Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (698. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazımın şarj girişi gevşedi, ekranda ölü piksel var ve batarya çabuk tükeniyor. Mevcut durumda kvk nasıl bir işlem yapar? Değişim ihtimali nedir? Cihaz swap bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamir değişmez. Ekran için yurtdışından parça beklerler ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _dangerfull kullanıcısına yanıt
    Kurulum yapılmadan browser üzerinden çalışan uygulamaların hatası bu. 3 etken var bu uygulamanın çalışması için:

Android System WebView
    Chrome
    Google Play services for Instant Apps

Bunları bir güncel mi değil mi bakıp verilerini sıfırlayabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SomeoneWhoCares

Tamir değişmez. Ekran için yurtdışından parça beklerler ama
    15 gün azami süresi vardı sanırım, aşınca ne olacak peki? Bir de şu köşelerdeki parçaların çıkmasına da bir şey yapmıyorlar sanırım.

• Benim z5 in ekranı kırılmıştı. 400 e Yaptırdık birkaç sonra tekrar sorun oldu gittik 200 verip yine yaptırdık gecen hafta pil şarj etmiyordu şarj ucunun girdiği yerde sorun var. Tabiki pilinde değişmesi gerekiyor du. Tekrar tamircilere gitmeye üşendim. Gittim Asus 5z aldım. Ama z5 ede üzüldüm acaba gidip tekrar dan yaptırıp asusu iademi etsem . Ne dersiniz bu z5 yeni operasyondan sonra ayağa kalkabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

Benim z5 in ekranı kırılmıştı. 400 e Yaptırdık birkaç sonra tekrar sorun oldu gittik 200 verip yine yaptırdık gecen hafta pil şarj etmiyordu şarj ucunun girdiği yerde sorun var. Tabiki pilinde değişmesi gerekiyor du. Tekrar tamircilere gitmeye üşendim. Gittim Asus 5z aldım. Ama z5 ede üzüldüm acaba gidip tekrar dan yaptırıp asusu iademi etsem . Ne dersiniz bu z5 yeni operasyondan sonra ayağa kalkabilir mi?
    neden ayağa kalkmasın ki? Usb girişi ayrı soketli yapısı var zaten lehimlik iş falan yok. Sadece tüm parçaları sçkmek gerekebilir o da eğer tamircin iyi ise sorun olmayacaktır.
  • İhbarsız 2 hafta ihbarlı 4 hafta süresi var kvk nın ama parça isveçten maksimum 1 haftaya geliyor zaten. Köşeleri değiştirmek için komple kasa değişimi yaparlar yüzü astarından pahalıya gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

Şimdi 6502 sayılı kanuna göre seçimlik haklarınızı değerlendirelim.

1.si cihazınız 6. ayı kazasız belasız atlattığı için ürününüz "Ayıplı Mal" statüsüne girmeyeceğinden bundan sonrasında koşulşuz şartsız değişim talep etme gibi bir hakkınız yok, hele ki bir üst modeli talep etmek gibi bir hak söz konusu bile değil, o insiyatif tamamen Sony'e ait.
    2.si cihazınızın tamir süresi 20 iş gününü geçmiş ise cihazın benzer modeli ile değiştirilmesini garantörünüzden (Burada KVK oluyor) talep edebilir ya da fatura bedelinin eksiksiz iadesini isteyebilirsiniz.
    3.sü cihaz aynı sorundan ötürü 2 den fazla kez servise yatmışsa cihazın değişimi için garantörünüze müraacat edebilirsiniz fakat yeni gelecek cihaz 0 kutulu değil, SWAP dediğimz değişim cihazlarından olacaktır.
    4.sü hiç bunları beklemeden hemen neticeye ulaşmak istiyorsanız e-devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyetine meramınızı (bu hikayede:"Cihazımdaki ekran sorununun çözüme kavuşması adına KVK Teknik servisine garanti kapsamında müracaat ettim fakat cihazımdaki hatayı gideremediler.... fatura bedelimin tarafıma iade edilmesini istiyorum." vb.) ortaya koyan bir e dilekçe doldurup gerekli servis kayıtlarının pdf hali ile beraber postalayacaksınız. İnceleme için bilirkişi tarafından çağrılana kadar da cihazı sağlam tutmaya çalışacaksınız.

Ben şahsen vakit kaybetmeden THH'a müracaat etmenizi öneririm, seçim sizin.
    Telefonu tekrar ikinci kez garantiye gönderdim. Ekranda beyazlık vardı. Teli göndermeden önce serviste telefonun üzerine oturmuştum telefon düz bir zemine bırakınca alttan boşluk baya bi fark ediyordu. Şans dedim gönderdim kvk ankara bu sefer ekranı tekrar değişmiş ve komple kasa değişmişti. Yamukluk kalmamıştı. Sıfır kasa değişmişti.
    Merak ettim
    İki defa telefon garantiye gidiyor.
    Değişen parçalar
    Anakart
    Ekran komple kasa
    İkinci seferde değişen parçalar
    Ekran
    Batarya
    Komple kasa

Bu firma mantığı anlamak zor şimdi telefonu aldım gayet güzel sıkıntı yok umarım olmaz.

• CorelDraw04 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun hocam şimdiden, uzun ömürlerde kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

Hayırlı uğurlu olsun hocam şimdiden, uzun ömürlerde kullanın
    Allah razı olsun güzel dileklerin için teşekkürler.

• Uygulamalar güncellenmiyor, indirme bekleniyor diyor günlerdir.Neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatarSüvari -- 21 Mart 2019; 14:18:57 >
  • Arkadaşlar selam. Cihaza sandisk 16 gb flaş diski taktığımda erişim stabil değil. Dosya yöneticisi görmüyor. Görse de videoları doğrudan oynatmıyor. Önce uzunca bir süre yükleme yapıp sonra oynatıyor. Bundan önce Z1 vardı hiç böyle sorunları yoktu. Yapmam gereken bir ayar mı var?

• Forum baya bir tenha, sanırım eskilerden fazla kalmadık. Yeni Xperia'ları getirselerdi iyi olacaktı. Bilgisi olan varsa paylaşırsa mutlu olacağım,Xperia z3 plusım için orjinal batarya bulabileceğim bir yer/site varmıdır? Teşekkürler, kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acaliyptica

Forum baya bir tenha, sanırım eskilerden fazla kalmadık. Yeni Xperia'ları getirselerdi iyi olacaktı. Bilgisi olan varsa paylaşırsa mutlu olacağım,Xperia z3 plusım için orjinal batarya bulabileceğim bir yer/site varmıdır? Teşekkürler, kolay gelsin.
    En son mobılı baska bı birimi ıle bırlestırıyodu sony. Tukanı kapatmaya doğru gıdıyor iyice.

• osmancan71 kullanıcısına yanıt
    Öyle görünüyor. Fiyatlar da çok yükseldi zaten. Gidebildiği kadar z3 plusla devam edeceğim. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acaliyptica -- 4 Nisan 2019; 16:34:8 >
  • Acaliyptica A kullanıcısına yanıt
    Sadece kvk da bulabilirsiniz, aliexpress ten şimdiye dek 2 orj. Olduğu söylenen batarya aldım, biri kullanılmış diğeri ise kopya çıktı. Türkiye'de satılanlar zaten çok kötü kopyalar olduğu için anlaşılıyor ama 1:1 kopyalar için servislerde tester lar var. Üretici firmanın (2015-16 wuxi, 2017 murata) dijital imzaları var bataryalarda

Anlayacağınız aldığınız riske değmez.

• Bu telefonun HD Ses Teknolojisi'ni nasıl aktif ederim, vodafone 4g acik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kvk sanırım yedek parça olarak satmaz, servis olarak hizmet verir diye biliyorum. Yine de bir kvk servisine sorayım. Ben de dışardan aldım bir batarya ama randıman vermedi. Üstünde yazan batarya değeri orjinalindekine uygun 2930 mA ancak görünen 3046 mA. oda 4 saati anca görüyor. Uyum sağlayamadığından olsa gerek ara ara telefon kendini kapatıyor ve şarj cihazını takmadan açılmıyor. Ben çözümü Sony in 5000 lik bir powerbankını satın alarak çözmeye çalıştım. Cevap için teşekkür ederim. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acaliyptica -- 5 Nisan 2019; 22:44:43 >
  • Acaliyptica A kullanıcısına yanıt
    Bi teknik servis müşteri hizmetleriyle görüşün. Bundan 2 sene kadar önce arkadaşın z3 üne batarya temin edebilmiştik kvk ankaradan. Batarya değerinin fazla çıkması aslında iyiye işaret şarj döngüsü yapılmamış demek bataryaya. İnşallah sıkıntınızı çözebilirsiniz.

• Teşekkür ederim, umarım sorunu çözerim. Kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.