Şimdi Ara

Anakartımın Soket Ayakları Bozukmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a Arkadaşlar Yeni Anakart Aldım.MSI Z68A-GD80 (G3) Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 PCI-E G3 ATX Anakart.Fakat Anakartı Aldığımda İşlemci Takdığım Yerde 1 Tane Boşluk Gördüm.Yani Sadece Şüphemden Kaynaklı Sizlerede Sormak İstedim.
    Arkadaşlar Aşşadaki Resmi İnternetten Buldum Elimde Güzel Resim Çeken Bir Kamera Yok Boşluğu Belli Edicek Şekilde Resim Çekemiyorum Bu Resmi Bir Sitede Buldum Örnek Olarak Göstermek Amacı İle;

Anakartı Deneyemiyorum Çünki Ekran Kartım daha Gelmedi.Sizce Problem Olurmu?

• daha net büyük bir resim ekleyebilir misin
  • Buradaki resimde boşluk yok. GURU3D incelemesinden bir resim

http://www.guru3d.com/imageview.php?image=32017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 30 Kasım 2011; 13:32:11 >
  • vataN bilgisayar dan aldıysan normaldir
  • Anakartın soket pini kırık iade edin hemen.

Bu da kırık olmayan hali;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 30 Kasım 2011; 13:39:23 >
  •  Anakartımın Soket Ayakları Bozukmu?
  • @GOLBART

bence olmaz sonuçta onların yaptıgı da soruN..eger bunu dert ederler ise sende bu hatayı onlara belirt ..

ayrıca teknobıyotıgı telefon ıle ara sorunu bıldır olmadı resim çek mail at teknobıyotıge ..yardımcı olucaklardır dıye tahmın edıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaeL JacksoN qkN -- 30 Kasım 2011; 14:21:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşalar Ürünü Teknobiyotik.com'dan Aldım.Arkadaşlar bana Bu ürünün Aynısından Olan Bir arkadaş ürünün bu bölgesinin Resmini Çekebilirmi birde Ona bakalım.google de araştırdım ve Pc bu sebepden dolayı açılamayabiliyormuş.Ve ürün çok Isınıyomuş.Resim çekip Mailde attım.
  • Pin kırık iade edin.
  • Hepinize Teşekkür Ederim.İnş Sorun Çıkarmadan Kabul Ederler.Ürün Elime Dün Geçdi Zaten Kabul Etmeme gibi Bir durumları yokdur sanırım.
  • @Mckhan
    Eklediğin resim çıkmamış linki normal olarak yapıştırıyorum

http://cdn5.tweaktown.com/content/4/2/4280_15_msi_z68a_gd80_g3_intel_z68_motherboard_review.jpg
  • inşallah sorun çıkarmazlar ama kullanıcı hatası deyip çamura yatabilirler
  • S.a Arkadaşlar Cevap Gelmiş Ürünü Geri İstiyolar.Garanti Dışı Olabilirmiş Öyle Diyolar.Görmeden Bişeyde Diyemezlermiş.Göndericem İnş Yenisini Yollarlar.Yollamaz İseler eğer,Şikayetim Var.com'a BestFM Şikayet Bölümüne,Bide Kaymakamlıkda Tüketici Hakları Bölümünden Cezayi İşlemleri Başlaıcam.Ne yapalım Az Para Deil 550TL.
  • bir şey sorcam bu eksik ayak kırıkmı yoksa yerinde ayak hiçmi yok yani takılmamışmı yoksa sonradan bir
    müdahale olmuşmu yani ayak yarı kırız boyu kısamı imalattan olabilir yada anakart kutusu daha önce açılmış
    olabilirmi personel veya başkası tarafından teşhir ve merak için açılmış olabilir.
  • Geçmiş olsun, umarım değiştirirler sorunsuz.

Ayrıca Anakart olsun Ekran Kartı olsun elden almaya çalışın.

Açın kontrol edin inceleyin, Fiziksel bir hasar görürseniz hemen oracıkta iade edebilirsiniz zaten.
  • Arkadaşlar Ürünü Ben İşdeyken Evdekiler Teslim almış.Onlarda kutuda Hasar Olmadığını Görünce İçini Açma Gereği Duymamışlar.Zaten Ben Ürünü Hiç Kullanmadım.Ve Görür Görmez direk Paketledim.Koruma Kapağını Kaldırdığımda Fark Ettim Boşluk Olduğunu.
    İşlemci Soket Bölümünde Boşluk Olan Yerde Hiç Pin Yok .Ezik Falanda Değil.Başka Üye Olduğum Sitelere Yazdım.Onlarda Zaten Sen Onu Koparamazsın Dediler :) Koparman İçin Cımbız Lazım Bayağı Sertmiş :).Zaten 1 Gün Resim Çekmek İle Uraşdım Resim İstediler.Gözlerim bile Ağrıyor.Valla Bir Ürün Aldım İyice Karın Ağrısı Ettiler :@ Kredi Kartı ile Ödeme Yapdım Ödeme İle İlgili Fazla Çekim Oldu Tek Çekime %10 İndirim Yapıcaklardı Yapdılar Fakat Faturaya Yansımamış.Sisteme Daha Yeni Girdiğinden Oldu Dediler.Şimdi Onu Hallet Dedik Ürün Geldi Bu Sorun.Dua Edin diyorum :)
    Arkadaşlar Aras Kargonun Çalışma Saatlerini Bilen Varsa Yazabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLBART -- 1 Aralık 2011; 17:22:04 >

• muhtemelen imalatta eksik olabilir şünkü o pinlerin her biri tek tek dir yani bir biri ile bağlantısı yok
    imalatta eksik takılmış gözden kaçmış olabilir şünkü pin en dibindeki lehimden bile ayrılmış olsa ki
    pilastik soketten çıkamaz boşta sallanırdı pin ucu sivri soketin altında kalan uzantısı ise genişdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialtin -- 2 Aralık 2011; 0:57:06 >
  • AliAltın Teşekkürler yorumun İçin.
    Arkadaşlar Ürünü Kargoya Verdim.Sizden Ricam Eğerki Böyle Bir Durumla Karşılaşan Arkadaşlar Böyle Bi durumda Ne Gibi Problemler Ortaya Çıkar..Teknobiyotik.com Bu Ürünü Bana Aynı Şekilde Yollarsa 'ki İnşallah Yollamaz.Benim Bu Ürünü Tamir Gibi Bişey Yaptırma İmkanım Varmı Sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLBART

AliAltın Teşekkürler yorumun İçin.
    Arkadaşlar Ürünü Kargoya Verdim.Sizden Ricam Eğerki Böyle Bir Durumla Karşılaşan Arkadaşlar Böyle Bi durumda Ne Gibi Problemler Ortaya Çıkar..Teknobiyotik.com Bu Ürünü Bana Aynı Şekilde Yollarsa 'ki İnşallah Yollamaz.Benim Bu Ürünü Tamir Gibi Bişey Yaptırma İmkanım Varmı Sizce ?

inşallah geri alırlar almazlarsa kesinlikle tüketici haklarına başvurmalısın onlar senin yerine uğraşır

eğer almazlarsa benim bildiğim kadarıyla soket ayakları adet olarak takılmıyor zaten soket pilastik
    olduğu için bga makinesine girdiğinde eriyip dağılıyor ben yaparım diyen varsa onu bilemem fakat
    ben anakart tamiride kısa bir müddet çalıştım çok yorucu bir iş sokket tamir ettiğimizi hatırlamıyorum
    fakat soket ayaklarında temassızlık olanları söyle bir ısıtıp çalıştırıyorduk oda yerse neyse hocam
    sıkıntı çıkarsa sonuna kadar git anakart baya güzel bişey gibi görünüyor sonuçta para verdin
    gazoz kapağı değil dimi yani hakkını ara derim kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

quote:

Orijinalden alıntı: GOLBART

AliAltın Teşekkürler yorumun İçin.

inşallah geri alırlar almazlarsa kesinlikle tüketici haklarına başvurmalısın onlar senin yerine uğraşır

eğer almazlarsa benim bildiğim kadarıyla soket ayakları adet olarak takılmıyor zaten soket pilastik
    olduğu için bga makinesine girdiğinde eriyip dağılıyor ben yaparım diyen varsa onu bilemem fakat
    ben anakart tamiride kısa bir müddet çalıştım çok yorucu bir iş sokket tamir ettiğimizi hatırlamıyorum
    fakat soket ayaklarında temassızlık olanları söyle bir ısıtıp çalıştırıyorduk oda yerse neyse hocam
    sıkıntı çıkarsa sonuna kadar git anakart baya güzel bişey gibi görünüyor sonuçta para verdin
    gazoz kapağı değil dimi yani hakkını ara derim kolay gelsin

Alialtın Tekrardan Teşekkür Ederim.

Ürün Ellerine Ulaşmış.Bana Yolladıkları Mesaj 'Gerekli İncelemelerden Geçip Tarafınıza Bilgi Verilecekdir' Yazmışlar.Ben Kaç Gündür Bilgisaycı Bilgisaycı Dolaşdım.Hepsinin Bizzat Teknik Servisi İle Kendim Konuşdum.Ve Bana Dedikleri Şey.'Kesinlikle Deiştirmeleri Lazım'Sebebini Sordum Dedim İlla Üstüme Yıkmaya Çalışıyolar Dedim.Onlarda Dediki Anakartın İşlemci Soketindeki Pin'ler O kadar Küçük Olduğunu Söylersen.Ve Kolaysa Birtanesi Sökebileceklerini Söylersen Fikirleri Değişir dediler.Tabi Ben Gene Böyle Bişey Demiycem.Soketteki Pinlerin Biri Kolay Kolay Ezilmezmiş.Sadece Fabrika Hatası Olunca Böyle Bir İhtimal Olurmuş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.