Şimdi Ara

Android 4.0.4 alarm zil sesi değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
12.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, android 4.0.4 lü Avea inTouch 2 kullanıyorum. Neyse, bir türlü alarm zil sesini değiştiremedim. Alarm zil sesini Android de bulunan şu meşhur Horoz sesini yapmak istiyorum. Nasıl olcak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlar/Ses kısmına bakın. Eğer orada yoksa menüde ki saat uygulamasına girin menu tuşuna basıp ayarlardan kontrol edin. Cihazda ki Roma göre değişiyor yerleri, o yüzden kesin birsey diyemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlar da yok, saat uygulamasını da bulamadım. Telefonunda alarm uygulaması var ama oradan yapınca da sadece o ayarlardığım alarm a yapıyor. Ben tüm alarmlara tek tek uğraşmayıp hepsine varsayılan olarak ayarlasın istiyorum. Kısacası varsayılan olsun istiyorum. Avea nın rom u bi tuhaf zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

Ayarlar da yok, saat uygulamasını da bulamadım. Telefonunda alarm uygulaması var ama oradan yapınca da sadece o ayarlardığım alarm a yapıyor. Ben tüm alarmlara tek tek uğraşmayıp hepsine varsayılan olarak ayarlasın istiyorum. Kısacası varsayılan olsun istiyorum. Avea nın rom u bi tuhaf zaten

Aman Avea ise hayatta bulamam bende.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayarladığın alarmın üzerine tıkla sesi seç.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanefe10

ayarladığın alarmın üzerine tıkla sesi seç.

Hocam alarmı dediğim gibi horoz yapmak istiyorum alarmlar uygulamasından ses i seçemiyorum öyle. Olmassa bir yerden horoz sesi bulabilirim mp3 olarak öyle ayarlayabilirmiyim ki

• bende 4.0.4 kullanıyorum sectiğim alarma basınca sesi seçiyorum başka oluru belki.programla falan olur.markete bir bak.bu arada horoz sesi sende varmı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bende 4.0.4 kullanıyorum sectiğim alarma basınca sesi seçiyorum başka oluru belki.programla falan olur.markete bir bak.bu arada horoz sesi sende varmı.

Var. Ve hala çözemedim. Program kullanmak istemiyorum
  • menüde saate gir alarma tik at sonra üzerine tıkla nasıl yapamadın yav

• quote:

menüde saate gir alarma tik at sonra üzerine tıkla nasıl yapamadın yav

Menüde saat yok kardeşim.
  • https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&hl=tr

BUNU İNDİR

Alarm seçerken bu dosya yönetici ile aç de. Bu dosya yoneticisi çok iyi burada tavsiyedir.
  • merhaba, önce horoz sesini mp3 olarak karta/telefona yükle. sonra dosya yöneticisinde mp3ü seçerek bildirim sesi olarak seç (bu şekilde yaptığında seçtiğin mp3ler default ses listesine eklenmiş oluyor, sonra istersen bildirim sesini istediğin başka bişeyle değiştir, "horoz . mp3"ün listeye girmiş oluyor birkere) sonra alarm menüsüne gel ordan sesi seçmek istediğinde horoz sesi de listede olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tipolu -- 3 Ocak 2014; 14:52:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.