Şimdi Ara

Android için casus yazılım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kuzenimin 14 yaşındaki çocuğuna android telefon alındı fakat ebeveynleri biraz sıkı tutuyorlar çocuğu. Dolayısıyla kuzenimin eşi her ne kadar biraz rahat bırakalım dese de kendisi bu durumdan dolayı evde hep tedirgin, takıntı yapmış diyebilirim. Hal böyle olunca benim fikrimi almak istediler, ben de bu konuda maalesef çok bilgisi olmayan biriyim.

Aylık ücretlendirmesi de olabilir, fiyatı önemli değil arkadaşlar; telefonda çalıştığı belli olmayan mesajları ve telefonları takip eden uygulama gerekli şuan. Kendisi Gmail hesabını öğrenmiş harıl harıl çocuğun gittiği geldiği yerleri takip ediyor. Tabi ki küçük Zeynep'in bunlardan haberi yok. Hatta ses kaydı ve ortam dinlemesi de olsa iyi olur dedi.

Küçücük çocuğu bu kadar sıkmak mantıklı değil diye düşünsem de bence doğru olanı yapıyorlar. Sonuçta çocuğun haberi yok fakat zararlı şeylerden haberleri oluyor. Onun haricinde okuldan kaçmış başka yere gitmiş bişey yapmış çok dert etmezler, dert ederlerse de çaktırmadan iğnelerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Google playden 18tl'ye aldığım bır program var. Kurulumu baba karışık geldi. youtube videosunu izledim. ıstersenız yarı fiyatına bırakabilirim. bır telefona bir kere kurulur tek kullanımlıktır. Ben kurmadım rar dosyası olarak mailimde duruyor. info@spycim.com buradan almıstım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.