Şimdi Ara

android icin en iyi muzik calar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
4
Favori
28.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisidir ben suan poweramp kullaniyorum ama pek begenmedim soyle sarkinin bilgilerini resimini falan otomatik indireb guzel bir player var mi bildiginiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NeroKe

Hangisidir ben suan poweramp kullaniyorum ama pek begenmedim soyle sarkinin bilgilerini resimini falan otomatik indireb guzel bir player var mi bildiginiz ?

şarkı bilgilerini ve resmini indiren bi müzik çalar varsa bende kullanırım ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

Hangisidir ben suan poweramp kullaniyorum ama pek begenmedim soyle sarkinin bilgilerini resimini falan otomatik indireb guzel bir player var mi bildiginiz ?

Bi ara duymustum ama hangi player oldugunu hatirlamiyorum

• quote:

ben fazlasıyla araştırdım poweramp'den iyi ses kalitesi olan, yüksek ses ve bassları iyi veren bir equalizer bulamadım sırf kapağı çıksın diyorsan senin seçimin. birsürü program indirdim google play store'dan. 1 aya kadarda internet siteleri dahil birçok yere baktım. kulakiçi kulaklık kullanıyorum ayrıca ses sisteminde kontrol ettim. belki telefondan telefona fark eder ses çıkışları. ben galaxy wonder kullanıyorum. ayrıca şunuda belirteyim kullandıkları ramlere kadar test ettim. 20MB'tın üstünü görmedim poweramp'de ama birçok program uçuyor 50MB kullananlarda var ve şarjı çok yiyor telefonda ısınma yapıyor.

• Poweramp in full versiyonunu indirdim dedigim olayi aynen yapiyor cok begendim

• Playerpro tavsiye ederim şarkı sözü resim vs indirilebiliniyor ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: skriLLex21

Playerpro tavsiye ederim şarkı sözü resim vs indirilebiliniyor ;)

Aynen, playerpro iyidir, istediklerinizi yapabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PlayerPro derim, şahsen Poweramp'e göre daha kullanışlı.
  • Powerampta da albüm kapağı indirebiliyorsun. Ortaya basılı tutup istediğin albüm kapağını seçebiliyorsun hem de. Ayrıca ek bir program indirilirse şarkı sözlerini de gösteriyor. Ayarlarda nasıl olacağı yazıyor. Açık ara en iyi müzik uygulaması poweramp bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

Powerampta da albüm kapağı indirebiliyorsun. Ortaya basılı tutup istediğin albüm kapağını seçebiliyorsun hem de. Ayrıca ek bir program indirilirse şarkı sözlerini de gösteriyor. Ayarlarda nasıl olacağı yazıyor. Açık ara en iyi müzik uygulaması poweramp bence.

katılıyorum

• hangi programı değil hangi kulaklığı konuşun..aslında konunun özü kulaklıktır.. poweramp da ayarların olması, dahili kulaklıklarla bişey ifade etmez..
  • Poweramp kullanınca 200 tl lik Meizu m6 sl mp4 playerimı artık evde bi köşede bıraktım

Kullandıgım telefonunda etkisi vardır tabi ama poweramp ile otomatik yada sectiğiniz resimleri buldugu gibi eklenti ile de sarkı sozu ekleyebilirsiniz.
  • PlayerPro indirdim simdi creative ep-630 ile tatmim edici ses aldim. Poweramp de iyiydi ama PlayerPro'da baslari daha iyi aldim sanki. Neyse ikisi de dursun simdilik

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_divx

hangi programı değil hangi kulaklığı konuşun..aslında konunun özü kulaklıktır.. poweramp da ayarların olması, dahili kulaklıklarla bişey ifade etmez..

aynen öyle...orjinal kulaklığını kullandım neyse kendimce iyi dedim..sonra ep630 u taktım bi an kendimi arabada hissettim..(tabi 630 da çok üst bi kulaklık değil, daha üstünü kullansam kendimi club de hissedicem heralde)..kulak içi kulaklık çıkınca çok sevindim ama çok iyi değil kulaklığı..orte frekansları çok baskın veriyor
  • Konuya devam arkadaşlar.............Müzik çalar arıyordum bende ve bu konuya rastladım
    Poweramp ten genelde çok memnun kullananlar ancak ücretli sanırım, başka tavsiyeniz varsa alalım ?
    ücretsiz bir program....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

Simle mp3 var
  • player pro bassları daha etkili
  • Arkadaşlar üstün acaip süper eq için
    audio player with built - in indirin dehşet eq var zaten kalite ise android makine acaip aradığınız sesin eq sunun açın istediğinizi alın
  • PlayerPro ++++++++++++++++++++++++
  • PowerAmp diye gelmiştim. Zamanında 9 TL vermiştim ona
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.