Şimdi Ara

Anakart ve işlemci alıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemci olarak düşündüğüm bu

http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/intel-bx80637i53570k-core-i5-3570k-soket-1155-3,4ghz-6mb-cache-22nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=60089

Oyunlar için overclock yapmam gerekebiliyor bazen.
    Şu andaki sistemim i5 650 soket 1156 3.2 ghz. anakart p7p55-lx elran kartı amd hd readon 7950. Ekran kartını sonradan değiştirdim. Şimdi anakartı da değiştirmek istiyorum.

Zaten anakart pci exp. 2.0 destekliyor. 3.0 destekleyen bi anakart almak istiyorum. ayrıca sata 3 olmalı. SSD de almıştım. sata 3 istiyor, ondan da tam verim alamıyorum.
    USP 3 de desteklemeli. Oyun makinası olsun tam olarak. Malum BF4 geliyor :D

Zaten kardeşim için pc alıcaktık. Geriye kalan bütün parçalar zaten bi pc yapıyor. Güç kaynağıda 800 watt 80+ plus. Anakart ve farklı bi işlemci önerenler bunu göz önünde bulundurabilir.

Son bişey daha ilk verdiğim link ile şu linkteki işlemci arasındaki fark nedir?http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/intel-bx80637i53570-core-i5-3570-soket-1155-34ghz-6mb-cache-22nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=61793

İşlemci AMD kesinlikle düşünmüyorum çünkü o işlemcilerde hep sorun yaşadım.

Okuyan ve ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• bu arada limit olarakta en fazla 700 tl ayırabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genc_Legend

bu arada limit olarakta en fazla 700 tl ayırabilirim...

Hocam biraz daha bekleyin bütçenizi arttırın yeni gelecek haswellerden bir adet işlemci ve bir adet 1150 soket anakart alın derim
  • %30 indirimi boşver mi diyorsun yani :)
  • İlk verdiğiniz linkteki işlemcinin çarpan kilidi açıktır. Overclock yapabilirsiniz. Diğerinin çarpan kilidi kapalıdır. Overclock yapamazsınız. Bence de eğer intel düşünüyorsanız bir ay kadar bekleyin. Haswell serisi bir işlemci alın. Ya da benim şahsi kanaatim; AMD 8350 4.0Ghz + Asus sabertooth R2.0 alın. Aradığınız tüm özellikler fazlasıyla mevcut. Hem de daha ucuza gelir sistem. (İşemci 404 TL + Anakart 382 TL şu an Vatan'da %30 indirimle birlikte.) Bu kalitede bir intel uyumlu anakartı bu fiyata alamazsınız. (Aynı anakartın intel uyumlu versiyonu yaklaşık 150 TL daha pahalı.) Tabi son karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhardware -- 24 Mayıs 2013; 18:01:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.