Şimdi Ara

Anakart yandı.( yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer Aspire 5920 makinem vardı arkadaşlar. Götürdüm bilgisayarcıya anakartı yanmış bunun dediler. 290 tl fiyat biçtiler bana. Bende eve geldim araştırdım 180-200 arasındaymış sıfır fiyatları anakartın. Cidden 100tl işçilik mi koyuyor adamlar bunun üzerine? değer mi peki veriyim mi buraya yaptırmaya?

• quote:

Orijinalden alıntı: Minotor

Acer Aspire 5920 makinem vardı arkadaşlar. Götürdüm bilgisayarcıya anakartı yanmış bunun dediler. 290 tl fiyat biçtiler bana. Bende eve geldim araştırdım 180-200 arasındaymış sıfır fiyatları anakartın. Cidden 100tl işçilik mi koyuyor adamlar bunun üzerine? değer mi peki veriyim mi buraya yaptırmaya?

bosa yaptirma
    775 soketdir sanirim
    anakart 200 bile degil
    vatan da 110 liraya
    g41 combo var 775 soket ise islemci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende gecen sene yakmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Didadoka

quote:

Acer Aspire 5920 makinem vardı arkadaşlar. Götürdüm bilgisayarcıya anakartı yanmış bunun dediler. 290 tl fiyat biçtiler bana. Bende eve geldim araştırdım 180-200 arasındaymış sıfır fiyatları anakartın. Cidden 100tl işçilik mi koyuyor adamlar bunun üzerine? değer mi peki veriyim mi buraya yaptırmaya?

bosa yaptirma
    775 soketdir sanirim
    anakart 200 bile degil
    vatan da 110 liraya

laptop anakartı kardeşim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Didadoka

quote:

bosa yaptirma
    775 soketdir sanirim
    anakart 200 bile degil
    vatan da 110 liraya

dekstop anakartı değil leptop anakartından bahsediyo arkadaş
  • quote:

http://www.sanalpazar.com/Acer-Aspire-5920-Mb.akv06.001-Anakart-Intel-Ddr2-Sifir__isp7886325

yukardaki anakart 178 lira kardeşim kendim montaj yapama diyorsanda anlaş bir bilgisayarcıyla neyse 20 lira 30 40 50 neyse anlaş montajını yaptır yada çevrende montajını yapdırabılecegın nazın geçen bir eli becerikli bir arkadaşın varsa yaptır şahsen ben şu ara sokaktaki bilgisayarcılara hiç bir parçamı vermem emanet etmem kendi yapdıgım işin 10 misli daha özenli kaliteli ve güvenli olacagını bildigim için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.