Bildirim
Android 4
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bütçene bağlı. ics destekleyen bir sürü telefon var. Se live with walkmen den tut galaxy s3 e kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ English Language Teaching -
google nexus al rahat et
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1000TL yi geçmeyen birşeyler arıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zibartan -- 2 Temmuz 2012; 2:26:41 >_____________________________ -
Htc one v ye ne dersin, tasarımına bittim telefonun. Olmazsa atrix, falan da var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ English Language Teaching -
Galiba SE live walkman alıcam ama istanbulda bulamadım sadece 2. el var internette. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: huneps
Htc one v ye ne dersin, tasarımına bittim telefonun. Olmazsa atrix, falan da var.
HTC One V denemeden önce çok önyargılıydım. Arkadaşta gördüm cihaz resmen uçuyor ve kamera olarakta beni gerçekten tatmin etti. One V al bence pişman olmazsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler