Bildirim
Anakartımdan ses alamıyorum yardım..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
peki driver sorunsuz bir şekilde yüklenip aygıt yöneticisinde ses aygıtı sorunsuz gözüküyor mu ? _____________________________ Savaşacak kadar genç ölecek kadar yaşlıyım -
Peki onboard ses kartinizin on panel baglantisi var mi?
yoksa panel baglanti yerlerini jumper ile kapattiniz mi?_____________________________ Bu imza kime batıyorsa ona girsin. bir laf söyledim sonuna kadar da arkasındayım. kime batıyorsa gelsin söylesin ona batacak şeyleri ben bulur ona tekrar sokarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: kara duman
peki driver sorunsuz bir şekilde yüklenip aygıt yöneticisinde ses aygıtı sorunsuz gözüküyor mu ?
ewet herşey sorunsuz görünüyor..fakat ses kartı proğramında arka panel girişleri görünmüyor..ön panel görünüyor..görünüyor ama önden de ses alamıyorum._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
Peki onboard ses kartinizin on panel baglantisi var mi?
yoksa panel baglanti yerlerini jumper ile kapattiniz mi?
ön panel bağlı zaten..jumper ile kapalı değl..anakartı yeni aldm sıfır zaten..ama ön usb girişleri çalışıyor.._____________________________ -
on panel ses takili diyorsunuz... kasanizin bir resmini cekip koymaniz mumkun mu?
birde hangi isletim sistemini kullaniyorsunuz? ayrica kac bit? ve ses driverlarini nereden yukluyorsunuz? anakartin chipset driverlarini da kurdunuz mu?_____________________________ Bu imza kime batıyorsa ona girsin. bir laf söyledim sonuna kadar da arkasındayım. kime batıyorsa gelsin söylesin ona batacak şeyleri ben bulur ona tekrar sokarım. -
quote:
on panel ses takili diyorsunuz... kasanizin bir resmini cekip koymaniz mumkun mu?
birde hangi isletim sistemini kullaniyorsunuz? ayrica kac bit? ve ses driverlarini nereden yukluyorsunuz? anakartin chipset driverlarini da kurdunuz mu?
windows 7 32 bit..ankartın cd sinden yüklüyorum..sanırım bi aldığım yere götürmem gerekiyor..

_____________________________ -
quote:
birde hangi isletim sistemini kullaniyorsunuz? ayrica kac bit? ve ses driverlarini nereden yukluyorsunuz? anakartin chipset driverlarini da kurdunuz mu?
.

audio yazan kablonun ucu neden disarida?
anakartin uzerinde yeri bosta.._____________________________ Bu imza kime batıyorsa ona girsin. bir laf söyledim sonuna kadar da arkasındayım. kime batıyorsa gelsin söylesin ona batacak şeyleri ben bulur ona tekrar sokarım. -
quote:
audio yazan kablonun ucu neden disarida?
anakartin uzerinde yeri bosta..
o normalde takılı foto çekerken çıkardım görünsün die
o audio yazan soket anakarta takılı mıydı yoksa değil miydi ? o soketi anakartın audio yazan yerine takın. ama takmadan önce aynı sokete bağlı ac97 isimli soket zaten bağlıysa takmayın soket yoksa bunu takın. ve sanırım ses kartı bozulmuş gibi. anakartın modelini yazıp kendi sitesinden ses kartı modelini öğrenin (realtek ac-2354 gibi) sonra ses kartının sitesinden kendi driverini indirin. doğrudan yükleyin ynai az zahmetli iş ama :) _____________________________ Qualcomm MSM8660 Dual-core 1.2 GHz Cpu - Adreno 220 Gpu - Android OS, v2.3 (Gingerbread) - 540 x 960 pixels, 4.3 inches (~256 ppi pixel density) - 1 GB storage, 1 GB RAM - Htc Sense 3.0 -
lanet girsin nerden aldık bu anakartı , 9800 gt ekran kartım var bu anakartla kullanamııyorum..takarsam ses ve tv kartalarımı takamıyorum..ekran kartı fanı pcı slotlarını kapatıo ..bole acayip bi kart işte
quote:
Orijinalden alıntı: ramone01
o audio yazan soket anakarta takılı mıydı yoksa değil miydi ? o soketi anakartın audio yazan yerine takın. ama takmadan önce aynı sokete bağlı ac97 isimli soket zaten bağlıysa takmayın soket yoksa bunu takın. ve sanırım ses kartı bozulmuş gibi. anakartın modelini yazıp kendi sitesinden ses kartı modelini öğrenin (realtek ac-2354 gibi) sonra ses kartının sitesinden kendi driverini indirin. doğrudan yükleyin ynai az zahmetli iş ama :)
takılıydı...zaten takılı halde şu an ..ses kartını indiremiyorum çnkü 3g modemle bağlanıyorum ve köydeym dağ dibinde
malum 3g vericisi yok gprs üzerinden bağlanıyorumm..
peki ön paneli söküp arka paneli denediniz mi ? _____________________________ Qualcomm MSM8660 Dual-core 1.2 GHz Cpu - Adreno 220 Gpu - Android OS, v2.3 (Gingerbread) - 540 x 960 pixels, 4.3 inches (~256 ppi pixel density) - 1 GB storage, 1 GB RAM - Htc Sense 3.0 -
quote:
peki ön paneli söküp arka paneli denediniz mi ?
ewt ne yaptımsa sonuç aynı
denetim masasından ses ayarlarına gelip farklı bi donanım varmı diye baktınz mı. ana ses kontrolcüsü olarak anakartın ses kartını işaretleyin şayet değilse. başkada bişey gelmiyor aklıma
_____________________________ Qualcomm MSM8660 Dual-core 1.2 GHz Cpu - Adreno 220 Gpu - Android OS, v2.3 (Gingerbread) - 540 x 960 pixels, 4.3 inches (~256 ppi pixel density) - 1 GB storage, 1 GB RAM - Htc Sense 3.0 -
quote:
denetim masasından ses ayarlarına gelip farklı bi donanım varmı diye baktınz mı. ana ses kontrolcüsü olarak anakartın ses kartını işaretleyin şayet değilse. başkada bişey gelmiyor aklıma
realtek high definiation audio aygıtı görünüo ve düzgün çalşyo dio..nyse teşekkürler ilginiz için
quote:
Orijinalden alıntı: enderun67
quote:
windows 7 32 bit..ankartın cd sinden yüklüyorum..sanırım bi aldığım yere götürmem gerekiyor..

slm ses sisteminin girişlerini dogru takıyormusun arka panele birde resimdeki arka panel yazanlerdeki renkdeki ayarlarla oynadınmı
birde ses sistemini kasanın arkasındaki onboard ses girişi yeşile tak resimdeki mesaj gelecek ön hoperlör cıkışı sec benimki laptop oldugu icin farklı resim
birde biosdan onboard ses kapalı olmasın

birde bu konuya bakarsan arkadasın işine yaramamış ama
http://forum.donanimhaber.com/m_46699159/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 23 Aralık 2011; 17:59:50 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: notebook-yk
quote:
Orijinalden alıntı: enderun67
quote:

slm ses sisteminin girişlerini dogru takıyormusun arka panele birde resimdeki arka panel yazanlerdeki renkdeki ayarlarla oynadınmı
birde ses sistemini kasanın arkasındaki onboard ses girişi yeşile tak resimdeki mesaj gelecek ön hoperlör cıkışı sec benimki laptop oldugu icin farklı resim
birde biosdan onboard ses kapalı olmasın

birde bu konuya bakarsan arkadasın işine yaramamış ama
http://forum.donanimhaber.com/m_46699159/tm.htm
resimde görüldüğü gbi arka ve grişler görünüyo fakat araka yeşil girişe çift tıkladığım zaman seninki gbi bir pencere çıkmıo..sanki arka panel iptal drumdaymş gbi..ama ön panelin yeşil grişine tıkladğmda çıkıo..çıkıo ama yine işe yaramıo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Din Djarin -- 22 Aralık 2011; 19:42:21 >_____________________________ Bu imza kime batıyorsa ona girsin. bir laf söyledim sonuna kadar da arkasındayım. kime batıyorsa gelsin söylesin ona batacak şeyleri ben bulur ona tekrar sokarım.
Benzer içerikler
- dinamik disk nedir
- missing operating system nedir
- spotify bunu şu anda çalamıyor hatası
- casper format tuşu
- hp bilgisayar açılmıyor
- iso dosyası
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- telefon neden donar
- modem kurulumu
- telefon ısınıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler