Şimdi Ara

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.703
Cevap
118
Favori
174.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam wp8 için kendi marketi dışında bir market var mı? denemek istiyorum ama malum 99 dolar biraz fazla geliyor bana

@Gabriel.Espaso
  • Sadece Store da uygulamarım ... Yanlız ben bu yıl 99$ yerine 8$ ödeyerek aldım 2012 Ekim ayında yapılan indirimden yaralanmıştım .

Aslında 99 dolar çok değil . Apple bile 99 istiyor yıllık olarak

Microsoft Phone Developer - 99$ [8$ ]
    Apple App Store Developer -- 99$
    Android Play Store Developer -- 25$x 5 =125$

@hideous
    C# ile geliştrdim genelde .

Pazar payı olarak çok fazla değil ama hedefimde ki ülkelerden kazanıyorum ben :) [Hindistan , İngiltere,Amerika , Çin, Avrupada ki diğer ülkeler filan ]
  • Task list HD
    Tablet versiyonu da hazır. Hadi hayırlı olsun.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chm.taskListHD&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jaG0udGFza0xpc3RIRCJd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu işlerle uğraşanlar ne kadar kazanıyorlar.Bir örnekle açıklayabilirmisiniz.Mesala yabancıların yapmış olduğu uzaktan kontrol programları falan var.Bunları yapanlar aylık ne kadar kazanıyorlar..
  • Bu airpush, startpp gibi reklam ağlarının sdk'sı Adobe Air'i destekliyor mu? Reklam eklemek sıkıntı olurmu ki?
  • Umarım o kampanyayı tekrar yaparlar.99 dolara değeceğinden emin değilim.Sanırım samsung apps'de wp8 uygulamarı yayınlayabiliyorduk alternatif marketlerde şansımı deneyeceğim.

@Gabriel.Espaso
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

beyler airpush cpm son 3 haftalik surecte resmen sicislarda.

ticket acip hesap mi sorsam yahu? sizde de mi boyle? 3.75 lerden 1.80 lere kadar dustu.

Valla ben 1 aydır kullanıyorum Airpush 1-2 arasında gidip geliyor CPM hala da öyle ama MMFA forumlarında da şikayet ediyordu millet.
    Bir ticket aç düzeltilecek bir şey ise müdahale ediyorlar zaten.
  • Ben AirPush $1.8i hayatta gecmedi daha , birde utanmadan $4.04 koymuslar oraya , ulan dedim resim herhalde bu hic degismiyo.
  • Aynen bende de öyle. Demekki varmış musluğun başında bekleyenler bize damlayanlar kalıyormuş
  • ben de yeni girmistim airpush'a, once gosterdiler sonra vermediler demek ki.

ama 4. gunde airpush, startapp'in gunluk gelirini gecti. tabi update yaptigimdan dolayi onceki applerin kaymagini yemis oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 5 Mayıs 2013; 19:46:01 >
  • airpush düşüşlerde bugünlerde ..
  • ÜZERİNDE ÇALIŞMIŞ OLDUĞUM BİR PROJE BUYRUN TÜRKLER GERİDE KALMADI :)
    forum.donanimhaber.com/m_74811625/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERneTPRo -- 5 Mayıs 2013; 21:25:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guero

Umarım o kampanyayı tekrar yaparlar.99 dolara değeceğinden emin değilim.Sanırım samsung apps'de wp8 uygulamarı yayınlayabiliyorduk alternatif marketlerde şansımı deneyeceğim.

@Gabriel.Espaso

Yapmalarını bekliyorum bende [Türkiye içinde hesap almak istiyorum ]. Tahminde bulunmak gerekirse Windows Blue çıkışı ile birlikte bir miktar indirim yapabilirler. Önceki kadar büyük indirim gelmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel.Espaso -- 5 Mayıs 2013; 21:37:09 >
  • arkadaşlar bi sorum olucak
    ad networklerde uygulama girildiğinde app adress istiyorlar, eğer uygulama aynı anda farklı marketlerde ise; hangi marketin urlsini giricez, ve farklı marketler aynı ad networkde para kazandırırmı,sonuçta link girilmiş değil. bilmem anlatabildimmi.

birde önereceğiniz marketler hangileri.
  • Aynı uygulamaya hem Airpush hemde Startapp ı koyuyormusunuz ?.
  • ben koyuyorum iyi oluyor tavsiye ederim
  • paket adını kullanarak çözebilirsin..
  • peki ikisinide tek eula ile halledebilirmiyiz ? Kural dışımıdır. ?
  • startapp'de sözleşme kullanmıyorum sende kullanmayabilirsin. Diğerinin sözleşmesini ekle olsun bitsin.
  • İndirim olunca burdan haberdar edersen sevinirim Evet bencede önceki gibi olmaz.

@Gabriel.Espaso

@gokhan170 Merak ettiğim bişey var.sanırım sana sorabilirim Google Play'de start app'ı eulasız koymak sorun olur mu? birde airpush google play veya diğer marketlerde yasak mı? örneğin samsung apps.

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guero -- 6 Mayıs 2013; 20:04:49 >
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.