Şimdi Ara

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım (179. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
118
Favori
174.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunun indirilmesini sağlamak için ne yapmamız gerekiyor. Bir kere bile indirilmemiş, indirilsin kötü yorum yapılsın ona da razıyız :) Nasıl bir sorun olabilir sizce.

Link: 3D Ball Struggle

Orijinalden alıntı: hasanprg

Merhaba arkadaşlar

Oyunun indirilmesini sağlamak için ne yapmamız gerekiyor. Bir kere bile indirilmemiş, indirilsin kötü yorum yapılsın ona da razıyız :) Nasıl bir sorun olabilir sizce.

Link: 3D Ball Struggle

Yayınlaya tıkladığında artık hiç birşey olmuyor. Özellikle google tarafında, appstore'da yine bir nebze görünme potansiyeli var.

Çarşı gibi düşün sen bağırmassan gelmeyecekler. reklamını yapman lazım duyurman lazım, kar topu etkisiyle büyür indirmeler. bir itekleme şart sıralamalarda görünür olmak için.

4-5 yıl önce altın çağı idi mobilin, sebebide yalnızca iyi birşey geliştirsen yetiyordu. artık %50 development %50 marketing. duyurmazsan hiç birşey olmaz.

Senin uygulaman ile ilgili tavsiyelere gelicek olursak, daha iyi bir logo, aynı resmi tekrarlamayan 5 farklı screenshot. oyunla ilgili en dikkat çekici içerikleri koyabilirsin ve googleplay'de description kısmı keyword yerine geçiyor, neredeyse hiç bir şey yazmamışsın.

Çok büyük bir oyunun yoksada ki yok, sistem gereksinimlerini yazmana gerek yok oraya. 1 GB ram istiyorsa bu oyun, ciddi bir optimizasyon sorunun var demek ama tahminim istemiyor.

development-marketing ile ilgili bilgilerin daha fazlasınıda google'da aratarak rahatlıkla bulabilirsin. bir ton site bir ton makale var.

başarılar uygulamanın iyi kötü olmasına bakma, bir yerden başlaman iyi birşey. yalnızca daha fazlasını öğrenmelisin.
    oyunu 11 bölüm kadar oynadım. güzel ama pek sürükleyici değil. inş. ilerde daha iyilerini yaparsın. gördüğüm kusur olarak telefonun geri tuşuna bastığımda direkt oyundan çıktı. çıkmak istiyormusunuz diye sorabilirdi. yanlışlıkla basabilirim direkt çıkması iyi olmaz. puan da verdim. iyi çalışmalar...

Bu oyunun iki boyutlusu ve fizik olmayanı yüz milyon kez indirilmiş (Bubble Bobble Deluxe). Aslında oyuna çok fazla eklenebilecek ve geliştirilebilecek bir şey yok, tarzı böyle. İlk 30 tur alıştırma kısmı, daha sonra top çeşitleri artıp zaman daralınca sürükleyici oluyor, ikamesinin de ilk turları sıkıcı.

Geri tuşu konusunda haklısınız, menü çıkmalı. EULA kısmında da bir eksiklik farkettik.

Sistem gereksinimleri kısmını, önerilen sistem şeklinde değiştirebiliriz. Zaten 512 MB telefon kalmadı piyasada.

İndirip yorum yaptığınız için ayrıca teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanprg -- 15 Şubat 2015; 3:58:45 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Germ

Bir sorun mu var indiremiyorum.
    link hatalı rica etsek yenilermisin!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmetin -- 15 Şubat 2015; 16:34:17 >

Uygulamalarımı desteklerseniz sevinirim . İyi/kötü yorum yaparsanız makbulümdür

GooglePlay1 (Videolu olan kullanıcıların nabzına bakmak için yaptım )

GooglePlay2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 15 Şubat 2015; 20:34:32 >

Orijinalden alıntı: AFK_is_now_AFK

1. Sini anladim güzel olmuş da 2. Si hangi kitlelere hitab ediyor onu anlamadım.

Bir ara cumhurbaşkanlığı 16 büyük Türk devletleri ile ilgili olaylar sükseler olmuştu hocam . Dedim belki millet merak eder

Orijinalden alıntı: AFK_is_now_AFK

aklıma ilk o geldi zaten

Orijinalden alıntı: aceloq

Arkadaşlar admob tıklama başına mı gösterim başına mı para veriyor ?
    Admob 1000 gösterim ve 100 tıklamaya tahminen ne kadar verir ?

Türk içerik sahibiysen 1000 gösterimi için ortalama olarak (şanslıysan) 35 kuruş kazanabilirsin. Ama (benim gibi) şanssızsan eğer bin gösterimden ortalama olarak 25-30 kuruş ancak kazanabilirsin. Yabancı içerikteyse bu oranlar değişiyor, bin gösterimden 1-1.5TL kazanan kişilerin olduğu rivayet ediliyor

100 tıklama ise arkadaşın değiği gibi 8TL'den az kazandırmayacaktır.
  • Wp 10 android kadar olurmu sizce? Bence tertemiz market orayada app yazmak lazim

• Arkadaşlar google maps api kullanmakta sıkıntı çekiyorum . Uygulamayı yazdım çalıştırdım fakat haritalar yüklenmiyor nasıl bir çözüm yolu önerirsiniz ? Key de felan mı bir sıkıntı var ? Android studio kullanıyorum .

"Everything around you that you call life was made up by people that were no smarter than you.
    And you can change it, you can influence it…"
  • Konuya bekliyoruz.

• Dolar dusmuyoki bi developer hesabi aciyim

"Everything around you that you call life was made up by people that were no smarter than you.
    And you can change it, you can influence it…"
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.