Şimdi Ara

Anakart Wifi Anten Uzatma Kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemimi güncelledim. Anakart olarakta Asrock A620M Pro Wifi modelini aldım. Henüz montaj yapmadım ama kasa bilgisayar masasının alttaki kapalı kısmına geleceği için wifide çekim sorunu olabileceğini düşünüyorum. Anakartttada anten için uzatma çıkmadı anakartın wifi yerine anten direk takılıyo. Wifi anten uzatma için nettede bir çok çeşidi mevcut. HB ile N11 de ağırlıklı olarak alfais marka var, amazonda ise farklı markalar var. Bana 1-2 metre yeterli olacak. Hangisini tercih etmeliyim tecrübe eden bu konudan anlayan üstad varmı?

Edit; Bu arada bu tür kablo kullanımında kablo kalitesi, uzunluğu vs. dikkat etmek gerekiyormu? Nasıl birşey tercih edilmeli?

Bu tarz birşey lazım sanırım.

Anakart Wifi Anten Uzatma Kablosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 15 Ağustos 2024; 9:16:31 >

• Hocam aynı anakarta sahibiz.

Modem ile kasa arası mesafeniz nedir? Herhangi bir uzatma kablosu olmadan hızlarınız nasıl?

• brnbry kullanıcısına yanıt

Yazdım yukarda henüz montaj yapmadım ama kasa hem bilgisayar masası içinde hemde duvara yakın olacağı için çekimin düşük olacağını düşünüyorum.

Ön araştırma yapayım dedim, deneyimi tecrübesi olan varmı bu konuda diye  

Edit; Modemle kasa arası yaklaşık 4-5 metre ama arada duvar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 15 Ağustos 2024; 9:54:55 >
  • ByAdmin kullanıcısına yanıt

Benim kasam tv ünitesinin yanında duruyor solunda tv ünitesi sağında ise kitaplık var.

Arkası ise duvar.

Modeme olan mesafesi 3 metre civarı. 100mbps üzerinden kasaya 97-98mbps geliyor, belki yardımcı olur bu bilgiler size.

• brnbry kullanıcısına yanıt

En iyisi montajdan sonra duruma göre davranayım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.