|
Android'in Quick Share özelliği artık AirDrop'u destekliyor
-
-
DMA, iOS 26.3 ile Apple tarafı da bir duyuru yapacaktır diye tahmin ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Apple' ın şu BT inadı bitmiş olur böylece.
-
Haber yanlış. Ne apple a quick share desteği geldi, ne de android e air drop desteği geldi. Apple bi şey becermiş diye yayılmasın bu haber.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
epıl için yenilik bile sayılmaz. bu saatten sonra destek sağlasa ne? esneklik yetersiz, fiyat başarım dengesi halen aşırı orantısız. eline aldığı belirli bir sonradan görme köle kitlesine anlatsınlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Airdrop değil bul uygulaması gelmesi şart airtag aldım cihazı değiştirdim airtag kullanılamıyor kullanmam için ios cihaz almak lazım çok sacma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Es mejor caminar solo que con una multitud en la dirección equivocada. -
Airdrop çoğu zaman sorunlu çalışıyor özellikle video atmaya çalışıldığında. İyice sorunlu olur artık.
_____________________________ -
Çok çok zor. Apple'ın bütün pazarlama stratejisi bu duvarlar sayesinde çalışıyor.
Mesela kendimden örnek vereyim. Yıllardır MacBook kullanırım, ama yanında hep Android telefonum vardı. Kız arkadaşım iPhone kullanıyordu o zaman, telefon değiştirme zamanı geldiğinde 3 sene önce iPhone'a geçtim, iMessage kullanırız, AirDrop kullanırız diye. Bu 3 sene içinde, kulaklık ihtiyacı oldu, AirPods aldım. Akıllı saat gerekti, Apple Watch aldık. Televizyon eskidi, Android TV çok yavaş çalışıyordu, değiştirmek yerine Apple TV aldık. Tracker lazım oldu, AirTags aldık. Home office'i geliştirme ihtiyacı doğru, klavye-mouse yine Apple... Aldığımız bütün yeni aksesuarlar, powerbank, araç telefon tutacağı gibi, MagSafe uyumlu.
Ekosisteme o kadar bağlı duruma geldik ki, büyük bir masraf yapmadan, eldeki bütün ürünleri satıp yenisini almadan, Windows+Android'e dönüş yapma şansımız kalmadı. Kız arkadaşımın telefon değiştirme zamanı geldi şimdi, mecbur iPhone alacağız, geriye dönüş yapmak hiç mantıklı değil. Benim gibi sayısız kullanıcı var, Apple da bunu biliyor.
Hocam kesinlikle katılıyorum. iPhone kullanırken bir de yanına 2013'te Macbook ve iPad almıştım. Alış o alış diyorum.Sonra akıllı saat Apple Watch alayım. Airpods çıktı aa bu ne güzel kulaklıkmış alayım. Sonra bu rahatıklara alışınca bırakamadım. Gerçi Mac ve iPad konusunda kolay kolay değiştirmem gibi. Günlük cihazım kesinlikle her zaman Mac olur. Windows'u oyun ve iş(klasik Lenova'lar) dışında kullanasım gelmiyor yıllardır. TV alırkende aman Airplay uyumlu olsun diye baktım.
Cihazları geçip aksesuarlara bakınca Airpods ve Apple Pencil(bunda da büyük şerefsizlik yaptılar, yeni iPad'lerde Apple Pencil 2. nesil çalışmıyor...) dışında çok tercih edilesi aksesuarları yok bence. Hele Mac-Macbook ailesi için klavye ve mouse'ta Apple tercihini bir daha yapmam. Magic trackpad güzel bir şey ama fiyatı da ne yazık ki bir hayli tuzlu. Ekstra uygulamalar ile 3. parti mouse'lar çok güzel işlevlere kavuşuyor.
Homepod'larda keza aynı durumda. Aynı fiyatlara çok daha şık ve/veya çok daha iyi ses özelliklerine sahip hoparlörler var ancak hem akıllı özellikleri hem de ekosistem özellikleri olmadığı için yine Apple kendi cihazını dataymış gibi oluyor. Yine 3. parti akıllı ev cihazlarında da durum aynı. Daha ekonomik ve daha iyi özelliklere sahip ürünlerde sırf homekit özelliği olmadığından uzak durmak zorunda kalıyoruz.
_____________________________ iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
En Beğenilen Yanıtlar
|
Apple' ın şu BT inadı bitmiş olur böylece.
|
|
Haber yanlış. Ne apple a quick share desteği geldi, ne de android e air drop desteği geldi. Apple bi şey becermiş diye yayılmasın bu haber.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt