Şimdi Ara

Android kafayı yedirtecek şimdi bana!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese kolay gelsin şuan çok saçma bi sorunla karşı karşısayayım
    elimde suan iki android telefon mevcut
    birisi samsung galaxy ace GT-S5830i diğeri galaxy gio
    her ikisinde android sürümleri de aynı
    ancak bi oyun var jungle heat diye
    gio ya yukledım ancak ace ye gelince play store da android sürümüyle uyumsuz diye bi hata alıyorum
    apk yı ındırıp denedım yuklendı ancak oyun acılırken kapanıor kendı kendıne
    lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amethtemha -- 25 Ağustos 2013; 18:43:02 >

• o cihazlar kafa yedirtir hocam android kullanicaksaniz min 800-850 tllik birsey almak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acenin ekran karti giodan düşük :/ bnde gio kullandim aceden çok daha iyi bnce

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabotaj Bayramı

Acenin ekran karti giodan düşük :/ bnde gio kullandim aceden çok daha iyi bnce

kardesım yanlısın var bende oyle dusundum kiyas.la dan baktım ace daha ustun
  • discovery al kafan rahatlasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: amethtemha

quote:

Orijinalden alıntı: Sabotaj Bayramı

Acenin ekran karti giodan düşük :/ bnde gio kullandim aceden çok daha iyi bnce

kardesım yanlısın var bende oyle dusundum kiyas.la dan baktım ace daha ustun

Ben ROM portlarken ace den gioya portlaniyodu ama giodan aceye portlanmiyordu ekran karti yuzunden

• 5830 telefonuma yükledim açıldı.Sorun i modelinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihaziniz i serisi acmamasi normal i serisinde oyun oynanmaz . Normal galaxy ace acar ama

• Adam daiyor ekran karti yuksek sen diyosun kiyasla . Com kiyasladdamekran karti karsilastirlmiyorki yaw tegra 3 ü mtk6589 dan ustun gosteren bi site o siteyyeq bakarak cihazmi secilir yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

discovery al kafan rahatlasin.

+2262546364556765
  • Bide apk yukle bakam olacagi vasa ole olur

• O değilde :) Şimdi ben bır tablet almayı dusunuyorum JUNGLE HEAT oynuyorum ve 41.level oldum :)

Androıdden İOS a gectıgımde devam edebılırmıyım?
  • İkisini de sat üstüne para ekleyip Discovery al. En iyisi bu olur.

• Bu saatten sonra android telefon alacaksaniz en alt seviyeyi s3 mini olarak belirlemenizi tavsiye ederim.Ace gio wonder ace2 ne yazik ki artik istenileni vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-bjk -- 5 Eylül 2013; 21:21:49 >
  • Ben çok iyi bilirim seni. Galaxy Gio'm vardı aldıktan 2 ay sonra ilk root'u attırdı bana. Baktım rootla olmuyor ROM attım ama yok. Donanım yok ki yazılım olsun. Herşeyi yaptım ama olmadı. Arkaplanda facebook varken ekran kilidi bile açılmıyor hatta klavye gelmiyordu. Her defasında RAM temizlemekten ve çalışan servisleri sonlandırmaktan bıktım. 9 ay dayanabildim ve S4 alıp rahata erdim. Bu uygulama telefonunuzla uyumlu değildir yazısı çıkmıyor artık.

Her oyunu oynayabilmek, güncelleme alabilmek güzel duygular.
  • adam zaten samsung bölümüne açmış , yangına körükle gitmenin bir manası yok
  • ya bi yanlışınız var bende 5830i kullanıyom bende jungle heat yağ gibi akıyo chainfiresiz apk de yüklemedimşe ana kadar 5830i de oynadığım en stabil oyun 1 jungle heat 2. pes 2012
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.