Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (601. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgili dostlar, telefonun çift sim kartlı versiyonu hepsiburada da 1445 lira. acaba ne zamandır bu seviyelerde, bu fiyata ne diyorsunuz, şu zamanda alınabilir bir cihaz mı? http://www.hepsiburada.com/sony-xperia-z5-dual-sim-sony-turkiye-garantili-p-HBV000002BW29?magaza=Koycebine&t=product&q=z5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 2 Ekim 2017; 2:15:4 >
  • face1tr kullanıcısına yanıt
    Satıcı kısmı sadece HEPSİBURADA olan ürün alın. Diğerleri uğraştırır..

http://www.hepsiburada.com/sony-xperia-z5-dual-sim-sony-turkiye-garantili-p-HBV000002BW29?magaza=Hepsiburada

Uzun zamandır bu seviyelerde, dip fiyat budur. Banka kampanyalarıyla vs. 100tl daha uyguna alabilirsiniz. Takip etmeniz lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirhan Terzi

7.1.1 sonrası service menüsündeki factory reset kaldırılmış. Nasıl hard reset atacağız? atıp temiz kurulum yapacağımda

Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kvk ya da teleservicete kredi kartı geçiyor mu

• Yeni güncelleme ile oluşan hiçbir sorun yok parmak izi vs herşey yerli yerinde ısınma problemi yok sanki biraz daha akıcı olmuş cihaz ama şu zil sesini de halletselerdi süper olırmuş.... Birde bişy sorayım beyaz z5 cihazjma ön arka kırılmaz cam taktırmıştım siyah silikonlu kılıf kullanıyorum... Sizce kılıf lı mı kılıfsızmı kullanayım.. Kılıfsız daha hoş görünüyor gibi ama tereddüt ediyorum😁. Siz nasıl kullanıyorsunuz???

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tartışmaya açık bir konu bile olmamalı bence, sonuçta zevkler ve renkler. Ben de şahsen navigasyon tuşlarının ekrandan yemesine karşıyım. GTA San andreas oynuyorum ve yazılımsal olarak optimize edilmediği için o oyun sanal tuşlar bir türlü kaybolmuyor, ya da video izlerken geri çıkmak için parmak ile o hareketi yapmak işimi uzatıyor bence, ''Keşke kapasitif olsa da 1-2 tıkla hallediversem...'' diyorum. Tasarım algısı göreceli bir olay.

Sadece şu acıdır ki insanların işlevselliğine bakmadan alacakları ürünleri sadece estetik olarak inceleyip bu cihaza beş para etmez bir kalas muamelesi yapmalarını bir türlü anlayamadım, anlayamacağım da herhalde.
  • Emirhan Terzi kullanıcısına yanıt
    Niye kaldırdıklarını anlayamadım. Ama tek yol ayarlardan sıfırlama şuan sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kadirfke K kullanıcısına yanıt
    Arabada ringke fusion cepler doluyken orzlly flexislim normal şartlarda kılıfsız ipg tam koruma ile ama bende bilek ipi var düşmesini engellemek için.

• BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Hocam tv+ ta optimizasyonsuz, hızlı kısayollara immersive mode kısayolunu ekledim kapatıp açıyorum.

Fazla sıkıntı değil ama olsun

• Jpg tam koruma?

• Kadirfke K kullanıcısına yanıt
    Jpg değil ipg

www.myipg.com
    invisible Phone Guard, invisibleSHIELD, Phone Skins | MYIPG
    http://www.myipg.com/Product/AddToCard.aspx?PID=1156

• Android 7 güncellemesi ile rehberimdeki gruplara mesaj atamıyorum. Daha önce çoklu kişi seçebiliyordum. Şimdi rehberden tek tek arayıp bulmam gerekiyor.

• Bugün itibariyle sıfır z5 alarak tekrardan Sony'e geçiş yapmış bulunuyorum.

• EXPOXL E kullanıcısına yanıt
    Evet, eğer bayram vs için lazımsa alternatif çoklu mesaj uygulaması önerebiliriz?

Hangouts da mesaj atabiliyordu sanırsam..
  • Arkadaşkar tamirden sonra telefonu tekrar suya sokan oldumu ? Tamir yapılınca cihaz açılıyor su geçirnezlik özelliği gidiyor mu?

• Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    Eger saglam bir sekilde yapildiysa devam etmeli, cihaza basinc testi yapin servis menusunden.

Olmasi gereken: ekranin herhangi bir kismina tikladiginizda basinc degeri artmali cektiginizde yavasca azalmali.

Olmamasi gereken: ekrana dokundugunuzda cok hizli basinc artmasi cekince hizlica dusmesi veya bastiginizda basincin hic artmamasi.

Ozellikle kenarlari test edin.. Kolay gelsin..

• EXPOXL E kullanıcısına yanıt
    29 3 a 5 8 sürümüne güncelleyin mesajlaşma uygulamasını. Google gruplarıyla yahut çoklu kişilerle mesajlaşabiliyorum. Olmaz ise google mesajlaşma uygulamasını indirin.

• Arkadaşlar parmak izi algılanamıyor hatası yaşıyorum. Dün hiç bir sorun yokken bugün durduk yere baş gösterdi. Nasıl düzeltebilirim bunu?

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    İşim sebebiyle gruba msj sık kullanıyorum ve şuan eziyete döndü msj atmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: gscafecrown

Arkadaşlar parmak izi algılanamıyor hatası yaşıyorum. Dün hiç bir sorun yokken bugün durduk yere baş gösterdi. Nasıl düzeltebilirim bunu?

Edit: Companion üzerinden yazılım onarma yaptım düzeldi. Umarım bu şekilde devam eder.

• 
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.