Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (631. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
521.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 629630631632633
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaptım dediklerimi, e5823 oldu tel fakat, lineage os 14.1 yüklüyorum ve magisk kullanıyorum banka uygulaması açılıyor.
    Stock sony rom yükleyip magisk yüklüyorum, magisk safetynet kontrolünde 2 ayarıda onaylıyor yeşil oluyor fakat, yine sürekli yeniden başlıyor uygulama.
    Çok ilginç bir durum.

Ama lineage ile telefon sıradan çinko karbon pillere benzedi hiç bir özelliği kullanılamıyor neredeyse telefonun.Artık internet sayfasından idare etcez yapcak bişey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zangieff -- 3 Ocak 2018; 22:37:39 >
  • telefonum 7.1.1'di fakat servise gittikten sonra aşağıdaki versiyonu yüklemişler ve 7.1.1 güncellemesi alamıyorum.pc companion ile de olmuyor telefona flash ile yazılım atmak istemiyorum acaba önerebileceğiniz bir çözüm önerisi var mı ? Şimdiden teşekkürler

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

• Android 6.01 service menude battery healt test yokmu. Bugun bak ti m bulamadım dondurduklarımı çözdum yine yoktu. Sıstemdende onla ılgılı bişey sılmedım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmancan71 kullanıcısına yanıt
    Android m de yok n de ve l de var xperia z5 için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yabaman kullanıcısına yanıt
    Storefront yazılımı atıyorlar serviste, güncelleme gelmez, xperiafrim ile yada 1. Sayfadan ftf yi indirerek yazılımı edinin flashtool ile yazma işlemi yapın cihazınıza

• Zangieff kullanıcısına yanıt
    İşte stock yazılımda bir sıkıntı var belirttiğim gibi, stabil değil safetynet pass. Ki zaten çoğu kişi z5 i bırakıp cihaz değiştirdiği için xda da da fazla geliştirici yok. Kısaca bunun için uğraşacak adam lazım.

• Bugün mat siyah silikon kılıf aldım taktım parmak izi zor okuyor böyle idare edeceğiz artık
  • Beyler ben telefonda bir özellik var mı onu arıyorumda bulamadım. Note 4 ümde vardı bu, birini aradığınız süre boyunca telwfonu kafaya tutmamak için sürekli karşıda ki kişi telefonu aöınca telwfon ufak bi titreme yapıp bildiriyodu açtıpını keza kapatırkendw bu özellik etkinleştirilebiliyordu. Note 4 te bu özellik baya saklı bi yerdeydi bunda var mı o özellik?

• quote:

Orijinalden alıntı: juve212

Bugün mat siyah silikon kılıf aldım taktım parmak izi zor okuyor böyle idare edeceğiz artık

Kılıfı takıp parmak izini yeniden tanımlayın.Parmağınızın yan kısmı bile denk gelse okuyor.Ben sağ baş parmağımın kılıf varken temas ettiği kısımları tanımladım şimdi sıkıntı yok.

@FrknEgeOztrk Belli oluyor zaten, Z3C vardı bende garantiden değişimle Z5C verdiler.Tamam güncel güzel ama Z3C'a çok güzel çalışmalar var şuan bile xda'da.Z5C bölümünde 2-3 tane luzümsuz rom var sadece :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zangieff -- 4 Ocak 2018; 18:31:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zangieff

quote:

Orijinalden alıntı: juve212

Bugün mat siyah silikon kılıf aldım taktım parmak izi zor okuyor böyle idare edeceğiz artık

Kılıfı takıp parmak izini yeniden tanımlayın.Parmağınızın yan kısmı bile denk gelse okuyor.Ben sağ baş parmağımın kılıf varken temas ettiği kısımları tanımladım şimdi sıkıntı yok.

@FrknEgeOztrk Belli oluyor zaten, Z3C vardı bende garantiden değişimle Z5C verdiler.Tamam güncel güzel ama Z3C'a çok güzel çalışmalar var şuan bile xda'da.Z5C bölümünde 2-3 tane luzümsuz rom var sadece :)

aynen yaa :D geçenlerde z1 romlarına baktım eski telim onla aynılar belki z1 daha aktiftir :D bilseydim almazdım bu telefon işlemci 810 felan. telefon güzel ama benim uğraşmayı sevdiğim rom işleri bu telefonda pek yok maalesef :D Geçenlerdede yazdım forumda(epey oldu) venkat kamesh rom u kaldı sadece forumda 7.1 için :D Tamam uğraşıyor felan ama onun romları ben z1 den biliyorum en son z1 i bıraktığımdada onun romlara kalmıştık :D . İhackers diye bi rom vardı ne güzel romdu öyle hala unutmam bağış yapmıştım kendisinede :). bi batayara/performans modu vardı xda da oda geçen hafta bitti sonlandırdı geliştirmeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 4 Ocak 2018; 18:45:47 >

• 1080p video çekerken cihazınız ısınıyor mu? 5 dakikadan fazla çekemiyorum 'xperianız çok ısındı kamerayı kapatıyoruz' diyip kapatıyor videoyu. şehirdışında navigasyon kullanırken de benzer şekilde ısınıp çatlamıştı. Servise gidip başlarına çalıcam telefonu.
    En lazım olduğu anlarda gidiyor alet...
  • Vuh kullanıcısına yanıt
    4k da 10 - 15 dakikada ısınıyor ama 1080p de hiç ısındığına kendi cihazımın şahit olmadım. bir servise verip baktırsanız iyi olur.

@Zangieff cihazın 810 SoC u yüzünden cihazı bıraktı tüm tanıdığım developerlar. ki zaten farkındasınız ki qualcomm direkt desteğini kesti cihazın 2. senesinde. normalde qualcomm snapdragon S1 de bile SoC kod desteğini en kötü 3.5 yıl sürdürdü. şimdilik gfans taki çinliler birşeyler yapıyor z5 için o kadar. yoksa global olarak durgun rom geliştirmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladio2

Beyler ben telefonda bir özellik var mı onu arıyorumda bulamadım. Note 4 ümde vardı bu, birini aradığınız süre boyunca telwfonu kafaya tutmamak için sürekli karşıda ki kişi telefonu aöınca telwfon ufak bi titreme yapıp bildiriyodu açtıpını keza kapatırkendw bu özellik etkinleştirilebiliyordu. Note 4 te bu özellik baya saklı bi yerdeydi bunda var mı o özellik?

Kendim sordum kendim buldum:D sony lerde cevap gelince titretme özelliği yokmuş:((( sony nin böyle nüanslarda sınıfta kalması beni üzüyor. Sadece rootla yapılabilen bir işlemmiş. Note 4 ümde direk ayarlardan yapıyordum halbuki.

• quote:

quote:

Beyler ben telefonda bir özellik var mı onu arıyorumda bulamadım. Note 4 ümde vardı bu, birini aradığınız süre boyunca telwfonu kafaya tutmamak için sürekli karşıda ki kişi telefonu aöınca telwfon ufak bi titreme yapıp bildiriyodu açtıpını keza kapatırkendw bu özellik etkinleştirilebiliyordu. Note 4 te bu özellik baya saklı bi yerdeydi bunda var mı o özellik?

Kendim sordum kendim buldum:D sony lerde cevap gelince titretme özelliği yokmuş:((( sony nin böyle nüanslarda sınıfta kalması beni üzüyor. Sadece rootla yapılabilen bir işlemmiş. Note 4 ümde direk ayarlardan yapıyordum halbuki.

şu uygulamalar felan işe yarıyormu baktın mı.

Eyvallah indirdim deneyeceğim. Root istememesi çok iyi. Sadece ekran kapatılınca çalışmıyormuş. bide telefonun ses açma barı çıkıyor ya o baya uzun kalıyo uygulamaya izin verdikten sonra . Normalde böyle değildi. Neyse rootsuz zaten. Çokta takmamak lazım. Ama şaşırtıcı harbiden böyle özellikleri nasıl eklemiyorlar telefona. Samsungta 50 tane özellik var mesela ben note 4 ümün 1 yıl sonra bile yeni özellillerinş keşfettiğimi hatırlıyorum ama sony biraz düz kalmış z5 te.

• Greenify guzel bı sekılde kullanan kısa bı anlatım yapabılcek varmo güncel sürümü için. Yada yapılmks bı anlatım linki. Bazı yerlerını tam anlayamadım :D

teşekkürler büyük ihtimalle redmi note 4 alacagim

• İyi günler arkadaşlar, telefonum Experia Z5 Dual, geçen gün bir arkadaşımda ki android telefon (Samsung) zili çaldığında kulağına götürdüğünde telefon açılıyor, ters çevirdiğinde meşgule döndürüyor. Bu ayarı Nasıl yapabilirim? Yoksa Samsung a özgü bir uygulamamı. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skdyt

İyi günler arkadaşlar, telefonum Experia Z5 Dual, geçen gün bir arkadaşımda ki android telefon (Samsung) zili çaldığında kulağına götürdüğünde telefon açılıyor, ters çevirdiğinde meşgule döndürüyor. Bu ayarı Nasıl yapabilirim? Yoksa Samsung a özgü bir uygulamamı. Şimdiden teşekkürler.

ayarlar - çağrı ayarları - akıllı arama işleme

bu kısmı kontrol et bi.
  • Telefonumun sağ üst köşesindeki, sağ kenar ile üst kenarı bağlayan küçük parçacık kısmı çıkmış. Kabı çıkarınca gördüm maalesef. Hiç farkında değildim.

Ne yapmalıyım? Var mı başına gelen?

• 
Sayfa: önceki 629630631632633
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.