Şimdi Ara

Anakartım kulaklığıma gerekli gücü veriyor mu? Harici ses kartı gerekli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kulaklık olarak Hyperx Cloud kullanıyorum. Resmi sitesinde gördüğüm bilgilere göre kulaklık 60 ohm empedansta çalışıyormuş.

Kullandığım anakart ise asus m5a97 r2. Onun sitesinden aldığım bilgiler de şöyle.

Kulaklığı oyun için kullanıyorum. Genelde fps türü. Bu anakart ile kulaklığımdan tam verim alarak kullanabilir miyim? Yoksa harici ses kartı gerekli midir? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler.

• Guncel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklığı takınca ses çok kısık gelmiyor ise veya ses ayarı yüksek seviyede iken seste bozulma olmuyorsa idare ediyordur. 60 ohm empedans çok değil ama az da değil. Bu kulaklığı sürme açısından.... ses kalitesi açısından bazı anakart çıkışları gürültülü olabiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dustdevil -- 21 Aralık 2014; 14:17:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Su anlik bi sorun yasamiyorim ama ses dunyasinda her zaman soyle degil midir; yeni ve ust seviyeye gecince daha onceden dinledigim muzik degilmis vs. demiyor muyuz.

Ikinci eli 100 tlye kadar onerebileceginiz, fp urunu olan, pci slotlu ses karti var midir? Yurtdisi sitelerinden da alabilirim.

Tekrar tesekkur ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda oldukça fazla ses kartı incelemesi var onlara bakabilirsiniz, teknofi forumları da kulaklık üzerine ağırlıklı oraya da bakılabilir ama oyundan çok hi-fi & müzik amaçlı bir site. Oyun için kullanılan kartlardan istenen çevresel ses vb. gibi özellikler de vardır mutlaka o kısmını hiç takip edemedim işin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllarca ucuz haricen satın aldığım ses kartlarını kullandım 5 para etmezmiş, creative Z almıştım o zaman tamam , manyak bişey oldu demiştim, bütçenizi aşıyor ama şunu tavsiye ederim, şuan mac mini kullanıyorum, harici usb ses kartı olarak bunu tercih ettim, memnunum bariz farkediyor.

http://www.amazon.com/gp/product/B0036VO4XO/ref=oh_aui_detailpage_o05_s00?ie=UTF8&psc=1

veya bulabilirsen bunu alabilirsin
    http://us.creative.com/p/sound-blaster/sound-blaster-play-2 (splitter gerektiriyor, yada ps4 uyumlu headset kullanacaksınız.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 21 Aralık 2014; 16:33:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.