Şimdi Ara

Android kullanan kız sempatikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kızlar, gözümde 1 adım öne geçiyor. Çünkü sırf millete hava atmak için iPhone almıyorlar.

En pahalıyı alayım mantığı yok. Ailesinin gelirini biliyor ve ona göre hareket ediyor.

Tabii ki Samsung kullanan kızlar da aynı gruba dahil olabilir.

Geçen Asus kullanan kız gördüm. Harbi hangi telefonu kullanacağını iyi biliyor o kız.

Siz nasıl düşünüyorsunuz acaba?

Sorun iPhone ya da Samsung kullanmak değil, sorun bu kızların hepsinin kendini bir b.k zannetmesi olabilir.

• Benim sözlüm kullanımı kolay diye iphone kullanıyor. Herkes telefonun inciği cinciğiyle uğraşmak istemez sadece alıp 1-2 basit ayarla kullanmak isteyebilir. iPhone bu tarz kullanıcılar için daha uygun. Maddi durumum olsa ben de telefonumu iPhone ile değiştirirm muhtemelen. Sırf şarjı dengesiz diye 50 tane şey deniyorum kaç gündür. Sinirimi bozdu.
  • Bunu okuduktan sonra General mobile almayi dusundum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hele o piksellere dokunusu yoksa hastasiyim aga.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla mutevazi olamıycam, benı anlatmışın kanka. Geçen sene babam kredi çekti diye galaxy a3 aldım, kredi çekmek zorunda kalmasaydık 5s alacaktım ama napacan hayat..
    Şimdi bakıyorum da 5s alsam nolucaktı ki, ben sadece nete gırıyorum oyun falan hıc oynamıyorum, face snap bı ara yukluydu onlar yuklu oldugunda kasıyo bıraz ama hesaplarımı sıldıgım ıcın kaldırdım sımdı tertemız tel.

• Sende Samsung alarak yanlış yapmışın be.
  • Kardeş nedir bu birkaç haftadır iPhone'la kız tavlama merakı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    Ben aldığım zaman çok araştıramadım 4g uyumlu telefon arama paniğine girdim salak gibi hepsi de pahalıydı. 1300-1400 tlye çok guzel telefonlar vardı ama bakamadım iste onlara napabilirim, 1000 tlydi galiba benım telefonda. Bazen kasmasa iyi olur ama yine de memnunum

• ayfon kullanan adam A kullanıcısına yanıt
    Eski sevgilim iPhone 5 kullanıyordu. Evine az girmedim 😉

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Benim sözlüm kullanımı kolay diye iphone kullanıyor. Herkes telefonun inciği cinciğiyle uğraşmak istemez sadece alıp 1-2 basit ayarla kullanmak isteyebilir. iPhone bu tarz kullanıcılar için daha uygun. Maddi durumum olsa ben de telefonumu iPhone ile değiştirirm muhtemelen. Sırf şarjı dengesiz diye 50 tane şey deniyorum kaç gündür. Sinirimi bozdu.

Android kullanımı zor mu? Tamam herkes root rom vs. uğraşmayabilir zaten zorunlu değil. mesela ben htc one kullanıyorum gayet basit bir arayüzü var uzay aracı değil yani bu abartmayın.

Adam aklımdan geçeni yazmış.
  • lan g5, v10, m10, s7 edge

bu telefonların ios tan farkı var mı ? android olunca ucuz mu sanıyorsunuz ?

ha en iyi f/p telefonu asus tabi o başka...
  • Sizin bu görünüşünüze %95 katılıyorum hocam cünkü arada istisnalar çıkıyor.

• Afrika sucugu kullanıcısına yanıt
    Hocam General Mobile 5 Plus çıktı piyasaya. Çok iyi bir telefon ve 1000 tl.

• Konuyu hortlatan adam ne lan AS:GAGASAFAFAGSFDG
  • ratso R kullanıcısına yanıt
    Tamam uzay araci olmayabilir ama herkesin cozemeyecegi problemler iPhone'a gore daha cok oluyor androidde. Mesela iphone telefonlarda wakelock sorunu yasandigini hic duymadim. Hadi ben olustukca ugrasip cozuyorum da bilmeyenler icin cozmesi zor bir olay

hocam artık apple'ın marka imajını zedeliyorsun yakında dava açacaklar sana ayfon ayfon ayfon millete gına gelip nefret edecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

Bu kızlar, gözümde 1 adım öne geçiyor. Çünkü sırf millete hava atmak için iPhone almıyorlar.

En pahalıyı alayım mantığı yok. Ailesinin gelirini biliyor ve ona göre hareket ediyor.

Tabii ki Samsung kullanan kızlar da aynı gruba dahil olabilir.

Geçen Asus kullanan kız gördüm. Harbi hangi telefonu kullanacağını iyi biliyor o kız.

Siz nasıl düşünüyorsunuz acaba?

Sorun iPhone ya da Samsung kullanmak değil, sorun bu kızların hepsinin kendini bir b.k zannetmesi olabilir.

dün iphone kullanan kız iticiliği diye konu açmıştım.demekki bi kesim böyle düşünüyor bu iyi bişey

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.