Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (487. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iletilmesi birşey değiştirmiyor zaten sorununuzla alakalı bilgim yok. bende hiç olmadı.
  • Hocam benim telefonum Z5 Dual 6633, 1 Mart'ta Android 7.0 güncellemesi OTA üzerinden geldi ve daha sonra ben OTA'yı beklemeden dayanamayıp 30 Mart'ta yayınlanan 32.3.A.2.33 güncellemesini Xperia Companion aracılığıyla yükledim. Ondan olabilir mi? OTA'dan almadım diye? belki saçma olabilir ama insan başına bir sorun gelince herşeyi düşünüyor ne yazık ki. Ve bunun için Servis'e gönderilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sondoron -- 9 Nisan 2017; 20:10:6 >
  • Bir bilgiaayardan onarım yapmayı deneyin. Olmaz ise gönderin. Büyük ihtimalle birşey yok diyerek yazılım atıp geri yollarlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevabınız için teşekkür ederim hocam şuan telefon'u çok sık kapatmadığım için böyle bir sorunum yok, Sorun devam ederse önerdiğiniz yöntemi deneyebilirim... Servis'te fayda değil demek ki. İlginç bir sorun sanki .33lü güncelleme'yi yapmadan önce direk açılıyor gibi hatırlıyorum ama.... İlerki güncelleme'lerde sorun düzelir belki bir umutla.
  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 ay önce z5 dual aldım. Genel olarak memnunum ancak birkaç problem yaşadım size de sormak istiyorum. Forumda genel olarak bu sorunu yaşayan birini bulamadım.

Bu arada son güncelleme olan. 33 lü güncellemeyi bilgisayardan yaptım.

Yaşadığım en büyük problem. 2-3 günde bir. Bazen uygulamalar takılıp kalıyor whatsapp,youtube,twitter vs. Bir süre hiç bir şey yapamıyorum.

Bir de bu genel bir sorun olabilir bilmiyorum ama facebook ve messenger google play storedan yüklenmiyor. 505 hatası veriyor. Her şeyi denedim ancak yüklenmiyor.

İyi Akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmmm10 M kullanıcısına yanıt
    Güncelleme yerine sıfırdan kurulum yapmayı deneyin.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Verilerim biraz fazla telefonda aktarmak istemedim ama olmadı artık onu yapacağım.

• Bende flashtool 6.0.1'e dönüş yaptım. Batarya performansı net bir şekilde arttı. 7.0'da ekran süresi 4 saate kadar düşmüştü. Şimdi ise stamina kapalı olmasına rağmen minimum 6 saati görüyorum. 7.0'ı yüklemeyenler bence yüklemesin. Yükleyerede imkanları varsa 6.0.1'e dönmelerini tavsiye ederim.

• Albüm uygulamasına güncelleme geldi, uzun sürede netleşme sorunu gitmiş gözüküyor bir deneyin arkadaşlar.

• Merhaba, Android 7 güncellemesinden sonra telefonda bazı uygulamalarda ara ara siyah çizgiler yanıp sönmeye başladı. sebebi nedir bilen var mı, cihaz hala garanti kapsamında servise götürmeli miyim? yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Hocam bu temayı deneyin derim sanal tuşlar beyaz oluyor aynısı s8 de de var

• Google playden modern blue yazın çıkıyor

• play.google.com
    Modern Blue Theme + Icons - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ambor.theme.modernblue

• tokyos7 kullanıcısına yanıt
    MERHABA ARKADAŞLAR z5 kullanıyorum son güncellemeden sonra kamerayı açınca soldan sağa eski tv lerde ki gibi dalgalanan siyah şeritler çıkıyor ve görüntüde dalgalanma oluyor fakat kamerayı yeniden başlayınca düzeliyor ileride bı sıkıntı yaparmısı acaba bu arada telefon yılbaşında garantiden sıfır geldi

• selman_aveo70 S kullanıcısına yanıt
    Bende dediğiniz olmadı hocam kamerayı güncelleyin derim eski sürüme dönün veya başka kamera uygulamasında yapmıyorsa sürümden kaynaklıdır bkz camera sony communication apk mirror da da var birdenyin derim

• tokyos7 kullanıcısına yanıt
    Camera yı nasıl güncelleme yapabilirim birde eski sürüm 6.0 A nasıl dönebilirim garanti dışı kalırmı hiç anlamam bu işlerden de çok severek kullanıyorum bu ufak tefek şeyler çok moralimi bozuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: selman_aveo70

Camera yı nasıl güncelleme yapabilirim birde eski sürüm 6.0 A nasıl dönebilirim garanti dışı kalırmı hiç anlamam bu işlerden de çok severek kullanıyorum bu ufak tefek şeyler çok moralimi bozuyor

Hocam Doğrusunuz 6.0.1 bende dönüş yapacaktım yapamadım flashlaya madım camera dan güncelleme apk mirror var ordan deneyin apk mirror sony yazınca bütün app ler geliyor birde camera yazın yanında ve googla tabi kamera neden öyle 80 lerin tlvzyn û gibi yaptı anlamım başka kamera uygulamasında yapıyormu zannetmiyorum ama

• Teşekkür ederim bi bakayım bulabilirsem tekrardan yazarım iyi geceler çok sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: zffb

Bende flashtool 6.0.1'e dönüş yaptım. Batarya performansı net bir şekilde arttı. 7.0'da ekran süresi 4 saate kadar düşmüştü. Şimdi ise stamina kapalı olmasına rağmen minimum 6 saati görüyorum. 7.0'ı yüklemeyenler bence yüklemesin. Yükleyerede imkanları varsa 6.0.1'e dönmelerini tavsiye ederim.

Wifi mi 3g mi?

• selman_aveo70 S kullanıcısına yanıt
    Ne dmek hocam

• 
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.