Şimdi Ara

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
118
Favori
174.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • StartApp paraları göndermedi hala adamlar alıştırdı ayın son günü göndermeye bekletiyorlar şimdi de
    En çok kazancımı alacağım ondan sabırsızım Neyse yarını da bekleriz biz.
  • Zenginsin bu ay anlasilan, iyidir iyi.
  • Arkadaşlar startapp entegre ettiniz uygulamaya, 1 milyon indirmeye ulaştı, 16 bin mi gelecek sadece? Aynı anda birkaç sdk entegre ediliyor mu? Bir de reklam objesi banner şeklinde ve kalıcı mı nasıl bir şey?

Sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oddpith

Arkadaşlar startapp entegre ettiniz uygulamaya, 1 milyon indirmeye ulaştı, 16 bin mi gelecek sadece? Aynı anda birkaç sdk entegre ediliyor mu? Bir de reklam objesi banner şeklinde ve kalıcı mı nasıl bir şey?

Sağolun

o tutar değişebilir. aynı anda farklı sdk'ler entegre edibilir. startapp reklamları masaüstüne bir icon atıyor ayrıca browserde anasayfa olarak bir site atıyor vs bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Google play yeni design en sonunda TRye geldi, cok igrenc olmus.

nerde ben göremiyorum ?
  • aklımda daha önce yapılmamış bir fikir var ama programlama bilgim 0
  • Beyler aranızda hiç apktool kullanabilen varmı? Veya benim gibi sürekli java.lang.nullpointerexception hatasını alan?

Eğer sorunsuz apktool kullanabilen varsa ondan birşey yapmasını isteyeceğimde,

Yardım edecek olanlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Zenginsin bu ay anlasilan, iyidir iyi.

Bizim zenginliğimiz sizin harçlığınız gibi kalır yav :)
  • Arkadaşlar bu playstore satışların gösterildiği sayfada account age var. Bu müşterinin google hesabının yaşı mı oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba forumda yeniyim. 1 mayısta google play çalışmadımı:) startapp gelirleri yerlerde.sizlerin nasıl 1 mayıs gelirleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdalcnel

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba forumda yeniyim. 1 mayısta google play çalışmadımı:) startapp gelirleri yerlerde.sizlerin nasıl 1 mayıs gelirleri.

Evet, normale gore %50 daha az gelir. Google Play ile alakasi oldugunu sanmiyorum, benim gelirlerin cogu GP disindaki 6-7 marketten geliyor. Sorun ya StartApp raporlamasinda, yada StartApp'da isler iyi gitmiyor adamlar kesintiye gitti.

Konu ile bilgisi olan, mail atip/alan var mi?

---

EDIT: Duzeldi biraz once, 2 katina cikti gelir bir anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 2 Mayıs 2013; 10:52:55 >
  • Evet sabah öyleydi sonradan düzeldi. Bu arada @Moribito 6-7 market ne yahu maşallah
  • evet düzeldi 3 katına çıktı :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3mrulah

Evet sabah öyleydi sonradan düzeldi. Bu arada @Moribito 6-7 market ne yahu maşallah

Herhalde bu Google Play'da bir ben kisisel olarak dikis tutturamadim. Diger yerlerden daha muazzam gelir sagliyorum, tabi ekip islerimiz Google Play'de iyi gidiyor.
  • startapp 2 gundur sasiyor. once hesapliyorlar az cikiyor sonrasinda duzeltiyorlar. ama seviyorum adamlari abi. favorim kesinlikle startapp.

bu arada sahibinden.com uzerinden nexus 7 tablet aldim. isin garip tarafi tableti aldigim kisiye mesaj attigimda bana sen dh android uygulama gelistirme konusundaki arkadas degil misin diye sordu.

baya genis kitleye ulasmisiz ben size diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 2 Mayıs 2013; 17:44:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Beyler aranızda hiç apktool kullanabilen varmı? Veya benim gibi sürekli java.lang.nullpointerexception hatasını alan?

Yokmu yardım edebilecek?
  • quote:

quote:

Beyler aranızda hiç apktool kullanabilen varmı? Veya benim gibi sürekli java.lang.nullpointerexception hatasını alan?

Yokmu yardım edebilecek?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdalcnel

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba forumda yeniyim. 1 mayısta google play çalışmadımı:) startapp gelirleri yerlerde.sizlerin nasıl 1 mayıs gelirleri.

Evet, normale gore %50 daha az gelir. Google Play ile alakasi oldugunu sanmiyorum, benim gelirlerin cogu GP disindaki 6-7 marketten geliyor. Sorun ya StartApp raporlamasinda, yada StartApp'da isler iyi gitmiyor adamlar kesintiye gitti.

Konu ile bilgisi olan, mail atip/alan var mi?

---

EDIT: Duzeldi biraz once, 2 katina cikti gelir bir anda.

diğer marketler hangileri?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 2 Mayıs 2013; 18:55:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defendus

quote:

quote:

Yokmu yardım edebilecek?

Yalnız hocam,benim demek istediğim zaten hali hazırda compile edilmiş bir uygulamayı,apktool ile decompile edip tekrar sorunsuz compile edebilen varmı?

Zaten benim dediğim hata apktool denilen programda oluyor.Compile edilmiş bir uygulamayı decompile etmeyi apktool dan başka program yapmıyorki
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.