Santos çakma makma değil. Konfedarasyon Kupasının En İyi Sol Beki seçildi kendisi. Sol bek olmasına rağmen bir çok sol açık oyuncusundan daha ofansif. Herhalde Sol Açık oynatacağız bu adamı. Şimdi Uğur Boral düşünsün.
Cristian'ı da Werder Bremen istiyormuş. Bence Cristian da kötü oyuncu değil,hele videolardan bi Maldonado veya Josico olmadığını anlayabiliyoruz. Ayrıca bir dip not: Bu adam Gol atınca orta parmağını çıkartıyomuş.Bunu bizim ülkemizde yapmaması gerekir diye düşünüyorum. Onların kültürüne göre o parmak başka bir anlamı işaret ediyor belli ki ama bizde o parmağı kırarlar.
Arkadaşlar bu Santos brezilyanın sol beki değil mi.? Konfederasyonda oynamıştı...Eğer oysa müthiş transfer bence...Çünkü o konfederasyon maçlarını izlerken geleceğin en iyi sol beki demiştim.! Ama diğer oyuncuyu hiç duymadım.
Evet o. Giovanni Dos Santos Meksika Milli Takımı'nda oynuyor, Barcelona altyapısından yetişme. Mevkileri farklı zaten.
Hayırlısı olsun Dos Santosu izlemiştim konfederasyon kupasında ama öteki oyuncuyu tanımıyorum herhalde carlos gönderilir.
Hayırlı olsun diyelim.Konfederasyon kupasında tüm maçları izledim. ama alcı gözüyle izlemediğimden hiç göüme takılmadı.İsmini dahi hatırlamıyorum. Bir tek hatırladığım sağ kanat olan Dani Alves girmişti Santosun yerine.Maicon yüzünden Alves sürekli yedekti. 80 li dakikalarda girmişti Santosun yerine ve frikikten gol atmıştı Alves. Ömer Üründülün yorumu aklımda kaldı bi, Santosun yerine girdi Alves,ama bence ilk 11 de oynamılıydı diye.
Birde Lugano ile anlaşılmış sanırım.Eğer o haberde doğru ise süper olur. Lugano ikisinden de iyi transfer olur. Luagono-Bilica olmalı defansımız. Kaynakda mackolik. Bilmiyorum ne kadar doğru.Kesin olmadığından konu açmayayım dedim. İşte Kaynak:
Santos çakma makma değil. Konfedarasyon Kupasının En İyi Sol Beki seçildi kendisi. Sol bek olmasına rağmen bir çok sol açık oyuncusundan daha ofansif. Herhalde Sol Açık oynatacağız bu adamı. Şimdi Uğur Boral düşünsün.
Cristian'ı da Werder Bremen istiyormuş. Bence Cristian da kötü oyuncu değil,hele videolardan bi Maldonado veya Josico olmadığını anlayabiliyoruz. Ayrıca bir dip not: Bu adam Gol atınca orta parmağını çıkartıyomuş.Bunu bizim ülkemizde yapmaması gerekir diye düşünüyorum. Onların kültürüne göre o parmak başka bir anlamı işaret ediyor belli ki ama bizde o parmağı kırarlar.
Eğer dediğiniz gibi o oyuncuysa müthiş bir oyuncu aldınız...Ben çok daha büyük bir klübe gider diye bekliyordum şaşırdım Yönetim iyi iş çıkarmış..
Hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: gyükseltürk
quote:
Orijinalden alıntı: kartalizma_26
quote:
Orijinalden alıntı: Micro_Processor
Birisinin şu adamı uyarması lazım valla kan çıkartır bizim türkler.
Andre Santos muhteşem bir oyuncu Konfederasyon Kupasında her maç ilk 11 oynadı sol bekte
Brezilya milli takımında banko oynayan adamı aldık ne diyeyim kıskananlar çatlasın
Cristian Oliveiraya gelirsek hakkında pek bir bilgim yok fakat fb tv'de izledim toplara inanılmaz vuruyor,fakat ondan ziyade defansif özellikleri nasıl daha çok merak konusu.Çok önemli bir konu ise Oliverianın Brezilya Milli takımına çağırılması çok büyük bir olasılıkmış
Şaka maka toplara inanılmaz vuran oyuncularımız oldu yav oha diyorum
öncelikle hayırlı olsun transferleriniz, en azından belirsizlikler ortadan kalktı
yalnız biz mi futbol cahiliyiz, yoksa bu forumdaki arkadaşlar her biri master degree aşamasında mı ? bu topçuları nereden tanıyorsunuz yau, iyidir kötüdür bişey demiyorum çünkü bilmiyorum, hayatımda ilk kez duydum, şimdi bazıları şu çok iyi, şu şurda şunları yapmıştı diyorlar.. şaşırdım valla..
Videolardan 2 futbolcu da iyi gibi görünüyor.Fenerli arkadaşlara hayırlı olsun.Yalnız Dos Santos 26 yaşında yani öyle ilerde yıldız falan olacak adam değil yıldız olma yaşı gelmiş de geçiyor
Cristian denen oyuncunun da vurduğu toplar son anda falso almış videolarda,baya etkili bi faktör olur ilerde
gerçekten süper transferler yaptı fenerbahçe.2side genç ve yetenekli.Aldığı fiyatın 2 katına satabilir bu oyuncuları
Bu ikiside çok iyi topçu... Şutları inanılmaz zaten videoları izlemeyen hemen baksın ilk sayfada
Yalnız aralarından birisi duran topları kullanıyor ve zımba gibi golleri var. Gerçi heryerden zımba gibi golleri var ama hemde ikisinin , bu duran toplarda alex ve carlos arasında nasıl bir görev dağılımı olur bilemiyorum. Gençlerin önünü açmaları lazım artık Aralarında anlaşamaz bunlar birilerinin müdehale etmesi lazım bu konuya artık
Vallaha bu suskunluğun ardından iyi geldi bu haber.Birde üstüne Lugano ile anlaşılmış haberi var. Doğruysa aslı varsa gel keyfim gel
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Andre Santos muhteşem bir oyuncu Konfederasyon Kupasında her maç ilk 11 oynadı sol bekte
Brezilya milli takımında banko oynayan adamı aldık ne diyeyim kıskananlar çatlasın
Cristian Oliveiraya gelirsek hakkında pek bir bilgim yok fakat fb tv'de izledim toplara inanılmaz vuruyor,fakat ondan ziyade defansif özellikleri nasıl daha çok merak konusu.Çok önemli bir konu ise Oliverianın Brezilya Milli takımına çağırılması çok büyük bir olasılıkmış
Şaka maka toplara inanılmaz vuran oyuncularımız oldu yav oha diyorum
Bu kadar şutörle sanırım uzaktan bombardıman yapacak Daum. Amacı o olsa gerek..Kork bizden Leo Franco
Bugün huzur içinde yatabilirim en sonunda.
Tanımıyorum ikisinide, bakalım zaman gösterir nasıl oyuncu olduklarını.Santos oynamış sanırım Konferedasyonda ama onu da takip edemediğim için izleyemedim.
Bir de ön libero tamam da, sol bek niye aldınız anlamadım.Madem sol açık oynatacaksınız, sol açık alsaydınız, sol bek alıp sol açığa koymanın mantığı ne? Sol bek alınması Carlos'un gönderileceği anlamına mı geliyor ve ya Carlos yedek beklemeyi hazmedebilir mi?
adam brezilya milli takımı 11 inde hemde 25 yaşında olmasına rağmen siz neyi tartışıyosunuz
Ben olsam carlosu gönderirdim hemde yüksek maaliyetinde kurtulurdum
Yıkıyoruz bu forumu arkadaşlar çok mutluyum
Oliveira'nın tam ismi :Cristian Mark Junio Nascimento Oliveira Baroni ekşi sözlükte gördüğüm espiriyi yazmadanda edemicem...