Şimdi Ara

Android işletim sistemi güvenlimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok yakın bir zamanda kısmet olursa Huawei P30 Pro alacağım. Fakat son on gün içinde Android işletim sisteminin zararlı yazılımları bünyesinde barındırması ve bunları erkenden tespit ederek kaldırma konusunda geç kalması acaba Ios işletim sistemini bırakmakla hatamı yapıyorum sorusunu aklıma getiriyor? Bu konuda sizin görüşleriniz nelerdir? Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ios mios kalmadı artık. apple satışları düşüyor insanlar androide geçiyor. zararlı yazılım falan da yok. rootlamazsan güvenlidir. fakat huawei marka telefon tavsiye etmem ben huawei mate 9 yeni çıktığında alıp kullandım o zaman huawei'nin piyasadaki en üst düzey cihazı buydu ilk 6 ay içinde ekranda sararmalar, sonraki 1 sene içinde pil şişmesi ve ekranın ölü piksellerle dolması gibi sorunlar yaşayıp aldığım fiyatın 6 / 1 parasına arızalı şekilde sattım başka markalara yönelirsen daha isabetli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 2 Ağustos 2019; 9:37:17 >
  • Her zaman ios daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi veya kötü artık çok geç P30 pro aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: sturmgewehr44

ios mios kalmadı artık. apple satışları düşüyor insanlar androide geçiyor. zararlı yazılım falan da yok. rootlamazsan güvenlidir. fakat huawei marka telefon tavsiye etmem ben huawei mate 9 yeni çıktığında alıp kullandım o zaman huawei'nin piyasadaki en üst düzey cihazı buydu ilk 6 ay içinde ekranda sararmalar, sonraki 1 sene içinde pil şişmesi ve ekranın ölü piksellerle dolması gibi sorunlar yaşayıp aldığım fiyatın 6 / 1 parasına arızalı şekilde sattım başka markalara yönelirsen daha isabetli olur
    Ekran sararması huawei özgü bir durum değil, ips ekranlı her cihazda var

• quote:

Orijinalden alıntı: son_samuray

İyi veya kötü artık çok geç P30 pro aldım
    Telefonun allahını almışsın hayırlı olsun

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Daha iyileri sizin olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işletim sistemi sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.