Çavuş
28 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 154 (Bu ay: 0)
Gönderileri

İyi forumlar, gtx1050 mobil ekran kartına sahibim. nvidia'nın sitesinde manuel olarak modeli seçtiğimde 472.12 sürümünü indiriyor son sürüm olarak ancak experience de 516.92 sürümünü indirmemi öneriyor. Hangisini yüklemeliyim? En güncel sürümü yüklersem ekran kartı üzerine ekstra bir güç bindirir mi ? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Merhabalar, sistemimi satmaktan vazgeçtim, yükseltmek istiyorum. Kafamdaki sorular şöyle;
1-Anakartı değiştirmeden işlemci (i5 6500, belki 6700) ve ekran kartı takviyesi mi?
2-Ryzene geçiş mi ? (r5 1600af,2600+ b450m+ ekran kartı)
Farklı önerilerde alabilirim.
Ekran kartı 1650, rx580 düşünüyorum.Bütçem 2000 tl. Yeni nesil oyunlarda 60 fps üstü almak istiyorum. Sizce en az maliyetle en performanslı yükseltmeyi nasıl yapabilirim ?

Sistem parçaları şöyle;
Anakart: Asus z170 maximus VIII ranger
İşlemci: İntel G4600 + Zalman cnp5x işlemci soğutucu
Ekran kartı: msi gtx1050 gaming x 2gb
Ram: 16gb ddr4 3000mhz
Depolama:250gb Samsung 860evo + 500gb hdd
Power: Fsp hyper 600
Monitör: Asus Vp247 oyuncu monitörü
Kasa: Aerocool cyclon rgb
Kuş çekimi için almayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım tavsiyede bulunabilecek var mı :))
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Bir sene önce topladığım sistemimi satıp dizüstü bilgisayar almayı ya da takas yapmayı düşünüyorum. Kasa, işlemci, ssd ve ramler sıfır alınmıştı. Anakart, ekran kartı ve monitörü ikinci el almıştım. Piyasadaki güncel fiyatları bilmediğimden sizlerden fiyat önerisi almayı düşünüyorum. Özelden yardımcı olabilir misiniz?

Sistem:
Cooler master elite 130
Msi Z97I Gaming ACK-
Asus R9 270x Top Direct II
İntel G3258 İşlemci
Asus R9 270X DirectCU II TOP 2GB
Gskill Ripjaws 2x4 1600 Mhz Cl9 1.5V
Kingston 120 Gb Ssd + 320 Gb Harddisk
Acer A221HQL Monitör
Merhaba arkadaşlar, yazın düşük bütçeyle topladığım mini itx sistemimin parçalarını yavaştan yükseltmek istiyorum. İkinci el anakart almayı düşünüyorum. Yukarda yazdığım iki kart arasında kararsız kaldım, yardımcı olur musunuz?
Şimdiden teşekkürler.

İşlemci şimdilik: G3258
Ekran kartı: R9 270x
Kasa: Cooler Master Elite 130
Merhaba arkadaşlar,
Bilgisayarı açtığımda anakart bilgileri vs. gözükmeden oturum açma ekranına kadar görüntü gelmiyor. Ekran kartım R9 270x top modeli. Dahili ekran kartına bağladığım zaman sıkıntı olmuyor. Biosta bir işim olduğu zaman her seferinde kabloyu değiştirmem gerekiyor. Ekran kartı monitöre orjinal dvi-vga dönüştrücü ile bağlı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Anakart: MSI H81I
İşlemci: G3258
Sistem : Windows 10 Pro
Monitör : Acer A221HQL
Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir mini itx kasa topladım.Güzel bir ekran kartı alana kadar elimde bulunan Hd3870'i kullanmak istiyorum.Dahili ekran kartı daha mı performanslı olur bilmiyorum.Ne diyorsunuz?

G3258:

HD3870:
Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bütçem 1750 (±100) lira ve öğrenci olduğum için yanımda taşıyabileceğim bir kasa toplamak istiyorum.Şuanda güncel ve yeni çıkıcak oyunları orta-üst düzeyde açabilmek ve istiyorum.Parçalarını Türkiye'de bulabileceğim şekilde tavsiye yaparsanız sevinirim.

kasa olarakhttp://www.vatanbilgisayar.com/elite-130-mini-itx-siyah-kasa.html düşünüyorum.
Benimde elimde Tropico 4: Steam Special Edition Gift ve Montague's Mount ve Portal 2 (Gift) var.Dota 2 keyine yada oyuna takas edebilirim.
Steam ismim : Odval
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Oyun Platformu
PC
Steam
Odval
LOL
Fizz
İşlemci
Intel
Anakart
MSI
Ekran Kartı
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 179
İkinci El Bölümü Mesajları: 81
Konularının görüntülenme sayısı: 15.074 (Bu ay: 173)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.