Şimdi Ara

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım (180. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
118
Favori
174.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Developer arkadaşlar en iyi uygulamalarının indirme sayisi ile gelirini paylaşabilirler mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizyigitsahin

Tamamen merakımdan indirdim :) Oyunun amacını hala anlayabilmiş değilim oyunun temek amacını bana söyleyebilir misiniz?

Oyunun amacı açıklamasında yazıyordu. Toplar, yukarı doğru yükselip hazneden aşağı düşene kadar yok edilmeli. İlk turlar alıştırma turları rahatlıkla geçilir. İleriki turlarda top çeşitleri, miktarı ve alt tepsi yükselme hızı artıyor.
  • gerçekden güzel bir konuya değinmişsiniz tebrik ederim bende elimden geleni yapmaya çalısacağım arkadaşlar biribirimize destek paylaşmak güzeldir
  • developer hesabi acmak icin illa da kredi karti mi lazim? ininal kart paypal karti veya banka hesabi karti falan olur mu?

• Ya neden kimse bise yazmio ya

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxiDogi

developer hesabi acmak icin illa da kredi karti mi lazim? ininal kart paypal karti veya banka hesabi karti falan olur mu?

diğerleride olabilir
  • arkadaşlar buda benimö oyunum bir zamanların +1 -1 oyununu biraz güzel arayüzle sundum..
    yorumları bekliorum:

SAYISAL IQ

bu arada admob ve airpush dışında iyi veren birreklam firması tavsiyesi olan varmı.Starapp kullanıyorum ama başta yüksek olan ecpm şimdi yerlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampirelf -- 21 Şubat 2015; 23:09:21 >
  • DroidScript duyan ya da kullanan var mi?
    DroidScript te uygulama yazacak kadar JavaScript bilgim var. Unityde oyun yazabilirmiyim? Ve de JavaScript başka nerelerde ise yarar??

• El nino9 E kullanıcısına yanıt
    Projenin "build target" ını artırmanız yeterli olacaktır.

Package explorer'dan projeyi sağ tıklayıp properties > android sekmesine gidin. Oradan project build target'ı ayarlayabilirsiniz.

Eğer hala hata almaya devam ederseniz manifest dosyasından da target bölümünü el ile artırın.

Hatada da gördüğünüz gibi appcombat v21 değerlerini arıyor dolayısıyla projenin android versiyonunu da 21 yapmak gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

arkadaşlar buda benimö oyunum bir zamanların +1 -1 oyununu biraz güzel arayüzle sundum..
    yorumları bekliorum:

SAYISAL IQ

bu arada admob ve airpush dışında iyi veren birreklam firması tavsiyesi olan varmı.Starapp kullanıyorum ama başta yüksek olan ecpm şimdi yerlerde.

oyunu ne ile yaptınız hocam .
  • Android studio ile.oyun motoru vb. Yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

Android studio ile.oyun motoru vb. Yok yani

sağolasın
  • @-w K- @ertanunver
    Konu öldumu ??

• Umarım konu ölmemiştir. Ya tam android öğrenmeye başladım Android Studio ide si resmi olarak yayınlanmış yani eclipseten daha iyi ve stabil bir ide arkasında da google ve intellij idea var ki delisi bir güzellik :D Ama işin kötü yanı kaynak yok ortada Android Studio ile ilgili tüm kaynaklar eclipse üzerinden gidiyor bıktım hergün kodlabın sitesine bakmaktan kitap çıkarttılar mı diye. Var mı arkadaşlar şöyle tavsiye edebileceğiniz Türkçe kaynak Android Studio ile ilgili şevkim kırılmak üzere hatalarla karşılaşınca çözüm bulamıyor daralıyorum aynı anda Python a da başladım python zevkli kaynak bol ama gönlüm androidden yana bu yüzden bildiğiniz irili ufaklı kaynakları lütfen paylaşın :)
  • Bu kadar samimi olmuşsunuzdur neden bırakıp gidiosunuz anlamiyorum
    En azından eski günleri yad etmek için girin ya

• Xamarin kullanan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Can See

Xamarin kullanan var mı?

Zamanında ufak bir kullanım durumu olmuştu hocam

@kedroid

Android studio ile eclipse o kadarda farklı değil hocam bende studio kullanıyorum . Eclipsede ne yapılıyorsa aynısı hatta daha fazlası studio dada yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

Xamarin kullanan var mı?

@kedroid

Android studio ile eclipse o kadarda farklı değil hocam bende studio kullanıyorum . Eclipsede ne yapılıyorsa aynısı hatta daha fazlası studio dada yapılıyor.

Hocam yani hiç mi code farkı yok mesela python 2x ve 3.x sürümde dev gibi farklar var. Kurallar söz dizimleri farklı. Ben hep ayrı olarak düşünmüştüm(Tahminlerinizi söylemediniz heralde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedroid

quote:

quote:

Xamarin kullanan var mı?

@kedroid

Hocam yani hiç mi code farkı yok mesela python 2x ve 3.x sürümde dev gibi farklar var. Kurallar söz dizimleri farklı. Ben hep ayrı olarak düşünmüştüm(Tahminlerinizi söylemediniz heralde)

Yok hocam hiçbir fark yok . Android aynı android söz dizimi falan değişmedi . Manifest olayları biraz daha otomatık eclipsde ama sonuçta aynılar . Aynı dediğim studio arkası sağlam . Eclipse göre birçok + sı bulunmakta . Ama desteğini çekene kadar eclipse kullanabilirsin.

Zaten eclipsede yazılmış bir projeyi aynen studioya entegre edebilirsin kod vb bişe değişmeden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kedroid

quote:

quote:

Xamarin kullanan var mı?

@kedroid

Yok hocam hiçbir fark yok . Android aynı android söz dizimi falan değişmedi . Manifest olayları biraz daha otomatık eclipsde ama sonuçta aynılar . Aynı dediğim studio arkası sağlam . Eclipse göre birçok + sı bulunmakta . Ama desteğini çekene kadar eclipse kullanabilirsin.

Zaten eclipsede yazılmış bir projeyi aynen studioya entegre edebilirsin kod vb bişe değişmeden

Ben şimdi ders alıyorum Ve android studio üzerinden başladım ve hep kaynak eksikkliği çektim her yerde eclipse üzerinden anlatıldığı için vay be halbu ki o kadar zamanım boşa gitmiş artk soğuma aşamasına gelmiştim.Bundan sonra kaynak sıkıntısı yok bana :D eclipse videolarını izleyip A.studio üzerinden uygulayacağm çok sağolun hocam on numara oldu bu
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.