Şimdi Ara

ancak bu kadar lezzetli olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar triblex miydi neydi adı bir fındıklı keremli çikolatalı buskivi ve çikolata karışımı bir şey yedim bütün marketleri aradım bulamadım manyak güzel bir şeydi yaws herkese tavsiye ederim öyle böyle deyil ben çok beyendim not kesinlikler reklam deyil sadece tavsiye...kesin ülkerindir...

• crunch tavsiye ederim cok süper bi gofret karişimi çikolata
  • Mesir macunu + Sahlep
  • Evet bence de kesin Ülker firmasınındır. Kendileri onca eleştirimize rağmen her çıkardıkları ürüne İngilizce, ''tarzanca'' isim vermeyi ilke edinmişlerdir. Artık hiçbir ürünlerini almıyorum. Daha önce alıyordum bunun sebebi haklarındaki ''yobazlık'' yakıştırmaları da değil, Türkçe'ye olan ihanetleridir. Eti firması son ürünlerinde Türkçe isimler vermeye çalışıyor. Son iki ürünündeki hassasiyetlerinden dolayı sinanoglu.net sitesi üyeleri olarak teşekkür iletilerimizi gönderdik. Daha önce onlara da eleştirilerimizi yollamıştık dikkate almışlar ne mutlu ve umarım devamını getirirler. Ülker ayağını denk atmalı hangi ülkede kimlere mal sattığını unutmuş gibi görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_aCme

arkadaşlar triblex miydi neydi adı bir fındıklı keremli çikolatalı buskivi ve çikolata karışımı bir şey yedim bütün marketleri aradım bulamadım manyak güzel bir şeydi yaws herkese tavsiye ederim öyle böyle deyil ben çok beyendim not kesinlikler reklam deyil sadece tavsiye...kesin ülkerindir...

...
  • önce guneş, hava, su
    sonra bol gıda gelir
    ak$ama babacıgım, unutma
    ülker getir
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızßirOpera

quote:

Orjinalden alıntı: x_aCme

arkadaşlar triblex miydi neydi adı bir fındıklı keremli çikolatalı buskivi ve çikolata karışımı bir şey yedim bütün marketleri aradım bulamadım manyak güzel bir şeydi yaws herkese tavsiye ederim öyle böyle deyil ben çok beyendim not kesinlikler reklam deyil sadece tavsiye...kesin ülkerindir...

...

........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kadar olur mu gerçekten
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok öyle bisküvi seni kandırmışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.