Şimdi Ara

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
118
Favori
174.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ertanunver

la disaridan parametre koyun iste. onay suresince off kalsin. onayi gectikten sonra on yapin. ne bicim programcisiniz siz. kafanizi calistirin biraz.

Aynen, ama ben timer koyarak hallediyorum olayi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 31 Mart 2013; 21:33:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

la disaridan parametre koyun iste. onay suresince off kalsin. onayi gectikten sonra on yapin. ne bicim programcisiniz siz. kafanizi calistirin biraz.

boşluğuma denk geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

Öncelikle Herkese Merhaba.Samsung S5830i sahibi olduktan sonra android'e başlamaya karar verdim yeniden.(Öncesinde android telefonum yoktu.)Lakin nerden nasıl başlayamalıyım bu konularda bir fikrim yok.Sizler nereden başlamamı tavsiye edersiniz?
  • Parametre olayı da güzelmiş Kafa patlatacak vakit yok malesef iş güç çoluk çocuk olunca bu kadar oluyor
  • Hayırlısıyla Mart ayını kapattık.

İyi bir ay geçirmiş olmalarını dilerim developerların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: creativee

Moribito hocam Leadbolt hakkında biraz bilgi verebilir misin? Admob ve Startapp kullanıyorum. Admob dan gelen gelir çok değil yine startapp dan kazanıyoruz bişeler. Airpush kullanacaktım fakat banlanma vs. olaylarından dolayı vazgeçtim sence Leadbolt nasıl geliri neye göre belirleniyor ödeme sistemi sanırsam 15 gün bilgi verebilir misin?

Valla Leadbolt iyi gitmiyor, eCpm genelde dusuk son aylarda, zaten genel bir dusus var Leadboltta, reklam veren firmalar iyice azaldi. Ama en azindan reklamlari %100 Google Play uyumlu, kisaca pek sorun cikartmiyor.

Ote yandan Airpush'u dogru kullananlar ayda $10,000i geciyor (Biraz spamci tabi bunlar , adware programming diyelim). Airpush Leadboltu gelirde kesinlikle katliyor. Tabi Airpush reklamlarini inceliyorum ben, %100 Google Play uyumu yok, ama Airpush yuzunden banlananida ben direk olarak gormedim.

Karar artik developera kalmis durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

quote:

Moribito hocam Leadbolt hakkında biraz bilgi verebilir misin? Admob ve Startapp kullanıyorum. Admob dan gelen gelir çok değil yine startapp dan kazanıyoruz bişeler. Airpush kullanacaktım fakat banlanma vs. olaylarından dolayı vazgeçtim sence Leadbolt nasıl geliri neye göre belirleniyor ödeme sistemi sanırsam 15 gün bilgi verebilir misin?

Valla Leadbolt iyi gitmiyor, eCpm genelde dusuk son aylarda, zaten genel bir dusus var Leadboltta, reklam veren firmalar iyice azaldi. Ama en azindan reklamlari %100 Google Play uyumlu, kisaca pek sorun cikartmiyor.

Ote yandan Airpush'u dogru kullananlar ayda $10,000i geciyor (Biraz spamci tabi bunlar , adware programming diyelim). Airpush Leadboltu gelirde kesinlikle katliyor. Tabi Airpush reklamlarini inceliyorum ben, %100 Google Play uyumu yok, ama Airpush yuzunden banlananida ben direk olarak gormedim.

moribito benim leadbolt ta 10 uygulama ile 1k olmasa da beni memnun eden kazanç oluyor şükür. senin bu söyleminle bana airpush a geç diyorsun doğrudan sanki yanılıyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frarslan -- 2 Nisan 2013; 16:05:06 >
  • Valla sen bilirsin, sana tavsiyem ilerde yapicagin 2-3 ugyulamada AirPush kullanman, eger seversen yavas yavas kalanlari gecirirsin AirPush'a. Bir anda hepsini gecirme derim.
  • Arkadaşlar Tapjoy'da download başı para alacak şekilde uygulamaya ekleyebiliyor muyuz?Yoksa mecbur item/coin vs mi vermek lazım?
  • quote:

Valla sen bilirsin, sana tavsiyem ilerde yapicagin 2-3 ugyulamada AirPush kullanman, eger seversen yavas yavas kalanlari gecirirsin AirPush'a. Bir anda hepsini gecirme derim.

sıradaki uygulamada hemen deneyelim o zaman.
  • quote:

quote:

Teşekkürler hocam cevap için
  • quote:

Valla sen bilirsin, sana tavsiyem ilerde yapicagin 2-3 ugyulamada AirPush kullanman, eger seversen yavas yavas kalanlari gecirirsin AirPush'a. Bir anda hepsini gecirme derim.

Hocam inapp olan bi uygulama yapmak istiyorum ancak bildiğiniz gibi google merchant account türkiyede yok.

Yurtdışı bir dev hesabı açsak para aktarımı nasıl oluyor bilginiz var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

quote:

Hocam inapp olan bi uygulama yapmak istiyorum ancak bildiğiniz gibi google merchant account türkiyede yok.

Yurtdışı bir dev hesabı açsak para aktarımı nasıl oluyor bilginiz var mı ?

InApp hic kullanmadim, ama kazandigin para sanirim Google Wallet'a gidiyor, Google Wallet (Paypalin aynisi) ile istedigin ulkeye para yollayabilirsin. Tabi kesintililer ne kadardir, neye goredir orasina hic bakmadim.
  • Üstad çok sağol üstad. Onda da acaba 60 gün kuralı mı var ki ödeme için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar örneğin oyun tasarlıyoruz bunda oyun motoru veya grafikleri tasarlayabileceğimiz bir yer var mı unity,cry engine gibi ?
  • 3ncu bedava lisansa sahip grafik dagitimi

25 ust kalitede, Photoshop ile optimize edilmis, cogu kucuk yer kaplayan, benim tarafimdan hazirlanmis arka planlar
    (Duvar kadigi, oyun, uygulama arkaplani icin birebir)

Facebook grubundan hemen indirin
    https://www.facebook.com/groups/MoribitoTechAndroid/
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeqaLo

arkadaşlar örneğin oyun tasarlıyoruz bunda oyun motoru veya grafikleri tasarlayabileceğimiz bir yer var mı unity,cry engine gibi ?

-Oyun motorları
    Cocos2d
    unity3d
    udk
    -Modelleme
    3dmax
    maya
    blender
    zbrush
    -Grafik
    photoshop olmazsa olmaz

Sonrası sabırla uğraşmak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -w K-

Airpush bu seferde 30 nisana attı ödemeyi. Var mı başka bu şekilde oyalanan ?

WK, sen ne yaptin vergi isini ?

Vergi dairesi dahil, 10larca kisiye sordum, hepsi %100 vergiyi odemek zorundasin diyor, ama hicbiri online reklam gelirin vergisini nasil oduyecegini bilmiyor. Ilerde cok sikinti olucak bu durum.

Neyse, ben vergi kanunlarinin altini ustune getirdim, 500 sayfa okumusumdur herhalde, turkiye ve ingiltere icin. Eger ingiliterede konaklamiyorsan ve yilda 91 gunden az bir surede ingilterede bulunuyorsan, ve yurtdisinda calisip, kazandigin parayi ingiltereye yolluyorsan vergiden muaffsin ingilterede , o yuzden paralari oraya yollayama basladim. Bakalim neler olucak.

şuan çekilmeyi bekleyen bir miktar param var paypal'da. onları çekmeden önce başka işler için şahıs firması kurucam, paranın %40ı'nı mecbur devlete gidecek. vergi vermek şart ama dediğin gibi nasıl verilceği muallakta.
  • quote:

3ncu bedava lisansa sahip grafik dagitimi

25 ust kalitede, Photoshop ile optimize edilmis, cogu kucuk yer kaplayan, benim tarafimdan hazirlanmis arka planlar
    (Duvar kadigi, oyun, uygulama arkaplani icin birebir)

Facebook grubundan hemen indirin
    https://www.facebook.com/groups/MoribitoTechAndroid/

delicious
  • quote:

quote:

quote:

Airpush bu seferde 30 nisana attı ödemeyi. Var mı başka bu şekilde oyalanan ?

WK, sen ne yaptin vergi isini ?

Vergi dairesi dahil, 10larca kisiye sordum, hepsi %100 vergiyi odemek zorundasin diyor, ama hicbiri online reklam gelirin vergisini nasil oduyecegini bilmiyor. Ilerde cok sikinti olucak bu durum.

Neyse, ben vergi kanunlarinin altini ustune getirdim, 500 sayfa okumusumdur herhalde, turkiye ve ingiltere icin. Eger ingiliterede konaklamiyorsan ve yilda 91 gunden az bir surede ingilterede bulunuyorsan, ve yurtdisinda calisip, kazandigin parayi ingiltereye yolluyorsan vergiden muaffsin ingilterede , o yuzden paralari oraya yollayama basladim. Bakalim neler olucak.

şuan çekilmeyi bekleyen bir miktar param var paypal'da. onları çekmeden önce başka işler için şahıs firması kurucam, paranın %40ı'nı mecbur devlete gidecek. vergi vermek şart ama dediğin gibi nasıl verilceği muallakta.

Ben 3 ülke arasında paylaştırdım hesaplarımı İngiltere , İtalya, Bulgaristan . Genel Olarak %80'i İngiltere'de oluyor , Parayı da ordan online olarak western union ile Bulgaristana aktarıp ordan da bana geliyor.

Burdaki vergi meselesi çok karşıık olduğundan ve hala nasıl vergilendirme yapılacağı bilinmediğinden dolayı bolye bir yöntemi seçtim bende :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel.Espaso -- 3 Nisan 2013; 18:14:11 >
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.