırsatım olmayacak bi örnek daha verey
    im en son motorola atrix olarak kararımı vermişken bu üründe internette her sitede var diye yazmasına rağmen kullanıcılarından böyle bir özellik olmadığını öğrendim bu konuşarda bilgi verirseniz çok sevinirim

yorum atan arkdaslara şimdiden çok teşekkürler..

• up
    tablet için rom varmıdır
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.