Şimdi Ara

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım (115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
118
Favori
174.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: defendus

quote:

quote:

Beyler aranızda hiç apktool kullanabilen varmı? Veya benim gibi sürekli java.lang.nullpointerexception hatasını alan?

Eğer sorunsuz apktool kullanabilen varsa ondan birşey yapmasını isteyeceğimde,

Yardım edecek olanlara şimdiden teşekkürler.

Yokmu yardım edebilecek?

Yalnız hocam,benim demek istediğim zaten hali hazırda compile edilmiş bir uygulamayı,apktool ile decompile edip tekrar sorunsuz compile edebilen varmı?

Zaten benim dediğim hata apktool denilen programda oluyor.Compile edilmiş bir uygulamayı decompile etmeyi apktool dan başka program yapmıyorki

http://androidforums.com/esteem-all-things-root/520917-guide-how-properly-decompile-recompile-apks-apktool.html

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1989533
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: defendus

quote:

quote:

Beyler aranızda hiç apktool kullanabilen varmı? Veya benim gibi sürekli java.lang.nullpointerexception hatasını alan?

Eğer sorunsuz apktool kullanabilen varsa ondan birşey yapmasını isteyeceğimde,

Yardım edecek olanlara şimdiden teşekkürler.

Yokmu yardım edebilecek?

Yalnız hocam,benim demek istediğim zaten hali hazırda compile edilmiş bir uygulamayı,apktool ile decompile edip tekrar sorunsuz compile edebilen varmı?

Zaten benim dediğim hata apktool denilen programda oluyor.Compile edilmiş bir uygulamayı decompile etmeyi apktool dan başka program yapmıyorki

bi t.ly/YhkPae

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defendus -- 2 Mayıs 2013; 19:07:59 >
  • Arkadaşlar merhaba,

Uzun süredir boş vakitlerimde üzerinde uğraştığım uygulamayı sonunda yayına koydum, incelemek isterseniz buyrun:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tatlisoft.smartsms

Uygulamanın genel amacı şu, uygulamada 1000den fazla hazır mesaj var, bunları ister hemen, isterseniz bir görev oluşturup görev zamanı geldiğinde gönderiyorsunuz. Görev eklemede bir de gönderim tipi seçeneği var, gönderim tipi "hemen gönder" olduğunda görevin zamanı geldiği an seçtiğiniz mesaj ilgili kişi ya da kişi gruplarına gönderiliyor, "zamanı geldiğinde tekrar sor" derseniz de görev zamanı geldiğinde mesajı göndermek için sizden onay bekliyor.

Uygulama yüklenirken rehberinizdeki kişileri kendi veritabanına kaydediyor ve isterseniz bu kişilerden çeşitli gruplar oluşturup doğrudan gruba mesaj gönderebiliyorsunuz. Aynı zamanda kişilerin doğum günlerini de kaydedebiliyor ve bu kişiler için doğum günü mesaj görevi oluşturabiliyorsunuz.

Ayrıca yine uygulama yüklenirken dini ve resmi özel günleri de veritabanına kaydediyor ve bu özel günler için mesaj görevi de oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca her özel günün belirli bir mesaj kategorisi olduğu için görev eklemek istediğinizde otomatik olarak ilgili kategorideki mesajlardan seçim yapabiliyorsunuz.

Uygulamayı deneyip önerilerde bulunursanız sevinirim :)
    İyi akşamlar.
  • startapp hakkinda farkli bir stratejim var bunu uygulayan var mi?

startapp'in eula'si var ve bunu kullaniyorum ben. acaba bu yerine kendi eula'mi yazsam da buna onay beklesem nasil olur? millet ogrendi bence startapp eula'sini artik hayir diyorlar. belki %5 %10 daha fazla kazanc saglariz.

hatta direk kopyalayacagim yazilari. arayuzunu degistirecegim sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N£fR£´|`

Arkadaşlar merhaba,

Uzun süredir boş vakitlerimde üzerinde uğraştığım uygulamayı sonunda yayına koydum, incelemek isterseniz buyrun:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tatlisoft.smartsms

Uygulamanın genel amacı şu, uygulamada 1000den fazla hazır mesaj var, bunları ister hemen, isterseniz bir görev oluşturup görev zamanı geldiğinde gönderiyorsunuz. Görev eklemede bir de gönderim tipi seçeneği var, gönderim tipi "hemen gönder" olduğunda görevin zamanı geldiği an seçtiğiniz mesaj ilgili kişi ya da kişi gruplarına gönderiliyor, "zamanı geldiğinde tekrar sor" derseniz de görev zamanı geldiğinde mesajı göndermek için sizden onay bekliyor.

Uygulama yüklenirken rehberinizdeki kişileri kendi veritabanına kaydediyor ve isterseniz bu kişilerden çeşitli gruplar oluşturup doğrudan gruba mesaj gönderebiliyorsunuz. Aynı zamanda kişilerin doğum günlerini de kaydedebiliyor ve bu kişiler için doğum günü mesaj görevi oluşturabiliyorsunuz.

Ayrıca yine uygulama yüklenirken dini ve resmi özel günleri de veritabanına kaydediyor ve bu özel günler için mesaj görevi de oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca her özel günün belirli bir mesaj kategorisi olduğu için görev eklemek istediğinizde otomatik olarak ilgili kategorideki mesajlardan seçim yapabiliyorsunuz.

Uygulamayı deneyip önerilerde bulunursanız sevinirim :)
    İyi akşamlar.

ui renk uyumu hosuma gitti. ancak ne yalan soyleyeyim ben kullanmam :) ama kullanan olacaktir mutlaka.
  • androide Oyun programlamak isteyenlere Unity3D öneririm. Yok böyle bi pratiklik.

bu ilk oyunum.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitpixel.kubedev

buda şuan üzerinde çalıştığım ve markette epey ilgi göreceğini düşündüğüm oyun. bir grafikerle çalışıyorum mevcut görüntü sadece kendi tasarımlarımdan oluşuyor daha grafikerin eli değmedi.

• Zaten en onemli taktiklerimden biride bu

Oncelikle StartApp EULAsini unutun, Kendi EULAnizi hazirlayin ama soyle 5-10 sayfa karinca duasi gibi (Terms, Limitaions, Copyrights, Advertisement Policy, etc... hepsini doldur icine).

"Cancel" ve "Accept" butonlarini belli bir surede bir yer degistir, cunku kalitsal refleks dedigimiz bir refleks var, belli bir sureden sonra bu kalitsal refleks sayesinde yaziyi okumadan butonlara basiyoruz, kisaca burda yaptigimiz kalitsal refleksi kandirmak.

Insan anatomisi iyi bilmek gerekiyor, kar yapmak icin.

EK: Sadece bunlar degil, butonlarin sekilleri, renkleri (mavi - guven, kirmizi - ikaz, yesil, sari, turuncu etc... hepsinin manasi var), dizim yeri, animasyonlari, onlara kombinasyon var bir kullaniciyi butona basmaya yonelten.

Universite'de HCI (Human Computer Interaction) dersi sayesinde 100lerce metot ogrentik, kullaniciyi satin almaya, tuslara basmaya yonelten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 3 Mayıs 2013; 10:55:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Zaten en onemli taktiklerimden biride bu

Oncelikle StartApp EULAsini unutun, Kendi EULAnizi hazirlayin ama soyle 5-10 sayfa karinca duasi gibi (Terms, Limitaions, Copyrights, Advertisement Policy, etc... hepsini doldur icine).

"Cancel" ve "Accept" butonlarini belli bir surede bir yer degistir, cunku kalitsal refleks dedigimiz bir refleks var, belli bir sureden sonra bu kalitsal refleks sayesinde yaziyi okumadan butonlara basiyoruz, kisaca burda yaptigimiz kalitsal refleksi kandirmak.

Insan anatomisi iyi bilmek gerekiyor, kar yapmak icin.

EK: Sadece bunlar degil, butonlarin sekilleri, renkleri (mavi - guven, kirmizi - ikaz, yesil, sari, turuncu etc... hepsinin manasi var), dizim yeri, animasyonlari, onlara kombinasyon var bir kullaniciyi butona basmaya yonelten.

Universite'de HCI (Human Computer Interaction) dersi sayesinde 100lerce metot ogrentik, kullaniciyi satin almaya, tuslara basmaya yonelten.

moribito aylık gelirini merak ettim bir sürü markette uygulaman var. ayrıca çin taraflarına da birşeyler yüklüyorsun buluyor mu aylık kazancın 10 bin $ ları? üstad olarak kabul ediyoruz seni zaten biliyorsun
  • Kazandigim parayi, ailem, kardesim, gunluk arkadaslarim bile bilmez. , Kimseye soylemem.

Zaten ayda 1 lirada yapsam 100 binlarada yapsam baskasina bir yarari yok, millet bilip ne yapicak.
  • quote:

Kazandigim parayi, ailem, kardesim, gunluk arkadaslarim bile bilmez. , Kimseye soylemem.

Zaten ayda 1 lirada yapsam 100 binlarada yapsam baskasina bir yarari yok, millet bilip ne yapicak.

en güzeli. bakma sen bana :) hayırlı bol kazançlar hepimize de inşallah :)
  • quote:

Kazandigim parayi, ailem, kardesim, gunluk arkadaslarim bile bilmez. , Kimseye soylemem.

ben bizimkilere her gun bildiriyorum.

her gun soruyolarlar bugun kac dolar oldu filan. isin ilginc yani annemden aylik ve haftalik olarak raporlama bile alabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

quote:

her gun soruyolarlar bugun kac dolar oldu filan. isin ilginc yani annemden aylik ve haftalik olarak raporlama bile alabiliyorum.

Sen gene iyisin,

Annemin istekleri bitmek bilmiyor, koltuk takimi, banyonun yeniden yaptirilmasi, aylik duzenli para yollanmasi, boya badana masrafi, son 3 ayda 5 haneli rakamlar cikti cebimden. Her telefon calisinda aha gene ne isteyecek diyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

quote:

Sen gene iyisin,

Annemin istekleri bitmek bilmiyor, koltuk takimi, banyonun yeniden yaptirilmasi, aylik duzenli para yollanmasi, boya badana masrafi, son 3 ayda 5 haneli rakamlar cikti cebimden. Her telefon calisinda aha gene ne isteyecek diyorum.

ben biriktiriyorum parayi gelecekte yapmak istediklerim icin. o yuzden pek bir sey istedikleri yok ama arada mutfak dolaplari, kapilarin degisimi filan diye inceden bana da mesaj yolluyorlar. gerci ben de ihtiyac oldugunda esirgemiyorum kesinlikle. zaten oyle cok paragoz degilimdir. sonucta ailemiz elbette verecegiz. zaten aile icin en buyuk amacim kardesimin universite masraflarini cikartabilmek. bunu halledersem marvel superkahramani seviyesine yukselerim ailemin gozunde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 3 Mayıs 2013; 15:58:59 >
  • Ablam universitede benim tum masraflarimi cekti, benimde amacim yegenin universite cagina gelince tum masraflarini cekmek, Allah'tan yegen daha 1 yasinda
  • Hocam toplam kaç uygulama var şuan sizin play store da ?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

androide Oyun programlamak isteyenlere Unity3D öneririm. Yok böyle bi pratiklik.

bu ilk oyunum.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitpixel.kubedev

buda şuan üzerinde çalıştığım ve markette epey ilgi göreceğini düşündüğüm oyun. bir grafikerle çalışıyorum mevcut görüntü sadece kendi tasarımlarımdan oluşuyor daha grafikerin eli değmedi.

/>

hocam öncelikle hayırlı olsun şuan üzerinde çalıştığın oyun gerçekten güzel duruyor. Yazından bende unity ile başlamayı düşünüyorum. Şimdi üniversite sınavları ile uğraşıyorum. Dil olarak da java öğrenmeyi planlıyorum. Daha önceden visual basic biliyorum. Yani çok sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum. Varsa 1-2 önerin duymak isterim :)
  • Eken başlaman iyi olmuş. ben üni 3. sınıfım keşke daha erken başlasaymışım diyorum hep. Unity de C# ı kullanmanı öneririm. Epey performans farkı var javascript ile aralarında. Unity de karar kılmadan önce epey motor inceledim. Unity aralarında en pratiği öğrenilmesi en kolayı. Kaynak sıkıntısı yok. Birçok servisin (StartApp, Admob, SwarmConnect gibi) SDK leri unity ye destek veriyor.

Tavsiyem "Crysis gibi oyun nasıl yaparım?" yada "Gta tarzı oyun yapmak istiyorum ne yapmalıyım" gibi soruların sorulduğu forumlardan uzak durman. Deneysel çalışmalar yap. Mesela bugün yuvarlanan topu takip eden kamera yapayım diyip onu yapmaya çalış.
  • @ertanunver

valla bizimkiler benim kazançtan şüpheliniyordı 2-3 aydır . 1 hafta önce söyledim :D inanmadılar
    Hafta sonu yurtdışına çıktıklarımı görüce , pasporta el koydular.

Banka hesaplarındaki parayı görünce bu duruma geldiler. ama şimdi

@moribito Mete gibi isteklerden kurtulamıyorum , Daire al kendine [evim zaten varda ], mutfak değişecek , arabayı değiştirelim ..vs vs...

işimiz zor valla

Bu arada Windows Phone 8 tarafında kazanmaya başladım Günlük 15$-60$ arası oynuyor satışlar , reklamlardan 10$ üstüne çıkmadım daha
  • Hocam wp 8'de C# ile mi geliştirme yapıyorsun? Ve wp 8 o kadar kazandıracak kadar pazar payına sahip mi?
  • beyler airpush cpm son 3 haftalik surecte resmen sicislarda.

ticket acip hesap mi sorsam yahu? sizde de mi boyle? 3.75 lerden 1.80 lere kadar dustu.

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.