Şimdi Ara

Android işletim sistemi İphone gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz İphone telefonlarda kulaklık takıldığında otomatik cevaplama yok, cevap vermek için illaki kulaklık düğmesine basılması gerekiyor. Peki Android işletim sistemli telefonlarda kulaklık taktığımızda otomatik cevaplama ayarı varmı ?

• Öyle bir ayara rastlamadım, hatta telefonu aldığımdan beri kulaklık kullanırken hiç arama gelmedi Ama HTC Desire ile gelen kulaklığın üstünde müzik tuşları ve bir telefon tuşu var. Muhtemelen buraya basılarak telefona cevap veriliyor.
  • Bugün kulaklık ile Galaxy S'de görüşme yaptım ve görüşmeyi kulaklık kablosunun üzerindeki tuşa basarak cevapladım. Ancak ayarlarda da sadece kulaklık takılı iken otomatik cevaplama seçeneği bulunuyor. Ekstradan kaç saniye sonra otomatik cevaplanacağını belirleyebiliyorsun ancak bu olay sessiz modda çalışmıyor.
  • Tşk. o zmn bu özellik Galaxy s'de var ise tüm android kullanan telefonlarda bu özellik vardır. yanılıyorsam uyarın lütfen..

quote:

Orijinalden alıntı: Oberstgruppen

Bugün kulaklık ile Galaxy S'de görüşme yaptım ve görüşmeyi kulaklık kablosunun üzerindeki tuşa basarak cevapladım. Ancak ayarlarda da sadece kulaklık takılı iken otomatik cevaplama seçeneği bulunuyor. Ekstradan kaç saniye sonra otomatik cevaplanacağını belirleyebiliyorsun ancak bu olay sessiz modda çalışmıyor.
  • Evet Galaxy S'de varsa hepsinde vardır.
  • Android'in güzelliği sınırsız geliştirme ve kişiselleştirme imkanı. Kutudan çıktığı halinde yoksa bile, üçüncü parti yazılımlarla bunu sağlayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Telefonun İşletim Sistemi ne
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.